Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2014 16:41 - Българската финална крива
Автор: dedenze Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1826 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 30.11.2015 14:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

          Милиони българи отчитат „демократичните” промени в последните 25 години като ясен опит за ликвидиране на българската държавност ! Логичното основание за това твърдение се базира на ограничението на българската армия до 35000 души и унищожението на голяма част от модерното въоръжение, пълната ликвидация на българското земеделие, скотовъдство, промишленост, търговия и услуги! Държавните медии и партийните слуги на евроатлантите, ни пеят приспивната песен за прекрасния, европейски път, за новите, влюбени в нас „стратегически” партньори, защитници, инвеститори и пр... Резултата е ужасяващ и страшен -3 милиона имигранти, Национална катастрофа не само демографска, а във всички сфери на живота! Това което родните евроатланти и продажници не ви казват е, че днес се води борба против православието от ЕС и САЩ, че днешна България е една обрулена, окрадена, заложена и разпродадена държава пред реална, близка ликвидация ! Ето предпоставките и простата схема по която това ще стане:
          От много години, Турция е хвалена за редица цивилизационни постижения и „меката” форма на ислямската религия. Тоталният проблем с ислямизма и юдейството е факта, че тези монотеистични религии признават за хора, само тези които проповядват тяхните религии, останалите се наричат гои, неверници, гяури и пр..., това им разрешава да се отнасят към тях, като с животни и свалят всички, хуманни, религиозни забрани! Европа е залята от сериали, филми и материали, искащи да покажат днешните турци, като миролюбиви хуманисти извън религиозните догми! Даже един от най-страшните главорези и завоеватели в миналото Сюлейман Великолепни, се описва като справедлив, показва се като поет, литератор, любовник с нежна душа !? В това дело усилено помагат и редица държави като САЩ, Англия, Германия и пр..., въз основа на важни геостратегически, икономически и социални интереси ! Същевременно турската армия е професионална и със задължителна военна служба, като се състои от повече от 650000 души, служат и жените на нестроеви длъжности, за нея Турция заделя ежегодно 6%  от БВП! Турция членува в НАТО, като армията и е втора по големина ! От 50 години Турция иска да стане член на ЕС, днес шансовете, подкрепата и, са много по-големи! След избухване на демокрацията у нас се формира партия ДПС, която обедини всички, български мюсюлмани, които са над 1 милион. Независимо, че се обявяват за българска партия, поддържат пряка връзка с Турция и нейното правителство, водят турски инвеститори, провеждат езиково и религиозно обучение, активно участвуват в НС и управлението на страната ! Абсолютно държат на нашето членство в ЕС и НАТО, безрезервно, дисциплинирано и еднодушно подкрепят т.н. евроатлантически „ценности”, решения и директиви! Крайната цел е пантюркизъм, ясно показан на картата:

 

 

 image

 

 

          Никой днес няма да ви бие, коли, насилва и покръства! Приемането на Турция в ЕС въвежда картата автоматично в действие ! Просто ще се спазят законите на ЕС за свободно придвижване и придобиване на собственост! Няколко месеца след приемане на Турция в ЕС, те ще бъдат мнозинство в нашето НС и ще управляват вилаетските остатъци от Булгаристан. Изкупуването на земя и имоти с поставени лица е факт още днес, внасянето на мюсюлмани бежанци от Сирия, също е факт! Турция формира точна и ясна цел, отказа военно участие срещу джихадистите в Сирия, отказа да предостави военните си бази на САЩ и международната коалиция, като по този начин засилва сирийската емигрантска вълна към нас и Европа !  

           Днес въпроса не е дали България ще съществува, а кога ще извърви последната си, финална крива ! Има ли виновни ? Да има, това е политическата класа от всички управляващи партии в прехода, личностите скрити в тях,  знаете ги много добре! Помнете, че за геноцид и предателство няма давност !

 

 

     





Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3481619
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930