Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2014 14:53 - Новата държава
Автор: dedenze Категория: Новини   
Прочетен: 1814 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 28.01.2014 11:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

          Трудно е да се намери здравомислещ, нормален и интелигентен човек, който да не е оценил, че България вече не може да съществува като автономна, самостоятелна, независима държава. Ние сме принудени стриктно да спазваме изискванията  към нас и да бъдем напълно лоялни на САЩ, ЕС, НАТО, МВФ и пр....
          Опитвайки са да спазваме тези изисквания, например във затворите, ето какво става : издръжка на един затворник – 600 лв.; най -ниска температура +18 градуса; жизнено пространство 4 кв. метра; в зависимост от режима имат право на домашен отпуск; право на осигурена работа със спестяване на парите надвишаващи личните разходи; могат да имат собствено облекло; имат право на свиждане и колетни пратки; безплатно, пълно, медицинско обслужване; гарантирани спортни, културно- масови мероприятия; осигуряване на места за молитва и свещеници.... Мисля разбирате, че само изброените „екстри” не могат да се осигурят и в най- богатия катун !?
         В нова България е бъкано с партии и политически деятели, от избухването на демокрацията до днес са регистрирани над 700 партии и 35000 странни,  неправителствени организации основно с чуждо финансиране !? От обявяването на Третата българска държава до днес, не е известен български политик с принос в развитието на идеологията и философията свързани с обществения живот. Единствен, такъв, личен принос може да се отчете на Тодор Живков, който се опита да предложи капиталистически социализъм, овеществен в т.н. Указ 56 ! Нароените, днешни партии се явяват „семейство” на подобни европейски партии и първата работа след регистрацията им е да отидат и да предложат своите услуги срещу протекция, снисходителна защита и опоменаване. Това им предава смешна фасада на европейност и значимост, независимо от това, че не познават нито идеологията, нито ценностите на европартиите, на които уж пригласят! Това е нужно за последващото облагодетелствуване, узаконено чрез Конституцията – фалшивото управление и разграбване на държавата.
         Един обстоен анализ на действителността показва, че ние сме послушни марионетки, без право на български интереси и цели! Особено показателна е външната политика, която изцяло е подчинена на САЩ и ЕС, показателно е „нашето” отношение към Сирия, Ирак, Иран, Украйна.... Даже когато става дума за престъпления към човечеството, тероризъм, радикален ислям ние питаме каква да е нашата „официална” реакция !? Армията ни е бутафорна, разоръжена и не може да ни защити от никого, разчита се на НАТО. Официално се води медийна, компроматна и всякаква война срещу националисти и инакомислещи не успоредни на „евроценностите”!
         В производствена сфера на всичко, днес вече не е възможно да живеем самостоятелно, подобен опит ще ни доведе до гладна смърт, студ и натурално стопанство. Всичко жизненоважно е в ръцете на чужденци, от българския, мършав бизнес не зависи нищо! Даже медиите и информационните носители са в техни ръце, ако поискат утре няма да знаем какво се случва даже и в града в който живеем ! Централно място заема валутния борд и чуждите банки, които ни лишават напълно от възможността за наша, българска икономика ! За 24 години външния дълг нарастна 4-5 пъти и продължава да расте, без никакъв шанс да намалява защото не произвеждаме и не изнасяме достатъчно! Никой не инвестира в производство, няма и помощ от ЕС за това, няма интегриране в европейски и чужди производствени процеси, има безвъзвратно изтичане на мозъци и квалифицирани хора. ВТБ е отрицателен вече 24 години !
         Изкуството и културата се комерсиализираха, изродиха неузнаваемо, родиха пошлостта, чалгата, узакониха властта на порното и хомосексуализма, дрогата и потребителския, лек и безпътен живот. Българския език е набутан в ъгъла и директно се подменя с английския! Който не вярва, да гледа новините на БНТ, днешната новина е „екшън” плана на правителството !? Мисля, че не са нужни повече констатации, за да се стигне до извода, че държавата трябва да бъде закрита. Това реално ще стане скоро с демографската криза и имиграцията, но има един вариант процеса да се ускори и от него да се извлекат ползи за всички хора ! За да оцените ценността на идеята, първо си отговорете на тези въпроси, въпреки че много трудно ще намерите точна и конкретна информация: Колко ни струват годишно родните партии, депутатите и НС, правителството, командировките, изборите, администрацията , посолствата, и всичко свързано с държавността? Не мога да ви кажа точно, но цифрата е огромна и надвишава  годишните разходи за пенсиите! Та предложението е следното:
        Да се предложим на някой американски щат като допълнителна, доброволна територия и население! Може да подберем този щат в съответствие с евроценностите: забрана на смъртната присъда; узаконяване на гейбраковете; узаконяване на леката дрога.... Те ще ни приемат с овации и сериозно финансиране -първо САЩ прави стъпка в Европа и става евродържава; безкръвно побеждава русофилията и я подменя със сащофилия; без военни действия разширява територия и влияние; узаконява и си строи военни бази напълно спокойно; строи си атомни централи, каквито си иска; започва експлоатацията на шистов газ; ще си уредят бивши президенти и политици на работа тук, при отлични условия, резиденции, курорти, СПА и минерални извори....; получават безплатно нови хоризонти за туризъм с нестинарки, шопи и автентичен, невиждан фолклор; получават безвъзмездно и 1400 годишна история и пр....
        На практика нещо подобно скоро ще се случи, но има опасност новите ни владетели да са европейци или израелци, а това не е особено перспективно и престижно. В предложението за САЩ екстрите и предимствата за нас са много повече: Първо всички ставаме американци, подобно на нашите 600000 имиганти там! Второ получаваме действуващо законодателство и пряка демокрация! Добро заплащане и социални осигуровки. Използувайки собственият си опит от борбата срещу апартейда, за 1-2 години ще се справят с циганския проблем. Бояна ще бъде филиал на Холивуд! Военната ни промишленост най после ще заработи на пълни обороти! Всички родни, партиини борби, насаждане на омрази и разделение ще бъдат ликвидирани. Олигарсите и монополите също ! Ще имаме право на бойно оръжие за защита и достойнство! За 24 години имаме пълна езикова и ценностна подготовка за подобно развитие и няма да има никакви сътресения и протести! Стотици родни политици ежегодно ходят на доклад пред американската администрация, като обявяват и приемат САЩ за стратегически партньори ! Днес е време да станем и евроамериканци ...



 

 

          imageimageimage

 





Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. blondinkas4uk09 - Едно такова развитие на събитията,
25.01.2014 15:02
направо си изглежда доста разумно :)
цитирай
2. dedenze - Затова и го предлагам blondinkas4uk09!
25.01.2014 22:59
Много, много по разумно от парийната агония, експлоатация и гьонсуратлък ! Хумора тук е по- малко от 1 % !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467811
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031