Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2016 15:17 - Европейският садомазохизъм и лицемерие
Автор: dedenze Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1553 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 24.03.2016 16:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

          Пускам този постинг в категория лайфстайл, защото стила на живот не се изразява само в мода, развлечения, клюки и пр..., особено, ако са ти отрязали главата ! Когато те бият, убиват, превземат, изнасилват, претопяват, променят бита и религиозните убеждения без отпор, съпротива и реакция, това говори за дълбоки, необратими, ментални промени ! За израждане на човешките добродетели в садомазохизъм, хомосексуализъм и лицемерие ! Това е днешна Европа с принадлежността към която се гордеем ! Това е ЕС, на който безропотно и радостно приемаме всички директиви и идиотщини ! Тук вече не става дума за унищожение на България и нацията, а за престъпление срещу честта и достойнството на хората ! Не ни нападат араби, китайци, руснаци, бушмени и извънземни, скъпи страхливи и апатични сънародници ! Нападат ни изчадията на злото родени, обучени и образовани тук, в ЕС, мрачните изроди на мултикултурализма, глобализацията и фанатизма ! Да оставим келепиржиите и облъчените евроатланти, ако четат да спрат до тук, защото няма да разберат написаното !


image
         
          Маскираният убиец - палач от снимката е обучен, отгледан и образован, мултикултурно и глобализирано, в Англия, английски гражданин, ислямистски урод !? Кръвожадно, бавно и мъчително коли съгражданин журналист пред обективите !

          Хартата за човешките права, приета в 1948 г. от ООН, напълно остаря и не третира днешните проблеми на човечеството ! Самата ООН се комерсиализира, изгуби авторитета си и стана маша в ръцете на крупния финансов капитал, остана без способност и възможност за въздействие и налагане на общите решения! Няма да коментирам как опря до кандидат за българско управление, когато реално България, вече не съществува като независима държава !? Казионните медии могат да ни информират цензурирано само за клюките, но не и за действителните, световни процеси ! Ето един малко известен факт, който съдържа ключа срещу тероризма, миграцията и унищожението: След многогодишни усилия, Генералнат асамблея на ООН приема предложената резолюция от Русия, смисъла на която се съдържа в заглавието „ Борба с героизацията на нацизма и другите видове практики, които способствуват за ескалация на расизма, расовата дискриминация, ксенофобията и свързаните с тях нетърпимости” В гласуването от 17.12. 2015 г. 133 държави гласуват „ЗА”, Канада, САЩ, Украйна и Палау са против, 51 са въздържали се, като сред тях са основно страните на ЕС, включително и България !? Интересно защо държави, в които се приема, че имат най-високата степен на демокрация като САЩ и Канада са против !? Защо ЕС се въздържа и не взема страна, проповядвайки мултитултурализъм и глобализация, какво по-голямо лицемерие  !? Може би това се обяснява с най-новата форма на фашизма – неолиберализма !?

         Да се върнем към Хартата за човешките права от 1948 г. , там е използувана формулировката на 4 принципа от Франклин Рузвелт. Един от тях е свобода на религия и вяра ! Всичко е хубаво, лъскаво, хуманно, мечтателно, но какво става ако въпросната религия и вяра са напълно против човечеството и другите религии и вяри !? Когато се опитват войствено, нецивилизовано и фанатично да се наложат над останалите с цената на убийства и унищожение !? Образованият и мислещ човек веднага ще каже – става Вартоломеева нощ, джихат, геноцида в Руанда .... ! ЕС и ООН обаче не го казват, не защото не разбират смисъла и опасността, а защото са затънали във финансови далавери, подчинености, физическа и политическа проституция, садомазохизъм, хомосексуализъм, лицемерие и безпътие !!!! Колко бомби, убийства и погроми трябва да станат, за да вземе ЕС дейна и ясна позиция !? Като страна фен и членка на ЕС и ние също, даже повече,  сме затънали в това отвратително и вонящо блато, което показва и демонстрираната в Брюксел „инсталация” !

    image     

          Може ли светът ефективно да справи с тероризма, с избиването на невинни хора, с фанатизма и как !? Може, ако ООН си е на мястото и предназначението, трябва да се приеме нова резолюция, задължителна за всички, с конкретни действия, която да включва текста, че всяка идеология, религия и вяра проповядваща ненавист и унищожение на други хора, които не ги проповядват и поддържат , е престъпление към човечеството, тероризъм, за това трябва бързо и безкомпромисно да се ликвидират, преди фазата на размножение ! Решение за подобно действие се взема от ООН на база доказани факти ! За т.н. „джихадисти” например, това вече е напълно доказано !

 

 






Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kvg55 - То ООН-то много отдавна си е една ...
08.04.2016 21:46
То ООН-то много отдавна си е една говорилня, която не решава никакви проблеми.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3468241
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031