Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2011 17:44 - Възмездие
Автор: dedenze Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2474 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 02.10.2011 13:08


       Малин беше възрастен, интелигентен, весел и зевзек. Работеше като отличен лаборант – химик. Политически причини го бяха лишили от висше образование по стоматoлoгия, имаше много знания и опит. Твърдяха, че е лежал в затворите и там е работил като недипломиран зъболекар. Почти никога не е разказвал за този период, явно спомените са болезнени. Помня само, как е анестизирал зъби с кристалче от “адски камък”- сребърен нитрат, поради липса на други средства.             Работеше с Пешо първичен, секс-маняк, който по голямата част от работното време отделяше за мисли и атаки към нежния пол. Повечето служебна и отговорна работа, вършеше Малин и затова замисляше подобаващо възмездие.
       На един 8 март в близката кръчма се завихри хубав купон. Пешо пийваше с изцъклени, жимантни очи и всички жени му харесваха, особено след  втората ракия. Колегата Ганчев, видя една негова, симпатична приятелка на съседната маса. Поздрави я, целуна за празника, поговориха малко и се върна при нас. Виждайки това, Пешо не издържа, без да я познава, скочи и той я целуна и поздрави със серия от директни предложения. Малин стоеше и кротко наблюдаваше комичната сцена. След няколко дни Ганчев се разболя от грип и на устната му излезе херпес. Наложи се да остане няколко дни в къщи.
      Часът на Малин настъпи. Подготви друг колега за режисираната интрига. В уречен час си говорят на висок глас, близо до Пешо:
     - А бе, ти знаеш ли, че Ганчев много е закъсал. Хванал го е сифилис, почти нелечимо.
      Колегата ужасен и изненадан пита от къде. а Малин бавно обяснява:
      - Помниш ли онази хубавица на 8 март, неговата приятелка от съседната маса. Оказа се, че тя го е заразила. Нали се целуваха ?

      Пешо, бял като платно, безмълвно се изниза от стаята. Отсъствува повече от седмица. Когато се върна, теглеше майни и гонеше Малин по коридорите. В паническият страх, че и той е заразен, си е взел неплатен отпуск и заминал за провинцията при познат лекар. Скъсали го от проби и изследвания, докато му докажат, че няма сифилис.
       Малин беше доволен, всички знаеха, какво е скроил. Включваха се в шоуто с наивен въпрос:
      - Пешо, къде беше толкова време?

image

image

image

image

              Пазете се, казват, че уж се лекува и кондомчето предпазва - надали !?

      





Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467435
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031