Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2014 15:01 - Децата на Костов
Автор: dedenze Категория: Новини   
Прочетен: 2352 Коментари: 2 Гласове:
11

Последна промяна: 19.11.2014 12:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

   

          С огромната, лична заслуга на Андрей Луканов се роди т.н. план „Ран – Ът”, в неговото съставяне и провеждане, активно участие имаше и Иван Костов, който оглави СДС, а по- късно партията ДСБ. Много анализатори, политолози, журналисти, историци .... считат, че това постави начало на ликвидацията и превръщането на България в най-бедната, колониална държава ! Десетки, хиляди страници са изписани за извършените, отлично скрити и замаскирани престъпления на СДС, ДСБ, ръководени от Костов! Най- мащабните от тях са пълната ликвидация и разграбване на държавната собственост и производства, финансовата зависимост от ЕС и САЩ, участието в НАТО! Ефекта от тези действия е огромна безработица, имиграция над 3 милиона образовани и работоспособни българи, довело до демографски срив и катастрофа! Особено вредни са натрапените неверни схващания, че държавата не трябва да участва с финансиране и дял в производството, търговията, медиите, комуникациите и пр....!? Приемането, че търговски, банкови, разпределителни, информационни, комуникационни, концесионни, консултански ... чуждестранни фирми за инвеститори, които ще оправят родната икономика и производство !? Беше извършен модерен геноцид не само над производствата с държавно участие, а и над частната, българска инициатива във всички сфери ! Българският народ изгуби напълно доверието си в костовистките партии, което е видно от изборите! Днес отпадъците от СДС и ДСБ се обединиха в коалиция и успяха да влязат в 43-тото НС! Политическите деца на лицето Иван Костов, веднага предявиха огромни претенции и се подготвиха за пълната реализация на „вeликите” идеи на своя, посредствен вожд! Получиха и министерски кресла, като за пореден път, ще грабят и унищожават собствения си народ! Ето някои от тях:

 image

           Петър Москов, член на ДСБ, завършва „Медицина“ в Медицински университет – София, специалност Анестезиология и интензивнолечение. Специализира във Франция, Великобритания, Испания и САЩ Какво точно е специализирал в тези държави и дали е в сферата на медицината, какъв трудов стаж извън политиката има, знаят малцина посветени !? От днес той е Министър на здравеопазването !? Слушайки неговите надъхани и антихуманни изказвания и изцепки, се остава с убежденето, че той ще бъде реализатора на секретната част на плана „Ран-Ът” да станем 5 милиона !? Да приемем, че няма такава секретна част, но остава меракът само за скъпо платена, частна медицина, по подобие на САЩ, стара костовистка мечта ! Все още не знаем какво ни е подготвил Петърчо, абсолютно сигурно е, че няма да е нищо добро!

  image
 
      Божидар Лукарски, водач на днешното СДС, в неговата биография е записано- Главен експерт юрисконсулт, дирекция „Правна“ Агенция за приватизация / Агенция за следприватизационен контрол (1998–2002)
Главен секретар на район Младост, Столична община (2002–2003)
Заместник-кмет на район Младост, Столична община (2003–2007) Обърнете специално внимание за юридическото му участие в престъпната  приватизация!? Не е за пропускане и поредица от странни и непремерени изказвания и гафове, още по- време на консултациите с ГЕРБ !? От днес в неговите ръце е Министерството на икономиката !?

image

image

         Най- любимото отроче на нашенския, "политически титан” Костов е Раданчо Кънев! Завършва столичната френска гимназия и право в Юридическия факултет на Софийския университет. От 1994 – 1998 г. е председател на Българския децки червен кръст, после политик в ДСБ. Притежава огромно, не покрито с нищо самочувствие, опитва се да дава тон, но пее фалшиво! Все още се обърква с евроатлантическите ценности, Костов помага, но сигурно вече е изкукуригал, щом допуска целувки и коалиция с Кунева и Борисов !?


image

 

         Та днешната най-голяма новина е, че нищо добро не ни чака утре и до края на правителствения мандат, гаврата с българите ще продължи, геноцида също ! Берете билки, дърва за огрев, запасете се със свещи, топли дрехи, дано оцелеем и в тази политическа зима! Разбрахте ли заблудени българи, кого пак избрахте, защо и докога !? Забележете 50 партии в НС, като 50 –те американски щати, всички са евроатланти, поддържащи новите „ценности” без само една !? Нито една, не иска пряка демокрация, мажоритарен избор, редуциране на депутатите до 120 души, НС без партийна дейност по време на мандата !? Всички искат задължителен избор, но без бяла бюлетина, без отрицателен вот !? Всички без само една са ревностни сащофили, но и дума не казват, поне за въвеждане законодателството на САЩ 1:1, без адаптации, което е много по- добро от нашето .... Не разчитайте на унизителните социални, енергийни и здравни помощи, не пийте разреденото "висящо кафе", не се палете, просто да си върнем заграбеното от партиите на прехода !

image

 

 

 

 







Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

1. freeoldmen - Само като им видя мазните подлизурски физиономии ми се доповръща.
07.11.2014 16:10
Все отбор номенклатурници, никога не работили за своя сметка и отговорност,
назначени директно на ръководни позиции...
От кой?
цитирай
2. dedenze - Назначението, лансирането, кражбата, предателството се доказват трудно freeoldmen!
07.11.2014 16:26
Независимо, че хората точно подозират, усещат, знаят! За това в много държави, в съда има съдебни заседатели, които гласуват по съвест, а не точно по закона и събраните доказателства ! Родните политически боклуци се назначават и основно лансират отвън от евроатлантите ! Без подобна подкрепа и "помощ" никой няма никакъв шанс ! Това ще е така докъто съществува т.н. партийна, представителна демокрация !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467693
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031