Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2014 13:18 - Летим надолу ухилени !
Автор: dedenze Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2317 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 25.06.2014 16:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

  

       Имало едно село, където върлувала страшна ламя и изяждала всички ябълки, даже и не златните. Тогава селяните извикали борчетата от ИПОН, те хванали ламята завързали, разплакали и изнасилили. Баш борчето Бочето, утешително я милвало по главата и нареждало : „Я, какъв голям гущер, а плаче ? Няма страшно, от утре ще работиш за нас срещу ябълки !” Селото обаче не прокопсало, борчетата станали по- страшни, по- лакоми и от ламята ! Станали силово управляващи, защото нищо друго не можели да правят и никъде не ги искали по света !

image

         Когато държавното имане било напълно изядено, борчетата започнали да служат и слушат нарежданията на евроатлантическите супермени. Подменили държавните банки с частни и ако някой не бил послушен му пускали ламята, която се била окопитила и станала стръвница, още по-страшна и зависима. Така под формата на фалити били изпапани и личните пари на трудовите хора, които ужасено се разбягали по света, а друга по привилегирована, нагушена, малка част  разстреляли....


imageimage

 

 

imageimage

 

          Да, ама и тези парици не стигнали, защото борчетата се научили да папат ужасно много- „Рънътъ прай бурбътъ !”, без да работят и произвеждат !? Тогава заимствували нова хватка – източената банка да се одържавява според теорията на Карл Маркс. Виждате ли как е познал човека, частният монополизъм става държавен империализъм, само че, защо губещия и фалиращия!? Не мислете, че ви рекламират комунизма, обратното! Тук има нова т.н. неолиберална философия, със смисъл и съдържание от рода „куче влачи диря няма” – т.е. всичко неефективно е държавно !? Цял отбор бардове и успокоители ходят по медии и с уста ловят птички – страшно няма, парите са ви защитени, това което не знаете е, че техните парички, дечица и имоти не са в банковата и селищна система на България ! Вие,  кротки, изпустелели, народни овчици, сте небрежно и безизходно отглеждани в стадата на борчета, олигарси, банкери и мимикрирали вълци, скоро и за храна на ламята няма да ставате !


imageimage

imageimage

image

         Върхът на сладоледа, започва с една нова, модерна песен, че българския лев е надценен, т.е. вместо 2 лева за 1 евро, трябва да е 20 лева за 1 евро. Даже се пояснява, че това е полезно, ако това е така, външният ни дълг ще спадне и стане незначителен !? Най- тъпото обяснение е, че ако изнасяте ще получавате повече левове при обезценен лев, въпроса е какво ще правите с тези нашенски, обезценени хартийки, как ще си купите енергия, храна, горива !?

image

          Ситуация в която ни вкара стратегическия партньор ! Хватката е заимствувана от избитите апахи !

 image

         В заключение, аман от български борчета и икономисти, еничари, пишман инженери, които нямат представа от строителство, промишлено производство, земеделие и пр..., които не знаят, че ако настъпят мотиката, дръжката ще ги патне директно в празните тикви !

 







Гласувай:
9



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3481371
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930