Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2016 19:07 - Свръхдемократична, абсурдна, античовешка тъпота !
Автор: dedenze Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 4571 Коментари: 14 Гласове:
13

Последна промяна: 19.02.2016 23:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
          Когато избухна „демокрацията” хората се надяваха на по-голяма свобода и грижа за човешките им права ! Мислеха, че връщането на имотите им в реални граници е нещо добро и възстановява една извършена несправедливост ! Особено ги зарадва текста в Конституцията, че частната собственост е неприкосновена ! За съжаление, днес 26 години след промените се оказва, че въобще не е така и въжето около шията ни се затяга с всеки изминал ден ! Повод за постинга е една публикация, за едно, държавно престъпление извършено от днешните, държавни чиновници срещу един българин ! Прочетете и сами се убедете в това, под ударите на смешните и тъпи разпоредби, попадат всички хора притежаващи недвижими имоти !?
http://www.dnes.bg/stranata/2016/02/18/siromashiia-do-shiia-do-shiiata-na-bai-asenovoto-magarence.293448
         Проблема е, че във вашия, частен имот вие не може да сечете и режете нищо, без платено кметско разрешение ! Тук не става дума за защитени видове растителност, горски фонд, дървета извън регулация и пр.... Тук става дума за нещо ужасяващо: Посяли сте си ябълка, гледали сте я 6-7 години, сорта се оказва лош и на всичко отгоре се е изкоренила под теглото на снега и вятъра ! В двора ви прорастатват и превземат площа диворастящи леска, дъбаци, липи, акации, храсталаци ! Вие нямате право да ги сечете, изкоренявате и унищожавате без платено разрешително от кмета !? Въпроса не е свързан с търгуване на дървесината , същевременно електроснабдителните дружества, без разрешителни , секат наред в доста широка полоса около електропроводите, даже не си почистват местата на сеч !? Сега попитайте партийните си ръководители, създали това законодателство в България, защо се прави това и каква е логиката !? Ако в частния си имот имате 2- 3 кестена и 3-4 дъба, те ще засенчат всичко останало и е изключено да си направите овощна градина , още по- малко зеленчукова !? Къде е свободата за частна инициатива и защо, когато разчистваме дворовете си от ненужна растителност, трябва да плащаме, да искаме разрешителни, кого издържаме допълнително !? Ако юридическите условия и хватки са с плюс и минус, защо държавата не плаща обратно- за посадено дърво !? Предполагам това е евроатлантическа директива, пречеща на развитието на частно стопанство и екологична храна ! Ние не трябва да си произвеждаме нищо сами, трябва да отидем с бала пари в Мола,  да напълним гушите на чуждестранните доставчици на боклуци за ядене ! Единствената свобода донесла "демокрацията" е тази- да имигрираме, немили, клети, недраги !
         Продадената държава, вече нагло се подиграва с нас и пита : О-о вие още ли сте тук, мислехме че сте измрели ! Скоро ще ви сложим и данък въздух ! Протестите, вече не вършат никаква работа, трябва да се вадят брадвите, вилите и кой, каквото има !

image
                 До кога ще търпим тази политическа глутница !?



Гласувай:
13



1. born - Че глутница - така е ,
19.02.2016 20:09
не обиждай вълците. Те не са заслужили това унижение. Става дума за улични помияри, които се имат за породисти песове.
цитирай
2. alexs - Така си е по времето на гадния ком...
19.02.2016 20:23
Така си е по времето на гадния комунизъм можеше да решаваш сам какво да правиш с градинката! А сега при хуманната демокрация трябва да искаш разрешения да се молиш да плащаш на бюрократа! И за много други неща е така!
Всъюност истинска демокрация няма тя е само фасадна.А правото е на страната на силния.
цитирай
3. dedenze - За обидата на вълците съм съгласен born !
19.02.2016 20:48
Има и ясна разлика, вълците никога не могат да бъдат марионетки и да реализират чужди интереси !
цитирай
4. dedenze - Свободата е напълно фалшива alexs !
19.02.2016 20:52
Както и реална демокрация, просто смяна на властта с по-гладни, по -необразовани, по-безскруполни, по- продажни и по- тъпи хора !
цитирай
5. zaw12929 - Вие пак сте актуален! Това не е де...
19.02.2016 23:03
Вие пак сте актуален! Това не е демокрация, а демократура
цитирай
6. dedenze - Благодаря zaw12929!
19.02.2016 23:51
Както и да го наречем,това е триумф на простащината и посредствеността над хората ! Подиравка с честта и достойнството им ! Пълен геноцид и унижение !
цитирай
7. bgman13 - Като видях вълците и това дето си ...
19.02.2016 23:57
Като видях вълците и това дето си написал под тях и първото дето ми дойде в главата беше "Аа, само недей да обиждаш вълците!" После гледам и born написал същото. И после се загледах в снимката на вълците - абе откъде ги намери баш тия красиви вълци, да ги сравняваш с тия мижитурки, дето ни управляват? На нас такъв си ни е матриала - продукт на отрицателен отбор. А виж, вълците са друго нещо, при тях лош матриал не остава - само добър.

А относно темата - ми като сте шашави да им плащате, плащайте им. Що не им се озъбите, като вълците? Ама не съм па и знаел, че вече и това нямам право да правя - да си отрежа едно дърво в двора. Та поради тая причниа преди две седмици си отрязах мушмулата, понеже беше взела да съхне, без да питам. А пък миналата година, имах един клен на лозето и вятърът го събори, та си го нарязах без да питам.

Аз съм ви казал какво да правите. Държавната власт в България е незаконна, според сега действащите закони, защото избирателната система е псевдодемократична и отменя Чл. 1 от конституцията. Оттам следва, че всички закони и управлението на незаконната власт са незаконни. Оттам следва, че като дойдат да ти кажат, че трябва да плащаш данъци, глоби, или че искат да си плащаш заемите, само и пускаш една декларация за членство в ГБД, според както съм обяснил в линка.

Но! Има една подробност, де. Вие не искате. А това е много важно. Щом вие не искате, значи вие подкрепяте държавната власт. А щом вие я подкрепяте, значи тя си е съвсем законна. Защото щом вие иската да си плащате данъците и да й спазвате законите, значи те произтичат от народа. Е - глас народен глас божи. Айде! Па като измре лошия матриал (помиярите) и останат истинските вълци, тогава ще има и смисъл да се говори. Щото само говорене, без дела... нали така:

"Дела, дела и пак дела!"

А какви дела ни трябват на нас според повелята на времето днес, другари? Ето такива:

http://bgman13.blog/politika/2012/02/28/grajdanski-boikot-na-dyrjavata.912092

След blog сложете .bg
цитирай
8. dedenze - Не е лошо твоето ГБД !
20.02.2016 00:08
Но когато дойде полицията с белезниците и частните съдебни изпълнители, дебеловратите момченца, тогава накъде !? Бойкота няма да мине без стрелба, трябва народна, комитетска организация, като тази на Левски и повече !
цитирай
9. bgman13 - Но когато дойде полицията с беле...
20.02.2016 01:10
dedenze написа:
Но когато дойде полицията с белезниците и частните съдебни изпълнители, дебеловратите момченца, тогава накъде !? Бойкота няма да мине без стрелба, трябва народна, комитетска организация, като тази на Левски и повече !


Полицията като дойде, ти казва че си нарушил закона. След това ти й казваш на нея, че тя го е нарушила, като е дошла при тебе да ти казва, че си нарушил закона. След това нещата се изясняват - кой е според закона и кой не е. Ако в края на краищата все пак, полицията ти каже "Абе няма значение, дали си нарушил закона или не си - това е рекет!" Тогава вече ще видим. И тогава вече може да става въпрос за стрелба. Ама поне ще знаем за какво се стреляме. А така, да почнем да се стреляме, без да знаем какво искаме? Щото ония ни казват, че такъв е закона. Ако такъв е закона, ако на всичко отгоре, ние сме си ги избрали - тогава какво искаме? Наистина какво?
цитирай
10. kvg55 - Отрязах три джанки в двора и една ...
20.02.2016 06:57
Отрязах три джанки в двора и една пречупена от вятъра ябълка.
Дано кмета не разбере. Не че не се уважаваме, ама все пак, власт е.
То изсякоха горите, те се загрижили за единичните дървета.
цитирай
11. dedenze - Никой за нищо не се е загрижил kvg55 !
20.02.2016 09:46
Най - малко за горите, важното е от някъде да се събират пари ! Имаш добри съседи, представи си някой да те наковлади, кмета пазейки работата си и партийното си назначение, трябва да те глоби !
цитирай
12. pando - Това му се вика
20.02.2016 12:19
Диктатура на Содом и Гомор. Всичко останало са Соросоидни и антихрестиянски лъжи.. Разбира се под звуците на цигулките за хуманност и права на човека...
цитирай
13. dedenze - Така е pando !
20.02.2016 13:32
Да си отсечеш дървото не може, но си принуден да им гледаш тъпите реклами, вонящите им интимни области, силиконовите цици, гей парадите, еднополовите бракове ............!?
цитирай
14. django - Не тъпота е замисъл стар колкото ...
20.02.2016 17:55
Не тъпота е замисъл стар колкото света, който служителите на Ваала и на мамона придвижват стъпка след стъпка и градят тяхното богохулно царство вавилон - религиозно-политическата система на бунта против Бога.

Този филм би ви бил доста полезен: https://youtu/zcMrybeIG4I

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3466860
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031