Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2018 14:55 - Истанбулската конвенция
Автор: dedenze Категория: Новини   
Прочетен: 2125 Коментари: 8 Гласове:
8

Последна промяна: 05.01.2018 15:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

          Това е опит за въвеждане на европейско законодателство в защита на жените основно от малцинствата и страните с мюсюлмански порядки и свързаните с миграцията проблеми. Похвално, но тук се пробутват и глупави, евроатлантически идеи, които минират начинанието по странен начин ! Размиват се понятията и се създават нови за мъж и жена, угодно на хомосексуализма ! От хилядолетия тези понятия са елементарни : Мъж - човек с развити, мъжки полови органи и оплодителна способност ! Жена – човек с развити женски, полови органи и възможност за раждане на деца ! Всички останали определения и разновидности, трябва да се определят като индивидуални особености, с тях да не се парадира, афищира, да не се обличат в законови и морално- етически норми !

           Ако анализираме произхода и инстинктивното развитие на човека, ще констатираме наличието на женска полигамия и мъжка моногамия към харесвана жена (което не означава вярност, а ревност „моето си е мое, чуждото общо”) В живота двата пола имат важни различаващи се функции ! Мъжът да осигури подслон, пари и защита, жената да осигури отглеждането на децата и уюта на семейното огнище. С развитието на капитала тези функции се променят и израждат в лоша посока, от което страдат основно децата. Обедняването води до необходимост от равна работа на половете, но неравна в семейните дейности, при което скандалите и противопотавянето придобиват опасен характер !? Пълното равноправие става невъзможно при липса на достатъчно пари за слуги и гувернантки ! Да не говорим, че много хора не го искат и изпитват удоволствие от налагане властта на другия, формират се понятията като садо- мазохизъм ! Битовите скандали, едва ли са едностранни, а жените напълно невинни, затова има съд !

http://dedenze.blog.bg/lifestyle/2013/03/06/bylgarskiiat-sadomazohizym.1061268?reply=4346315

           Липсата на пълна възможност за равноправие се изразява и в по-големите възможности на жената за съвкупление. Заработването на много пари, чрез платен секс. През ВСВ една френска проститутка поставя денонощен рекорд – над 200 сеанса !? (мъжете си знаем до колко можем ). В Куба към 1986г. при купонната система се предлагаше секс срещу едно пиле ? Оръдието на труда и производствената сила са лично притежание, необлагаеми и зависят само от божествените дадености и съвременната медицина !

 

 image

         Тази синеока красавица е порноактриса и прави такива неща, които много хора не познават и не са виждали в най-смелите си сексуални фантазии ! Ако някой не си плати, възниква проблем, но трябва ли европейска конвенция да я защитава !? Насилник ли е мераклията докаран до желание и умопомрачение !? Къде е защитата на мъжа ? Има ли образована българка, която при съвременното законодателство, да не е защитена от насилие, защо, къде и как ? Бил съм свидетел, как една проститутка съсипа живота на един, млад мъж, наложиха му 7 годишна, ефективна присъда, независимо че четирима мъже свидетелствуваха за лекото и поведение !? Равноправие да, но пред закона , криминалната престъпност, насилие, побой, възползуване от служебно положение и пр....Съвременните технически средства дават пълна възможвост за документиране ! Да осигуриш добро познаване на закона, правата и задълженията от ученическата скамейка съм напълно съгласен, но неколкократно да записваш в прословутата конвенция, че е нужно „овластяване на жените” т.е. ново неравноправие, е смешно !

         Въпросната конвенция пояснява как ангажираните страни ще финансират дейността по защита на жените, ясно е че ще бъде мащабна с международно управление  „REVIO!? Дейността основно обхваща жените мигранти в ЕС, но дума не се казва за процедури срещу държави в които се допуска покупко-продажба на жени, обрязване, изнасилване .... Как ще принуди ИД да не влиза в селища и взема хиляди жени като роби ! Конвенцията с название "истанбулска" и нейните институции, намирисват на евроатлантически кьорфищек, разкриване на синекурни длъжности, които не решават нищо ново и отклоняват мисленето във фалшива посока  ! Що се отнася до Истанбул, точно там тази конвенция няма да проработи, даже и жените са против !




Гласувай:
9



1. olivie - Съгласен. Пускам тук кометра ми към Зав, щото той е дебела глава и вероятно няма да го публикува
05.01.2018 15:17
Е,
не забравяйте, че феминизмът и борбата против дискриминацията на жените са рожби на Рокфелер, а той се спомина м.г. Не забравяйте и че жената при социализма НИКОГА не е била дискриминирана от мъжа. Тая конвенция ще я призная за нещо извън "прозореца на Овертон" само след като я подпише Саудитска арабия дето ББ ходи малко преди НГ и СЛЕД като "министърката" му я подписала. Така че ако се стреля по нещо през "прозореца" то то е Шариата, който пречи на ония да се интегрират истински тук. Без нея, те винаги ще си останат отвън ЕС, особено ако страните-членки на последния я подпишат. Макар аргументът да е обратния - че ще ни залеят преследвани от тия страни джендъри. Де факто нито страните от Шариата ще я подпишат, нито тук ще дойдат джихадисти, щото ще им ги върнем и ще ги караме да искат декларация от жените с които спят, че са съгласни. Така че ако това е рожба на инфантилен мозък, то той въобще не е на някой от "елита". Изборът на Истанбул също не е случаен - помислете за домашно защо?
цитирай
2. dedenze - Това е особено смешно olivie !
05.01.2018 15:29
Декларацията от жената, писмено, че е съгласна !?!?!? Иначе е ясно къде ще ни отведе ЕС, там където води един, черен бръмбар !
цитирай
3. dedenze - Нахалното лудо постолче ме посети, както винаги неканено !
05.01.2018 18:35
Пак се накъка в блога, даде минус, написа поредица от простащини, но го изтрих, дано след време се отвони !В живота си не съм срещал подобен нахален боклук и слава Богу ! Не изпитвам никакво съчувствие и толерантнос към подобни гадини !
цитирай
4. zaw12929 - Това е опит за въвеждане на европ...
06.01.2018 03:55
Това е опит за въвеждане на европейско законодателство в защита на жените основно от малцинствата и страните с мюсюлмански порядки и свързаните с миграцията проблеми. Похвално, но тук се пробутват и глупави, евроатлантически либерални идеи
цитирай
5. pvdaskalov - * 1 *
08.01.2018 12:06
Деденце, забравихме се, но ти си актуален, както винаги. Моето мнение не е на специалист и затова ще кажа само, че лекото поведение на жените, макар че има и при нас, мъжете, такова, не е от вчера. Навярно то датира от Матриархата...
Който е изчел античните автори, а то е почти невъзможно (Преди време, спомням си, Народната библиотека получи дар от Франция 800 луксозни тома преводи на известната до оня момент антична литература.), ще срещне информация, че тъкмо жените на патрициите са провеждали състезание колко войника могат да ги обнодят за един ден. Мисля, че рекордът е поставен в Северна Африка и той е 320, ако може да се вярва на автори като Петроний или Апулей). Френската проститутка едва ли е можела да го подобри, но все пак нейното постижение е забележително. Тъй че днешните патриции вероятно искат да приложат мерки, които да защитят собствената им репутация. Не знам. Както казах не съм специалист, но като обикновен читател намирам твоите разсъждения за логични.
Бъди жив и здрав! И поздрави за всички празници накуп!
П и е р
цитирай
6. dedenze - Благодаря Пиер !
08.01.2018 12:28
Радвам се, че ме посети ! Здраве и радост за теб и твоите близки !
цитирай
7. apostapostoloff - Долу
08.01.2018 16:29
БСП, дърто!
цитирай
8. dedenze - Добре бе откачено простолче !? Поясни какво искаш !?
08.01.2018 17:52
Аз не членувам в БСП и какво общо имат твоите глупости с Истанбулската конвенция !?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467264
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031