Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2013 16:06 - Нацията превъртя напълно
Автор: dedenze Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2809 Коментари: 8 Гласове:
12

Последна промяна: 13.11.2013 17:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

       Вредното политическо облъчване е толкова опасно и силно, че хората се побъркаха напълно. Пускаш телевизора, включваш "сет топ бокса" и какво да видиш: вчерашните еничери станали спасители;„народните” избраници недостигнали до властта стачкуват, влизат и излизат в НС, като в тоалетна с тежко умствено и физическо разстройство; непреминалите 4% бариера партийци вият от частните медии, улиците и площадите, като вълци в студена зима и пълнолуние; студентите от учащи се превърнали в окупатори; уж мирнопротестиращи, клакьори и статисти хвърлят каквото им попадне по коли и полицаи, влачат по улиците метални заграждения и кофи за боклук, искат вместо побой нежност и целувки ; група „професори и учени”, политолози, теолози, лингвисти забравили българския език ни убеждават, че си трябва друго управление, от други партийци които те поддържат и изреждат в още 15- 20 нови партии !? Нервно превключваш цифровизираните канали, навсякъде едно и също. Решаваш да почетеш вестници в нета : В село Кочево апаши нападнали 82 годишната баба Христина, овързали и главата с престилка и я завързали за леглото, взели и всички спестени 1200 лева, телефона и изяли намерената в хладилника наденица. По чудо бабата оцеляла и е радостна, че се е разминала с изнасилването ! Кмета на Кочево не е очуден и твърди, че това е редовна практика, откакто е избухнала демокрацията !? Влизаш в блоговете и социалните мрежи, там е същото, даже по страшно: фашисти, националисти, комунисти, агенти, ционисти, хомосексуалисти дебнат отвсякъде !
        Тогава си припомняш правилото, че ако всички ти изглеждат луди, редно е сам да отидеш за помощ при лекар – психиатър. Джипито ти отказва направление, отиваш на платено, изнервен и почти разплакан от цената на прегледа. Психиатъра ти задава странни въпроси, включително и на коя партия симпатизираш, удря те с чук по капачката за проверка на рефлекса , увещава те че си жив и здрав, предписва ти Гинко Билоба и Котешки нокът суперстронг. Засукана, медицинската сестричка, дискретно ги продава срещу солидна сума, нежно те погалва по главата и тихо пояснява, че ако имаш пари, провежда ефектна рехабилитация по домовете !
         Разтреперан и луд се прибираш в къщи, хладилника празен, студено, а панелката няма комини да запалиш печка и се сгрееш с няколко стари книги от Тошово време или партийните и рекламни, ежедневни брошурки. Близки и приятели по-читави отдавна имигрираха, който остана е по-зле и от тебе, е Ганьо партиеца е тук и добре, трета партия сменя, револвер са му дали законно, но не го търси, на друг човек и хляб не дава. Тогава се сещаш за тавана на старата къща, там дядо беше скрил пищов кремаклия от руско- турската война. Интересно, дали може да стреля !?

imageimageimageimageimageimageimageimage

 







Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. chavdar01 - БОЙКОВА АНАРХИЯ!
13.11.2013 22:13
ТОВА СА МУ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ!
НО БОКО-КАРАТИСТА СЕ КРИЕ,НЕ СМЕЕ ДА ИЗЛЕЗЕ
ПРЕД ПОЛИЦАИТЕ ЗА ДА НЕ ОТНЕСЕ ЕДНО ДЪРВО!
цитирай
2. dedenze - Така е с марионетките chavdar01 !
13.11.2013 22:27
Ядове ще берем и с президентчето му и с Цв.Цв......!
цитирай
3. mileidi46 - , , Смешен плач". . . До кога?
14.11.2013 12:35
,,Смешен плач"...
До кога?
цитирай
4. dedenze - Де да знаех милейди !
14.11.2013 14:45
Сигурно ще е дотогава, когато лудостта премине в агресия !?
цитирай
5. kbalenciaga - Олисани в тези Циркове не виждаме истинските проблеми за България
14.11.2013 15:32

"Нелегалните емигранти, представяни за бежанци не могат да стигнат до България без знанието на турското разузнаване. Има няколко особености на тези хора, което ме кара да се съмнявам в истинската им мисия.

Първо, почти всички от тях са сунити. Не знам да има между тях бягащи християни, алуити, друзи или пък кюрди.

Второ, много от пристигащите са жени с деца, но без мъже. Въпросът е - къде са мъжете – за нас отговорът е много важен. Ако се окаже, че мъжете им са джихадисти и се бият сега в Сирия, какво ще стане, ако дадем статут и легализираме у нас престоя на семействата им, когато джихадистите се върнат? Това е огромен проблем. Жените, които съм виждал почти всичките са с хиджаби, с тази типична забрадка, която покрива цялата коса. Тя е характерна за жени, които са под влиянието на радикалния ислям. Това е знак, че са готови да се подчинят на ислямистите. В Сирия много жени не носят хиджаб, а идващи на такива у нас говори, че може да са от ислямистки фамилии, а това е важно да се знае.

За да се убедите, в това, което говоря идете около джамията в центъра на София и ще видите, че е пълно с чернокожи бежанци. В Сирия не живеят чернокожи, и ако се дава статут на такива съмнителни лица е опасно. Ако сега в Сирия има чернокожи, то те са джихадисти. Именно Турция разреши на такива елементи да преминат от над 30 държави през нейна територия. Трябва да сме много внимателни с тези хора и самият факт, че са ги пуснали да дойдат до самата столица на България е много рисков и опасен. Може би граничи и с национална провокация. Това е грешка на правителството на Орешарски, показват, че все едно няма държава."
цитирай
6. dedenze - Да и това е елемент от лудоста kbalenciaga.
14.11.2013 16:23
Имате основаниеза страх и съмнения. Но да видим гората, ние сме членове на НАТО, кого подкрепят те в Сирийската война и в световните размирици!? Как и по какви белези ще съдим за хора без документи или с приправени такива ? Може би е време да се затвори границата с Турция !?
цитирай
7. zaw12929 - кАКВО ЗНАЧИ "вчерашните е...
25.11.2013 07:30
кАКВО ЗНАЧИ "вчерашните еничери станали спасители"
ВИЕ МОЖЕ ДА СИ ВЯРВАТЕ НА ГЛУПОСТИТЕ, НО НЕ НАНИПУЛИРАЙТЕ ...

КЪДЕ СА, КОИ СА ЕНИЧАРИТЕ, ДЕТО ВИ СТРЯСКАТ?!
цитирай
8. zaw12929 - О, неразумни, защо унищожавате България ...
25.11.2013 07:55
Да, "много от пристигащите са жени с деца, но без мъже. "
- защото мъжете им се бият при Дамаск, като "освободителна армия"
- а жени най вече се опасват с кабели, взривове и убива невинни...
виновните са които въоръжават, които пращат бойци от алкайда
резултати
свален Башар
разпратени мюсюлмани, за ислямизиране христинските държави- например България
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3476892
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930