Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2015 18:43 - Sieg Heil, евроатланти и русофоби !
Автор: dedenze Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2787 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 14.05.2015 10:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

  

       Никога не съм предполагал, че вашите усилия ще умножат и вдигнат до тавана рейтинга на комунистическата идеология! Карл Маркс пак да бъде най- четения и търсен, философски и икономически автор!?  Вашето партийно управление, за 25 години направи чудо, хората да сънуват бай Тошо, да мечтаят за неговото възкресение !? Дядо ми едно време казваше , „ На калпавия  ++й, вълната му е крива!” По късно израза стана по- интелигентен – „На кривата ракета, космоса и е крив !” К`ва стана тя бе пиленца на дядко !? Да беше  ++й, да ви го вкараме гейопарадно, а то акъл !? Напълнихте гушките, продадохте род и Родина, оплюскахте и оплескахте всичко, не се посрамихте 25 години да карате на подаяния и заеми, огробихте и следващите поколения ! Направихте България колониална, напълно зависима, бедна държава, рай за чужди пенсионери и на всичко отгоре гьонсуратски се ударихте в гърдите с познатия вик на бай Ганьо – „ Булгар, булгар !”
imageimage

 

         Унищожихте всичко -стопанство, промишленост, енергетика, икономика, търговия, услуги ! Прогонихте цвета на нацията и принудихте 30 % от българите да имигрират, да се предлагат като проститутки по света, да слугуват на гърци, испанци ... „немили, клети, недраги” !? Сега с тотален геноцид и настървение закривате държавата и българската народност, подменяте език, обичаи, религия, толкова ли мразите българското и защо!? Защо допуснахте турци, гърци и американци да се грижат за нашата отбрана, икономика, както вълкът се грижи за агнето !? Над 50 % от останалите тук българи са под прага на бедността, стари, болни, безработни... В прословутия преход, преразпределение и грабеж над 30000 българи се самоубиха, още толкова бяха убити от мафии и групировки, та това са жертви повече от ВСВ !? Политическите ви мутри са омръзнали на всички, особено с циничните обяснения, че всичко ни е наред, че ни чакат светли бъднини, че се грижите за хората !? Поне имайте доблестта да заявите истината пред народа си, открито да кажете - ние доведохме умишлено държавата до най -страшната национална катастрофа, ние сме ликвидаторите на българите и България, това е нашата цел и задача !

image

 

           Едва ли може да има някаква утеха във факта, че в този процес не сме сами. Следващата държава след нас е Украйна, тези наивни украински шантета правят демонстрация в Германия против проституцията и сексиндустрията. Това което не са разбрали, че без тези „законни” неща, няма ЕС и НАТО! Не са разбрали, че след „интеграцията” единствените работни места за тях са в евроатлантическите бърдаци, където ще се състезават с много нашенки ! Не са разбрали, че техни конкуренти ще бъдат и плеада гейове и травестити, със законни паради, бракове, осиновяване на деца, педофилия !

image

           „Зиг хайл!” евроатлантически боклуци, светът ще бъде ваш, както и времето от един възторжен, тъп, син лозунг! Ние по- старите си отиваме и ви го отстъпваме с болка и тъга за вас, за пътя по който сте поели ! Подобни „ценности” и стил на живот, не са ни нужни !





Гласувай:
6



1. alchemist - И каква стана тя?
14.05.2015 09:52
Вместо да се опитат да поправят злините нанесени от тоталитарната идеология, вилняла в продължение на 45 г, те стигнаха дотам доста хора да си спомнят с умиление по нея.
цитирай
2. dedenze - Точно това е най- парадоксалното alchemist!
14.05.2015 10:29
Недъгавостта, некъдърността, простотията винаги водят до тоталитаризъм, плутокрация и робия ! За съжаление всичко това става на гърба на народа, за негова сметка, води до геноцид и унищожение ! Лозунга на НС "Съединението прави силата !" не е възможно да се реализира при наличие на партии, с което се превръща в цинично пожелание !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3477328
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930