Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2015 16:40 - Кой е българският ликвидатор ?
Автор: dedenze Категория: Новини   
Прочетен: 2505 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 12.02.2015 02:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

           Четвърт век мина и все надолу вървим, заемите растат, не може да стигнем по показатели и най -лошата, тоталитарна година 1989. Станахме най-бедната, разграбена и безпътна страна, не само в Европа. Половината от работоспособното население избяга по чужбина, изгонено от мизерията и безработицата! Чакаме заеми и помощи за да платим заплати, пенсии, осигуровки!  Обикновените, трудови хора, даже и тези страдали от предишния режим, категорично заявяват, че подобна „демокрация” не им е нужна, че режима на Живков и живота в НРБ е бил значително по- добър !?
           Мнозина са наясно кое доведе до това, нека да го припомня:
http://dedenze.blog.bg/zabavlenie/2014/12/14/shte-puknem-ot-meraka-za-kelepir-i-dalavera.1322595
            Българина в Третата българска държава, никога не е бил богат, по  редица обективни, исторически причини. Инициативността му е унищожавана от робства, войни, национализации, не е имал професионална приемственост, крупен капитал и собственост, онаследяване! Мечтал е за подобни неща с наивна,  робска увереност , че подчиняването на по-силния за деня, ще го храни и реализира в живота! Той е наивен индивидуалист, вярващ в келепира и далаверата, търсещ лекия път – викаме новите партньори американците и те ни казват, какво да правим!? С ликвидацията на соц. лагера, ние имахме невероятната възможност, без никакви сътресения и съществени промени да преминем към т.н. държавен капитализъм, още повече, че всичко беше държавна собственост, което се постига много бавно и трудно, но съществува с голям успех в целия цивилизован свят:
http://dedenze.blog.bg/history/2013/04/16/shto-e-dyrjaven-kapitalizym.1101299
           Този модел, равнопоставя частната и държавна инициатива, производства, търговия..., като гарантира по-големи, промишлени, конкурентни, печаливши за всички хора дейности и заетости, по- висок жизнен стандарт и държавна независимост! Единствената необходимост бе смяна на управлението със специалисти и отговорни хора, даже и чужденци, ликвидацията на БКП и нейната структура, пресичане на възможността за забогатяване с партийни членства! Опита от 1934г. със забраната на политическите партии, показва, че партийното делене на хората е лошо и вредно за България, че липсата на котерийни, партиини борби дава тласък на икономката и просперитета! Днес, много хора предлагат републиканския вариант на монархията – Президентска република, при която ролята на партиите е значително по- малка!?
           ВНС, активно „посъветвано” отвън, избра друг, уж европейски модел- представителна, партийна демокрация! Почти няма българи, философи и политици, които да имат идеен, теоретичен принос при формиране на принципите и идейната база на основните ероатлантически партии, повечето от тях даже не ги и разбират, различават и поддържат !? Тук се бъркат и основните понятия ляво, дясно, център, либерално, социалистическо, националистическо и пр.... Категоричен пример в това отношение е, че за 25 години у нас са регистрирани над 800 партии, а в днешното НС участвуват 50 !???? Възниква въпроса, защо става всичко това и се обяснява просто – заради келепира и далаверата! Смяната на собствеността т.н. приватизация, създаде условия за бързо преразпределение благата на партиен принцип! Създаване на конюктурни, олигархични структури, милиардери, милионери, не заработили парите си с многогодишен, тежък, почтен труд, а по чисто партиен, разпределителен, мафиотски, силов начин! Партиите получили безвъзмездни субсидии и имоти от държавата, започнаха търпеливо да се изреждат и изчакват на държавната баница! Няма некомпроментирана партия, участвувала във властта !!!! Но персоналното облагодетелствуване не е най-важното ! Страшното и ужасяващо престъпление на партиите се състои в продажбата на националните интереси, геноцида и ликвидацията на България!
http://dedenze.blog.bg/politika/2015/01/25/imame-li-dyrjava.1332946
           Наличието на множество партии, апетити и интереси, не разрешават да се формулират и отстояват цели, задачи, планове за развитие на България, защото е невъзможно да се постигне консенсус и приемственост по никакви въпроси, даже и тези за отбраната на страната! Повечето от работещите, т.н. частни фирми, са с партийна протекция и финансиране на дейностите по усвояване на европейските средства за развитие и държавни поръчки! Обратно, те осигуряват и вота за протектиращата партия с което омагьосания кръг се затваря! Реализира се познатата, непробиваема, мафиотска структура, корупция, стимулирана конституционно и държавно! Изхода от тази ситуация е в промяна на обществения модел и смяната на партийната, представителна с пряка демокрация. В това няма нищо невъзможно и страшно, днешните ни стратегически партньори и нови братя по оръжие, я имат реализирана !!!!
http://dedenze.blog.bg/politika/2013/02/18/shto-e-priaka-demokraciia-i-ima-li-bydeshte-u-nas.1055029
          Не съм сащофил, много и тежки недостатъци имат „партньорите”, но днес е важно спасението на България, преди да ни наложат последния „обществен” борд и преди да отидем само в историята на евроатлантизма! Затова от години предлагам да приемем 1:1 тяхното законодателство, без поправки и адаптации, описал съм подробно защо, ето и най-прясно написаното:
http://dedenze.blog.bg/politika/2015/02/08/shto-ne-vi-svetva.1336527
         Четвърт век, напълно е достатъчен, за да се разбере, че пътя на бедна и обрана България е държавния капитализъм и пряката, партийно ограничена демокрация! Нямаме достойни „юнаци” за Президентска република ! САЩ , родината на частната инициатива, активно се връща към принципите на държавния капитализъм, към старите, работещи, държавни производства и участия се национализират и добавят нови за много трилиони долари! Почетете:
http://www.mediapool.bg/sasht-spasyava-dzheneral-motars-s-natsionalizatsiya-news154142.html
http://www.investor.bg/evropa/334/a/montbur-franciia-nacionalizira-kato-sasht-germaniia-i-velikobritaniia-143638/
http://www.aliceswonderland.eu/Alice-Nationalization-bg.html


         Разбрахте ли, кой е българският ликвидатор!? Партиите, по-точно еничарите стоящи зад тях, няма колективна вина, вината е персонална и поименна, всички ги знаем и помним ! Утре, преди пак да хукнете в ръце с партийните бюлетинки, надписани само с „ДА” за техните, партийни листи в които, никого почти не познавате, се замислете, ако можете! Не ставайте съучастници ! Въпроса не е за коя партия ще гласувате, а да има или не България !

 

imageimage
imageimage

          "Французки" така и не научихме, но Мона Лиза може да видим демократично и свръхсвободно, само срещу 12 евро, плюс билет за 135 евро на турските авиолинии и поне една нощувка за още толкова !? Ядене си носете в дисагите, задължително хляб и сланина, там всичко е скъпо и не засища ! Не се опитвайте да продавате мускали и каквото и да било, ще ви арестуват и глобят солено !!!






Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - Е, приятелю. . много добре знаят и ...
11.02.2015 22:57
Е,приятелю..много добре знаят и виждат всички кой и как и защо..но някак си всички безропотно и мълчаливо приемат веригите на робството си..
По лесно е да си траем..
цитирай
2. dedenze - Не mileidi46, по лесно е, но няма да си траем, еничарите, не заслужават подобно снисхождение и отношение !!
11.02.2015 23:25
За геноцид няма смекчаване на вина, давност и прошка, човешката история го доказва! Затова независимо от мафиотите, предателите, гадините, хищниците, престъпниците и експлоататорите, човечеството се развива и усъвършенствува! Това дава и смисъла на живота ! Робите един ден разбират това и от негри, стават пълноправни "афроамериканци", даже и президенти !? Друг е въпроса, че често се изкушава, забравят историята и произхода си !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3475775
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930