Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2015 14:37 - Пари от човешката микрофлора !?
Автор: dedenze Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2411 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 26.02.2015 11:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


           Човешкото тяло съдържа хиляди микроорганизми, като до сега са класифицирани над 10000. Естествената, необработена, природна среда ги съдържа в пълното им разнообразие. В нормалното, здраво тяло по- голямата част са полезни и жизнено важни, без тях живота е невъзможен и обречен на гибел. За милиони години еволюционно развитие, нашето тяло е формирало сложно взаимодействие и реакция на положителните, срещу болестотворните микроорганизми. Вече е известно, че много ракови клетки и лоши микроорганизми, постоянно живеят в нас и при подходящи условия, започват да се развиват. Последните 50 години бележат бум нови, болестни състояния особено при децата – аутизъм, диабет, затлъстяване, множествена склероза.... Нарастват инфарктите, инсултите и тежките, грипни състояния! Ужасяваща е прогнозата на редица лекари и биолози, че новото поколение, ще живее по- малко от това на родителите !?

image

 

 

           Ще се опитам само да маркирам част от жизненоважната работа на микроорганизмите в нашето тяло: Активно участвуват във всички храносмилателни процеси и превръщат бавно нишестето и скорбялата във глюкоза, с която се  хранят мускулите и мозъка, въвеждат ги в кръвния поток и складират ! Намират и извличат нужните витамини от храната ! Влияят на настроението, концентрацията, емоциите и работата на мозъка! Създават нужната лигавица, среда и киселинност в почти всички органи, включително в кожата, косата, ушите, очите... предпазват ни от опасните, болестотворни микроорганизми ! За съжаление при много хора баланса на полезните и вредни микроорганизми е опасно нарушен и лекарите лекуват симптоматично, т.е. ( имитират лечение), без да търсят повода за заболяването!
           Причината за това е безконтролното печалбарство, което посяга основно на човешкия автоимунитет и микрофлора! Някои автори считат, че началото на масовото самоубийство е започнало с култивираното производство на зърнените храни. Други, че проблема възниква с рафинирането на захарта и растителните мазнини. Истинската причина е, че здравето на човека, превенцията, никога не са били на първо място, те са комерсиализирани, извор на най- големите, основни печалби за капитала ! Тук ще ви посоча част от схемите:
- Превръщане на рафинираната захар в основна, евтина храна!  Продуктите са трайни, лесноусвояеми, предизвикват апетит и вторичен глад! На това се дължи бума в затлъстяването и диабета! Захарта се включва експресно в кръвотока, панкреаса произвежда инсулин за да отложи излишното количество като мазнина, но наличието на повече, бързопроизведен инсулин увеличава чувството за глад ..... Кръговият процес по сила и значение е равен на наркозависимост !
- Химическа обработка на нишестето, скорбялата за бързо превръщане в захари ! Добавка на мазнина, овкусители, набухватели, оцветители ....! Това са всички чипсове, царевични пръчици и пр....
- Вкарване на соев шрот (фуражна добавка при угояване на свине и други животни) в замяна на месо и млечни продукти ! Соята убива естествените ензими в стомашно-чревния тракт, влияе на половите хормони, нарушава усвояването на цинк, калции, желязо, мед, магнезии ! Потиска функцията на щитовидната железа, увеличава тромбообразуването ....
- Почти всички зърнени храни са генно модифицирани за по- големи добиви и желани свойства за преработка! ГМО води до мутация на човешката микрофлора, която не е изучена или се крие от хората, нарастват раковите заболявания, знае се само че е особено вредна, с непредсказуеми последици !
- Плодове, зеленчуци с голяма трайност! Химическа обработка още при торенето и растежа, въвеждане на химикали, консерванти, пестициди, инсектициди ! Обикновено производителите не се хранят с тях !? Убиват нормалната микрофлора на човека!
- Масово прилагане на терапия с антибиотици, обездвижващи и лекарства за лактация.... при отглеждането на птици и животни! Доказано приминаване на лекарствата в месото, яйцата, кожата ...
- Въвеждане на подсладители в храненето ! Освен, че водят до увеличаване на апетита, много от тях нарушават хормоналния баланс и унищожават част от ензимите!
- Задължително въвеждане на десетки имунизации ( в Канада са над 40) без пълно проучване на страничните ефекти и последици! Много автори сочат част от тях като стимулиращи агресия, нервни и психични заболявания и пр....
- Прилагането на антибиотично лечение без особена нужда ! Това масово се прави от некъдърни лекари с цел допълнително „връзване на гащите”! Но даже и без това, антибиотиците присъстват в нашата храна, въведени от животновъдите ...
          Още много може да се пише, защото превенцията на здравето изисква хуманитарни усилия, не стои в основата на капиталистическите отношения, където приоритета е на печалбата! Здравето се превръща в скъпа стока, която може да си купиш с редица уговорки ! Нещастието на хората се експлоатира с пълна сила, просто казано първо ни отровиха, после ни продават антидот !? Така на пазара се появиха т.н. хранителни добавки, витамини и милиони „лечебни” глупости, които напоследък влязоха в общо заглавие пробиотици (независимо, че към тях трябва да спадат само тези, съдържащи живи микроортанизми)! Некадърните лекари, шарлатани и измамници, срещу дребни комисионни, станаха техни,  рекламни агенти и продавачи ! Голяма група от витаминните комплекси са комплектовани така, че химически се неутрализират още в стомаха. Например, достатъчно е на упаковката да видите, че продукта съдържа витамин В12, за да стане ясно, че ви лъжат яко! Този витамин, се бие само мускулно с инжекция, защото иначе се разгражда ....!
image

 

 

          В държавата на алъш-вериша САЩ, има вече нова, скъпоплатена мода!? Това е присаждането на пълноценна, чужда микрофлора от друг донор! Интересно е, кой неотровен използуват за донор, може би затова активно се търсят неизвестни племена от джунглата на Амазонка, които все още не са си похапнали техни продукти с ГМО и други отрови !? Тази „здравна” технология, вече се усвоява и в България за по- богатите, но веднага искам да ви предупредя, че бедните, даже и по селата, не могат да са донори ! Тях 25 години ги хранят с най- евтините фалшиви и опасни храни, като кремвирши и салами например , които като ги свариш, увеличават обема си 4- 5 пъти !? Тук беше напълно ликвидирано екологичното производство на храни и подменено с евроатлантически, евтини, отровни и опасни продукти ! Резултата не закъснява, отидете пред едно начално училище и пребройте само затлъстелите деца !? Даже и да имате журналистическа карта, никой няма да ви даде справка за заболелите и вида на заболяванията ! Много са, болестите им са нови, модерни и страшни !
         От години се опитвам да се храня „здравословно”, трудно се намира такава проста храна, ако все пак намериш, цената на подобни продукти е непосилна! То бива капитализъм, лакомия, човеконенавист, пазарна икономика, частно производство и "свободна" търговия, но не бива брашно с трици да е два пъти по скъпо от бялото, при положение, че мелницата е по- проста, енергията по- малко, зърното е едно и също !? Третата световна война е очевидна и в разгара си, тя се води от шепа богаташи, собственици на хранително-вкусовата и фармацевтична промишленост.... с хората наричани – потребители! Жертвите значително надвишават тези от ВСВ и ежедневно растат! Сега си помислете, кой и защо е виновен за това, бива ли за една смешна и недъгава димутрация , за нечии печалби, да се самоунищожим !?

 

 

 imageimage

 

image



Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467240
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031