Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.04.2014 18:09 - Атом от всички страни
Автор: dedenze Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1652 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 15.04.2014 18:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

          Израза измислихме в казармата, по повод гонката на новобранците, от млади, натегливи офицерчета. „Атом” е команда, при която се оказва от коя страна се очаква ударната вълна, след ядрен взрив, войника трябва да залегне по очи моментално, с крака насочени към взрива. Въвеждайки невъзможната команда „Атом от всички страни !” се подигравахме на военщината и пояснявахме че при тази команда, се копае дупка и подобно тактиката на щрауса, си зариваш само главата, като задника ти остава на произвола на съдбата.
          Независимо от хумористичното начало, пиша този постинг с тъжно и лошо настроение. Повода е психическото състояние на много близки, приятели и познати, които в последните години, масово проявяват отклонения от нормалното, човешко поведение, а що не и аз. Това не е нещо временно и илюзорно, в редица случаи се доказва медицински, а поведението на страдалеца е необяснимо и фрапиращо. Гамата е много широка, започва от ефорични, непокрити с реалности, грандомански състояния и стигнем до пълна апатия, отказ от труд, обучение, желание за живот и продължение на рода. Илюзорен, измислен свят, ценности, богове, извънземни, необоснован страх, параноя, мнителност, водещи до бягство от реалността, егоистично спасение в положителни, измислени емоции.... Страшно и тъжно състояние, в което почти не може с нищо да се помогне, защото душевноболния човек има самочувствието на напълно здрав индивид, развива допълнителна психоза , че го набеждават и користно атакуват! Ужасното е, че не става дума за единични случай, а за масови над 50% от хората, ако се вгледаме внимателно и критично!? Преди 2 години се опитах да разгледам тези проблеми през призмата на политическата действителност и обществените промени, но явно това съвсем не е достатъчно и нещата се влошават с всеки изминал ден:
http://dedenze.blog.bg/lifestyle/2012/02/21/ludi-li-sme-i-kolko.905950


         Лудостта не е само българска, свързана с промените и бедността, тя опасно обхваща целия свят, води до подмяна на еволюционните, човешки добродели, ликвидация и деградация. Стига се до там, че научно доказани факти и опасности се маргинализират и подменят масово при това с държавно и обществено участие. Да оставим „реабилитацията” на хомосексуалистите, но как бихте обяснили желанието и борбата за легализация на кръвосмешението и педофилията!? Какви по- силни и категорични аргументи за поетия грешен и гибелен път на развитие!? Винаги съм игнорирал теориите за конспирациите, но явно съм грешил, защото започва да става очевидно, да се доказва, че някой действително дърпа конците и опасността идва от всички страни, по суша, въздух и вода.
        Днес населението на Земята е 7 милиарда, развитието на технологиите оборва малтусианската теория, че прираста на населението нараства геометрично, а производството на храна аритметично, като обработваемата земя е ограничена. Почвеният ресурс няма да бъде изчерпан, защото много растения вече се отглеждат безпочвено, голяма част от храната се синтезира изкуствено. Но все пак нарастването на населението, води до изчерпване на ресурсите, появяват се екологични проблеми и бедност. От особено значение е и факта, че основните блага и ресурси се владеят от по-малко  5% от хората. Машините заместиха нискоквалифицираните работници, безработицата и безпътицата придобиха заплашителни размери.  Много икономисти и философи са създали и създават нови теории свързани с популацията. Едно обаче е ясно, че прираста на населението, трябва да се постави не на божествени, а на научни основи с контрол и общи условия за всички, живеещи на Земята. Защото човека е разумен бозайник, способен да регулира популацията си, за разлика от мишките и пр....Дотогава, докъто не се създадат общи правила, ще действува богатата мафия с модерни, регулаторни функции и в пълна секретност. Началото беше положено от Фондация Рокфелер и редица американски подгласни фирми, със създаването на ГМО и разпостранението му по света! Над 60000 химически продукта замърсяват водите, без тест за вредност и отражение на здравето. Отговора е нарастване на раковите заболявания, диабета, множествената склероза, импотентността и аутизма ! После се появиха хидрогенизираните растителни масла , Е добавките, които рязко увеличиха сърдечносъдовите и пр... заболявания. Паралелно с това започна масовото високочестотно облъчване на хората с цифровите ефирни програми, рекламни трикове и подкадри, компютърните затъпяващи игри, мобилни телефони и пр.... Въздуха се изпълни и с кемтрейлс, състоящ се основно от фини частици алуминиев и бариев окис, като никой не обяснява защо се разпръскват, не поема отговорността за това !? Психотронните оръжия са прилагат тихо и масово, така се контролират големи групи хора с внушения за агресия, необоснована радост, ленност и пр.... Психическите заболявания, стреса, нарастнаха до страшни размери, не е нужно да се взираме и анализираме, достатъчно е да излезем на улицата! Тук- там се водят изтребителни войни и така цифрата от 7 милиарда започва да намалява, обратно на очакванията. Все пак, кой върши всичко това, едва ли са извънземни с по развит разум и технологии, те биха ни ликвидирали за минути? Остава този, който притежава медиите и не е в обективите, този собственик на основната част от световния финансов капитал, който е в състояние да купува, продава и ликвидира държави. Този който не стои под праха от самолетните дири, пие доказано чиста, минерална вода, храни се с екологична, несинтетична храна и пр.... За обикновения човек е отредена смъртта и командата „Атом от всички страни !”

 image


Това се прави при командата "Атом от всички страни !"

image


Татуирани са и очите !?







Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3479702
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930