Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2015 19:14 - Няма невинни и незначителни
Автор: dedenze Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1463 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 17.12.2015 22:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
           От както съществува разума, хората вярват, че съществува и друг, духовен свят над видимия материален. В този астрален свят душите се развиват, обогатяват своите познания, готвят се за нови прераждания. Всеки ден има десетки примери за наличието му, във всички сфери на живота. Всички религии признават неговото съществуване и се стремят да го приватизират само за своя бог или богове . Ето пресен пример, в който научно обяснение не е възможно, светците на 59 икони в Чуркинския манастир плачат (вижте видеото) !? Очевидно много неща не знаем, не познаваме духовния свят, даже за добро, защото душите са уязвими и унищожими . Счита се че до 40 дни след смъртта, душата трябва сама да напусне тялото, затова до тогава, кремация не се разрешава !
           Ще направя редица опростявания, за да обясня и популяризирам накратко някои основни неща приети сред окултистите, хората опитващи да изследват тази най-фина субстанция, изписали тонове литература и тълкувания! Астралният свят, освен духовен дом е и библиотека за познания на разумния свят, включително и на други цивилизации. Известните ни гадатели и ясновидци имат развита възможност и достъп до него. Образователната и умствена ограниченост на човешкото тяло обаче, не може  напълно да обясни получената информация, да тълкува видяното. Земята е планета населена с млада цивилизация, която все още се управлява от животинските инстинкти.Твърди се, че душата се преражда и сраства с ембриона още в утробата на майката. Не във всички ембриони се преражда душа, а там където развитието може да се прогнозира над 95% . Душите се развиват в групи с характерно цветово светлинно излъчване в зависимост от натрупаната опитност. Обикновено тази групи се прераждат в телата на земните хора, които са от едно семейство. Душата е безполова и в един живот се преражда в мъж, друг в жена. Тя споделя емоциите и телесните желания на хората и се учи на общуване, толерантни правила, научните и практически познания за нея са незначителни. Целите на земното тялото и разсъдък, понякога се различават от тези на душата и често се появяват конфликти, които източните религии наричат кармична предопределеност. Често невинно поколение плаща грешките на деди, които даже не познава! Земята става контролирано училище в което учениците учат интензивно, без да го разбират и съзнават! Същевременно душите пренасят в астралния свят и емоционалните елементи на животинското оцеляване, стремежа за надмощие, желанието за власт. Събрани в общност, те са в състояние да генерират и разрушителна сила и лош път на развитие. По този начин всеки от нас влияе на действителността в равна и отговорна степен! Даже изречените чрез тялото неща, не изчезват във вселената, затова трябва да внимаваме, когато пожелаваме или казваме нещо. На подобен принцип, човек може да заболее и да се излекува почти от всяка болест със силата на самовнушението !
         Всеки трябва да отговаря за действията и бездействията си, особено ако от тях зависи живота и съдбата на повече хора ! Облечените с власт са напълно уязвими, даже повече от другите, защото акумулират излъчената от хората обратна оценка, което рано или късно става обществен съдия. Наказанието и корекцията идваща от астралния свят, често ни се струват нелогични и жестоки, защото не сме в състояние да ги разберем. Но общото усещане е, че в повечето случаи са правилни, в името на прогреса и доброто !


image





Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3479801
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930