Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2016 20:01 - Нужна ли е редовна, българска армия и каква ?
Автор: dedenze Категория: Новини   
Прочетен: 2038 Коментари: 4 Гласове:
10

Последна промяна: 17.02.2016 01:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
           При една анкета всеки един, нормален българин ще ви каже, че е нужна ! Само евроатлантическите, угоени прасета, ще ви кажат, че не е нужна, защото не могат да осигурят издръжката на наша армия, при пълното унищожение на всички производства и стопанство !

   image      

          Младите хора, които пряко ще бъдат ощетени и потърпевши от редовната, военна служба, също повдигат този въпрос, прави им чест, че са готови да се лишат от свобода и време в името на Отечеството ! Нека да разгледаме предпоставките и нуждата от българска армия:
          Международната обстановка се мени ежечасно и нито един нормален човек, не би заложил на обещания, че някой друг ще го пази и воюва за него ! Ние сме реално застрашени от некомпетентни наши и откачени чужди военни, които могат да ни вкарат във всеки момент в нежелани за нас, геостратегически войни! Плътното обкръжение на Русия с военни бази и официалното и обявяване за враг на САЩ са само началото ! От своя страна Русия е принудена да се защитава, не е съгласна със съществуването на НАТО, което трябваше подобно на Варшавския договор да се разпусне и ликвидира ! Това е естествена реакция, когато край границите ти, се разполагат нови войски, бази и техника ! Даже опита за премахване на ИД и спиране на миграцията от Сирия, се тълкува като акт на агресия и се атакува от Турция и САЩ вече и с военни средства ! Мигрантският поток форсиран и създаден от петролните интереси на САЩ в Близкия изток е толкова мащабен, че може да разруши ЕС и да ислямизира населението на много държави ! Турция днес ни държи в положение „шах и мат”, не само с огромната си редовна армия, с апетитите на пантюркизма, ами и с мигрантския поток ! Тя директно финансира и демонстративно се намесва във вътрешните работи на България ! Гърция не може да се справи със стачната вълна и нанася допълнителни щети на ефирната ни икономика ! По- просто казано, мигранти, турци ....могат да ни размажат за 24-48 часа, а българската, днешна, бутафорна армия от 27000, начело с земеделеца Начев, ще бъде само един, безпомощен, страничен наблюдател ! Докато НАТО и ООН се натутат да заклеймят и раздадат правосъдие, ние ще бъдем изклани, жените заплодени от фундаментални ислямистчета и всякаква останала измет ! Това е истината за съжаление, не вярвайте на турските сериали, че Сюлейман Великолепни е бил с поетична душа и мека ръка !

image
imageimage

          Да видим и една друга страна, за необходимостта от военно обучение, още от училищата ! Войната по пътищата взема много жертви, липсата на подготовка за оцеляване при бедствия и аварии също ! Българите са безпомощни, когато се касае за бърза и животоспасяваща реакция, за оцеляване в трудни условия, те нямат такава подготовка, нито физическа, нито теоретическа ! Много от младите не могат да различат новите видове оръжие, камо ли да ги използуват при нужда ! Не дай боже, ако някой реши да ни избива, даже в дома, ние ще се държим като овце, без възможност за защита и отпор ! Подобни въпроси вече се прокрадват и в най- казионните и евроатлантически, контролирани медии ! Това ме кара да мисля, че управляващите са решили да поискат от НАТО и ЕС увеличение числеността на днешната, наемна армия ! Да поискат пари и разширени функции за охрана на граници и пр.... !? Това може да реши някои тяснопартийни проблеми, но не е нужно на България ! Днес освен, че е наемна, тя е и партийно подчинена, „прочистена”, като започнем от Президента, Премиера и Министъра ! Българина не е застрахован, при един по – бурен протест и демонстрация да попадне в затвора или да бъде „случайно” убит !? Най- новата ни история описва как става това !
            Какво трябва да се направи, без да откриваме топлата вода !? За пример и база могат да послужат Израел и Швейцария ! На мен по ми допада швейцарската система, която изисква много по-малка, военна издръжка ! Тук може да прочетете основните неща:
http://dedenze.blog.bg/history/2015/12/07/pazi-se-nato.1413037
          Трябва да се разделим с НАТО и да обявим пълен неутралитет ! В училищата да се въведе военно и животоспасяващо обучение ! Момчета и момичета да служат задължително 2-3 месеца след завършване на средното образование ! Обучението и службата да е свързана с боравенето и познаването на най- модерната, военна техника (строевата подготовка на заден план) ! След приключване на редовната служба, всеки получава лично оръжие и снаряжение, което е длъжен да съхранява безопасно в дома си, да знае подробно действията си по часове, при обявяване на мобилизация, да го използува само за защита на държавата ! Превземането на държава с подобна военна организация е невъзможно, ако не са унищожени всички хора! Ако ЕС не се съгласява с нашия неутралитет и военно устройство, да се излезе от съюза ! За да се случи всичко това е нужна безпартийна, пряка демокрация, народна воля има достатъчно !






Гласувай:
10



1. dedenze - В резюме искам да кажа на неуважаемите български политици !
16.02.2016 23:38
Народа ви ненавижда и никой няма да влезе в редовете на редовната, българска армия заради вас и вашите партии ! Никой и млад и стар не би пролял кръвта си за вас ! Ще го направи, независимо от вас, в името и за бъдешето на България !
Без вас, 26 години стигат, вървете при тези които ви управляват и на които служите, тук не сте нужни никому, пречите и унищожавате всичко !
цитирай
2. kvg55 - dedenze,
19.02.2016 00:50
Добре си ги наредил. Когато имах възможност, се сдобих с оръжие точно по тази причина - да окажа съпротива на евентуални нашественици. Иначе не проявявам никакъв интерес към него. Народът трябва да се въоръжи, като ясно му се обясни, че оръжието е за евентуална инвазия от страна на Турция.
цитирай
3. zaw12929 - Изтече информация, ще ще започне от ...
20.02.2016 06:38
Изтече информация, ще ще започне от септември 2018, а не 2016 или е на
принципа : "Я камилата, я камиларя сигурно ще...умре!"
цитирай
4. dedenze - Без промишлено производство и положителен търговски баланс това е невъзможно zaw12929 !
20.02.2016 10:20
Със заеми не става, защото издръжката на редовна армия е по- скъпо от ограничената наемна ! Единствения възможен вариант е швейцарския !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3459065
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031