Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2011 21:45 - Неуважаеми лидери на БСП, СДС, ДСБ ...
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 960 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 11.05.2011 16:31


           Не съм ви фен и симпатизант, но независимо от това, съм дълбоко възмутен, от отношението към оределия ви електорат. До кога вашите партйни ръководства ще издигат тъпи и бити предварително кандидатури за всякакви избори. Понятно е, че вие вече и повече не искате да влизате във властта, да печелите избори. Вие и вашите приятелски кръгове и роднини притежават почти цяла България, защо са ви излишни главоболия. Сега, когато трябва да се вадят вашите кестени от огъня, по добре е да се стои настрана и да се гледа сеир. Не мислите ли, че “стратегията” ви  е до болка позната и всеизвестна !? Времето беше ваше – какво направихте ? Кой не скача е червен – наскачахте се! Ликвидирахте страшния и несъществуващ враг – комунизма – с какво го заместихте !? Хвалихте се със столетница, девственица, но не и светица !? 22 години едни и същи висите в парламента  - каква е ползата от вас !? Храните се обилно с преференции, привилегии и високи заплати – достойни хора нямате, отговорност никаква !

         Затова приемете един съвет- използувайте националните традиции, излъчете за кандидат чужденец. Сега в целият свят е най- популярна сватбата на принц Уилям  и простосмъртната  Кейт Мидълтън. Вече няколко седмици БНТ ни занимава и подготвя за тази свръхестествена и уникална сватба. Оказва се чрез Моната ( “цар” Симеон) си падаме и далечна рода. Така че не чакайте !!!! Поканете и издигнете за президент красавицата Кейт. В партийте си нямате подобна жена, ще избегна повече определения за визията и възможностите на нашите т.е. ваши партийни жени ! Гарантирам за пълен успех, без шанс за балотаж ! Чрез принца облъчен от нея и Великобритания ще бъде в краката ни.

       Бързайте, до церемонията остават броени часове. Кеит Мидълтън може да бъде представена и като принцеса българска ! Мисля, че това е последният ви политически шанс, преди да бъдете обявени с референдум извън закона !!!

       За да не стават грешки и по-новите партии ГЕРБ, АТАКА, РЗС ... и те са в кюпа. Гореизложеното важи и за тях, нали се родиха от синьо- червено-жълтата мъгла !? С проангло-американската си политика, веднага ще подкрепят предложението. За първи път ще има пълен консенсус !


imageimage





Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3479464
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930