Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2015 14:19 - Българите - чисти арийци !?
Автор: dedenze Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 4304 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 16.02.2015 18:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


            В Третата българска държава, до днес не стихва спора за произхода на българите. Най -смешното в случая е, че произхода „научно” се мени, в зависимост от политическия вятър. В началото след освобождението се подчертава славянския произход на българите и близоста с руснаците „братушки”. Този процес е със затихващи функции, особено след Октомврийската революция. Чрез Австро –Унгарския ни Цар Фердинанд, България става прогерманска държава като Германия е основен инвеститор и търговски патньор. След 1920 г. възниква фашизма и след 1930 г. се установява в Германия, към 1939 г. се превръща в еднолична власт  - хитлеризъм! В този период, към основната идеология на хитлеризма се включва расизма и  чистата, арийска раса! Теориите за арийската раса и особено в нейния специфичен, немски стереотип от началото на 20 век, са светли черти на кожата и лицето, руса коса и т.н. които лежат в основата на немския фашизъм и расизъм, както и на съвременни форми (неофашизъм,неонацизъм, болшевишки расизъм) и разчитат на идеята за „расово превъзходство“ на арийската раса над останалите.

imageimage

            Арийци е самоназванието на древните индо-ирански народи и се приема за синоним на индоевропейци. Думата произхожда от термина „айрия“ на санскрит, със значение „благороден“. В някои западни държави терминът арийска раса се свързва с идеологията на Германската националсоциалистическа работническа партия. В този контекст става дума за опита за създаване на „чиста“ арийска раса от бели европейци. Тогава започват да се търсят и българските арийски корени . Но нашите Бай Ганьовски, родословни  нещастия не стихват, Германия и ние като съюзник, губим войната. Ставаме сателит на СССР и член на соц. лагера, отново се връщаме възторжено към славянския и руски произход, базирано на общ език и религия! После идва 1989г. и прехода към „демокрация”, тогава отново и бързо се връщаме към арийския произход, откриваме свастики и произход на 
прабългарите от Иран, Ирак...!


imageimage

 

 

         В 1990 г. намираме нов брат и стратегически партньор САЩ и се подготвяме бързо да му служим, независимо от сигналите на целия свят, че американската империя се разпада и няма бъдеще! Мръсните финансови операции, липсата на враг и суровини, създават тежка финансова и духовна криза. НАТО и САЩ започват активни, военни действия за петрол и влияние. България става член на НАТО, под предлога да ни пазят, неизвестно от кого!  В 2003 е окупиран Ирак под фалшив повод, че имат оръжие за масово унищожение! Подготвя се и война с Либия, Афганистан, Сирия, Сърбия..., започва и война срещу тероризма!  Твърденията ни за арийски произход стават политически неудобни и бързо се покриват!

imageimage
 
           Тогава се лансира нова, смешна теза за тракийски произход на българите !? Правят се опити да се съхрани националното достойнство с древноисторически успехи и недоказани факти, като тотално се пропускат важните, съществени, ужасяващи страници от най-новата ни история, факта че България вече не съществува!

http://dedenze.blog.bg/history/2014/09/22/koga-bylgariia-izgubi-svoiata-nezavisimost.1299116
http://dedenze.blog.bg/politika/2015/01/25/imame-li-dyrjava.1332946

imageimage

           Младите хора, останали без цел, идеали и бъдеще, без идейни водачи, се връщат към насилието и фашизма! Те ясно виждат и оценяват, че 25 годишната, партийна вакханалия, не ражда работни места и бъдеще ! Връщат се към теориите за чистата, арийска раса ! Това което не могат да оценят е, че расизма, нацизма, насилието, религиозната и етническа нетърпимост, са неща през които човечеството е преминало и отрекло, давайки милиони жертви ! Партиите създават разделението и мафиотските структури, те ликвидират Родината! Истинският път е пътя на пряката демокрация, мажоритарните избори, излизане от НАТО и пълната, човешка, лична, наказателна отговорност за всяко дело, свързано с България и хората !

 

image

"Ние сме нацисти със добри сърца, мразим комунизма и черните деца" - така припяват не само ултрасите по стадионите, но явно вече и журналистите.

 








Гласувай:
7



1. dedenze - Вижте един документален, американски филм за съвременния фашизъм !
17.02.2015 13:04
Казва се "Америка - от свобода към фашизъм"
https://www.youtube.com/watch?v=8RkTvzutM1A
Ако не знаете англииски включете субтитрите на български, гледайте, той обяснява много процеси в днешния свят и у нас!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3479470
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930