Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2014 18:30 - На кого помага Господ ?
Автор: dedenze Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2650 Коментари: 4 Гласове:
8

Последна промяна: 24.08.2014 00:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

    

          Едва ли ще предизвикам теологичен спор, но съм убеден, че той не помага на тъпи, продажни и глупави хора, поставили начело на държавата си еничари и престъпници! Това е една от причините да забрави и изостави българите през последните 25 години! Като пример в това отношение, през предишните 45 години, независимо, че се окачаствяват като много лоши, ужасни, страшни, комунистически, мракобесни, несвободни....помагаше! Съхрани църкви, манастири, джамии, синагоги, религиозната служба и вероизповеданията, където много хора си изкарваха прехраната и служеха на своите Богове! Сега ги обвиняват, че са служели на ДС, но не си задават въпроса, колко са служели и служат на ЦРУ, МИ6, Мосат и пр....
             Та защо, Господ избяга с появата на демокрацията, нароиха се десетки синоди, секти, религии, движения неизвестни до сега? Може би ще ви отговори професор Янакиев, богослов с вързана на плитка коса, подобно на певеца професор Маречков, "великия" политолог, професор Дайнов... известни с рекламите на новите, житейски „ценности” плътски обичани от евроатлантическите медии! Сигурно може да анализира и отговори- защо Господ беше демократично изгонен, нали това му е работата за която му плащаме, пък и учи децата ни !? Дълбоко се съмнявам, защото неговото богословие се изчерпва само с властоугодната, политическа част от родното християнството! Това обаче, е и основната причина за божественото отсъствие, намесят ли се пари, политически класи, властнически интереси, Господ си отива ужасен ! Малцина знаят, че Буда е един обикновен проповедник на собственото си прозрение, че "всички беди идват от стремежа за притежание"! Преживе, той моли учениците си, да не превръщат учението му в религия, да не го обожествяват! За жалост парите влязоха във всички храмове, включително и будистките, изместиха духовното ! Питайте професора, коя религия богослови и изповядва, как в българската, православна църква се появиха архонти и индулгенции !? Питайте го, дано не е забравил, при онези омразни, предишни 45 години, къде беше материалното, богатството, парите, колко банки имаше, вземаха ли безнаказано спестяванията на хората, имаше ли гладни и просеци по улиците...? Питайте "професора" за ролята и мястото на политиката и партиите в религията!? Но не го питайте, кой и защо кара днес християни и славяни да се самоизбиват, кой пак доведе търговците в храма, защото ще ви подведе и измами, няма да ви отговори искрено! Питайте не е срамно, знанието и просветата са сила, само не разрешавайте наивно да ви лъжат и мамят!
           При наличието на тази алчна, овълчена, родна, политическа класа, подкрепяна от българи, Господ няма да дойде повече, даже, ще се откаже и от Второто пришествие, от акта на правосъдно воздаване! Християнското пришествие няма да се състои, поради алчността, сребролюбието и липсата на човешки добродетели и човеци, то е заменено с нашествие на пришълците, изповядващи радикален ислям, колещи хората като овце, в името на Аллах, невежеството и омразата!

 


imageimageimageimage


Господи, не се плаши, това е микрочаст от новите евроатлантически "ценности"!?





Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. born - Едно време се смеехме на италиан...
24.08.2014 09:32
Едно време се смеехме на италианците, че всеки трети при тях е "професоре". Сега сме на техния хал - професор до професор, майно льо. Боклук до боклука. Нали знаете, когато се разбърка гюбрето, най-рядкото излиза най-отгоре. А Господ никога няма да се върне в България, защото беше заменен с евроатлантическите ценности : алчност, продажност, извращения, предателство, педерастия и други подобни ценностни върхове и постижения. Поздрави.
цитирай
2. zaw12929 - НОВИТЕ ВАРВАРИ СЕ ГОТВЯТ ... ИСКАТ 4 МИЛИАРДА ЗАЕМИ...
26.08.2014 07:58
тази алчна, овълчена, родна, политическа класа, подкрепяна от българи, които са на трапезата на тези политици, а за останалите:
ЗАМРАЗЕНИ ЗАПЛАТИ, ПЕНСИИ, НАМАЛЕНИ ОТМЕНЕНИ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ ЗА БЪЛГАРИ, ЗА ДА ИМА ЗА РОМИТЕ
ЕДИН КАНДИДАТ ЗА УПРАВЛЕНЕЦ ЩЯЛ ДА СЛОЖИ 10 МИНИСТРИ МЮСЮЛМАНИ- ЧЕ ТО И ПРИ СУЛТАНА ТАКОВА НЕ Е ИМАЛО...
цитирай
3. dimat - От това което съм попрочел,научил и най-важното,осмислил в живота си,
12.09.2014 17:18
съм стигнал до извода,че никакъв "Съд Господен" няма да има.Творецът е създал видимата и невидима Вселена и Законите,които я управляват.Дал ни е Тяло и Разум и Свободен избор.Останалото,зависи само и единствено от нас - като индивиди и общност.Дал ни е сетива и чувства,а останалото е оставил на нас.Дал ни е целият окръжаващ ни свят и ни е оставил,да сътворяваме и пресътворяваме Себе си.Толкова.Това е най-висшата справедливост.Всяка намеса,за каквото и да е "добро",е намеса.Доброто и злото зависят от нас.Ние ги създаваме и ние ги заличаваме.Заменяме ги с нови,а често се връщаме отново към предишните..Чакането някой друг да ни направи някакво "добро" само ни вреди и много често ние се обръщаме против него.Това е така,защото този "някой" е престъпил Природния Закон За Ненамеса и така е предизвикал нашата интуитивна неприязън и неблагодарност към "благодетеля".Така,че всичко е оставено на нас самите,на нашия индивидуален и колективен избор,в зависимост от които ние може да се пресътворим в своята съзидателност и взаимна обич,или в своето унищожение.ВСИЧКО ЗАВИСИ САМО ОТ НАС И Е ПРОТИВОЕСТЕСТВЕНО ЧАКАНЕТО НА ЧУЖДА НАМЕСА,БИЛО ТЯ И "БОЖЕСТВЕНА".ЖИВЕЕМ,ЗА ДА РАЗБЕРЕМ ТОВА:РАЗБИРАМЕ ГО,ЗА ДА ЖИВЕЕМ.
цитирай
4. krumbelosvet - Народът
01.04.2018 22:18
Днес народът няма полезен ход. Щото победителите в студената война го разделиха с "безумната омраза", за която пееше Недялко Йорданов. Парадоксално, сега само ББ има некви козове И ТОЙ МАЙ ГИ ИГРАЕ колкото е възможно, в интерес на България. Това се опитваше и Орешарски, но "Европа" и Сорос го оплюха.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467926
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031