Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2011 00:21 - Имунизации
Автор: dedenze Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2378 Коментари: 6 Гласове:
1

Последна промяна: 01.01.2012 16:27


 

    

       -  Какво се е случило Иво, изглеждаш сякаш си видял призрак ?
           - По - лошо, д-р Христов е арестуван, ще го съдят, следва затвор и отнемане на правата, Нора ! Никой не може да му помогне. Дано не се докопат до Десислава, догодина тръгва на училище.
          Нора прибледня, каза нещо неразбираемо, инстинктивно обви корема си с ръка и приседна. Беше в шестия месец и носеше мъжка рожба в себе си. Доктора беше спасил дъщерята от десетки опасни инжекции и процедури, без него бяха загубени. Смъртността сред децата надвишаваше 30 % и всички подозираха фармацевтичните фирми. До 8 годишна възраст задължителните имунизации баха над  40. Смъртността, доста неубедително, се обясняваше с генетична мутация на вируси и бактерии, екологично замърсяване и пропуснати имунизации . Производителите на лекарства владееха, управляваха света и медицината, печелеха огромни пари. Всеки опит за обвинение, анализ на работа и резултати се ликвидираше в зародиш. Имаше съмнения и за физическа разправа. Странни смъртоносни болести се развиваха сред активистите на сдружения за борба срещу имунопрофилактиката и прекомерната употреба на лекарства. Почти в целият свят със закони бяха въведени като задължителни десетки видове имунизации. Когато с огромни усилия някой успееше да докаже вина, следваше обезщетение и потулване на случая. Лекарите зависеха от лекарствените магнати и трудно можеха да направят нещо. По- смелите и отговорни като д-р Христов, имитираха “превенция” и изхвърляха медикаментите, обикновено завършваха кариерата си  в затворите с тежкото обвинение за разпостранители на епидемии.

 

         Иво беше посърнал и отчаян, безизходицата го съсипваше напълно.
         - Свързах се с едни хора, имат добра международна организация. Предлагат да унищожим заводите.
         - Сигурно са луди, всички ще ви унищожат и децата ви ще бъдат имунизирани сираци – почти изкрещя Нора.
         - Какво предлагаш, да ги гледам как умират бавно и после на гробищата – очите му се примрежиха от сълзи – За тях е достойно да се мре. В повечето фирми има вече внедрени хора, готови да се жертвуват !
         - Това е глупаво, прилича на камикадзетата – мюсюлмани. Какво постигнаха освен гибелта на хиляди невинни хора. Даже и да успеят, за броени дни, всичко ще бъде възстановено. В 22 век с оръжие не може.
         - Не съм убеден, още повече става дума за геноцид. Знаеш, че богатите имунизират децата си само с доказаните, най важни и безопасни ваксини. Хранят се с по- скъпи и добри храни. Група търговци, сега се опитват да въведат в най-използуваните от тях храни и напитки, токсичните съставки на ваксините.
          -  Това е по- интересно, няма да те питам кои, ние отдавна не може да си позволим скъпи неща .

 

          Месеци след този разговор дойде и съобщението. Беше на 3- 4 езика и стоеше на екрана на всички телевизори и монитори няколко минути :

 

           “Много усилия и енергия губим за това предупреждение ! Води ни хуманното задължение за запазване формите на разума ! Нарушаваме принципа за ненамеса в еволюционното развитие ! Друга помощ, нямаме право да ви окажем ! Ако не премахнете паричната – монетарна система сте обречени на гибел с тежки последици за планетата ви !
         Не сме богове, а друг разум, минал по вашият път .”

          Нора раждаше и четеше посланието на монитора за жизнените показатели. Болката сякаш изчезна, Иво младши ревеше с пълно гърло !

image

imageimage  и до днес, като пачката е по голяма !

image





Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. momchil - Таман прочетох хубавият Ви пост за ...
28.05.2011 00:28
Таман прочетох хубавият Ви пост за училището, от който личи, че имате сериозни възможности за анализ и с този ме разочаровахте. Какво искате да кажете да премахнем парите ли? Това противоречи на тезата Ви "..... заплатата на учителя трябва да е ясно обвързана с успеваемостта на учениците и техните знания ( подобно на треньорите в спорта).", ако премахнем паричната система, как ще определим заплатат им.
цитирай
2. dedenze - Не се разочаровайте
28.05.2011 14:04
Сега е трудно да се предложи, осъзнае и реализира друга, не парична система, по хиляди причини, но трябва да се направи !
Марксизма като първа, утопична стъпка в това направление се провали, преди да се изгради т.н. комунистическо общество. Сигурно ще се родят нови по- умни хора, които да измислят смяната на парите и обществената организация с нещо по-достойно. Сегашното състояние е опасно и гибелно за един развит разум. Повече от 15000 деца в Канада, САЩ, Франция...страдат от аутизъм, множествена склероза, диабет с доказан произход - имунизация !
Фантастиката често става двигател на реалността !
цитирай
3. momchil - Да се живее в свят без пари е все едно ...
28.05.2011 22:49
Да се живее в свят без пари е все едно да се живее в свят без никакви мерки. Представете си, че утре изчезнат всички рулетки и метри и всички кантари. Какво ще правим? Всеки ще си има собствена мярка ли? Или всяка държава ще си има собствена мярка? Това вече се било. И досега някои страни упорстват и не приемат метричната система. Парите са само мярка. Такава мярка като метъра. Разликата е , че с пари се измерват много повече неща.
1 Количество труд
2 Качество на труда
3 Качество на интелекта
4 Красота
и т.н. и т.н.
Разликата между парите и другите мерки е че те мерят най-разнопорядкови неща. Не напразно Маркс ги нарича всеобщ еквивалент. Поне в това е бил прав. Дори и той твърди че са мярка.
И сега основният въпрос как може да обвиняваме мярката за виновна за тази или онази гадост изършена от някой. Това е нелепо. Все едно Наполеон да забрани метрите за да не се разбере колко е нисък, премахнем всички инструменти и машини защото с всеки един от тях в някакъв момент е бил убит някои.
Що се отнася до имунизациите. Сигурно има понякога и странични ефекти. Трябва ли обаче да забравяме напълно ликвидираната едра шарка отнесла милиони хора, или дифтерита, или хепатита и т.н. и т.н да не изброявам. Когато говорите за тези деца и сте против имунизациите сравнете детската смъртност в развитите странипреди 1век и сега.
Няма никакъв смисъл да жалим по някакъв мним златен век който бил отминал. Това е легенда от хилядолетия и аз мисля, че знам на какво се дължи, но да не Ви отегчавам.
Поздрави
цитирай
4. dedenze - Добре казано и вярно, но !?
29.05.2011 12:58
Модела с парите е изчерпил своите предимства ето тук показвам още един аспект:
http://dedenze.blog.bg/politika/2011/02/20/parite-znaci-i-simvoli.690154

Мерило трябва да има, то е награда за активност, цел и повече труд, освен парите има морални и духовни стимули. Ако разгледаме основите на всички религии - там парите и материалното се отричат напълно - мерилото са човешките добродетели.
Векове наред, парите са били мяра, особено когато са имали покритие с ценности - злато, сребро... Сега нямат такова и се поддават на съвсем други чисто спекулативни закони. Нямам икономическо образование за да опиша по подробно как това става основни операции са кредитите, продаждата на дълг, овърдрафта и пр... В една безплатна поредица от филми "Духът на времето" е описано от десетки световни специалисти как и защо става, от кои е измислено ! Защо монетарно- паричната система застращава цивилизацията - нищо повече не мога да добавя. Днешните пари и парични отношения, не са добрите стари, в началото на капитализма, а нова форма на заробване и експлоатация чрез спекула.
Много малко са учените, хората на стойностните изкуства и култура, получили материално признание преживе. Да не говорим за платената любов !?
Не може един футболист, порнозвезда, чалгапевица и посредствен политик..., да получават стотици пъти повече, от един учител, хирург,работник на научния фронт !? Там е деформацията, там е заложена и ликвидацията на човешките ценности, нужна е нова система. Трудно, но има начин да се запази човешкия индивидуализъм, на всеки да се отдаде заслуженото, при друг немонетарен живот. Трябва да го измислим как ?
Благодаря за коментарите, здраве и без излишни имунизации !(в Парламента са особено вредни)
цитирай
5. анонимен - Изчезнала вариола?!
06.09.2011 15:28
Никой не е изкоренил никаква болест с имунизации. И вариола съществува в природата http://www.monitor.bg/article?id=131191 . Единственото нещо, което се постига в ваксина е да се изгуби естественият имунитет и тогава хорта ще станат наистина уязвими към всякакви болести. Защо все давате за пример вариолата??? Тя не е изчезнала!
цитирай
6. dedenze - Да № 5 нищо не е изчезнало
01.01.2012 16:22
По скоро се е модифицирало в по- опасна форма и лошото има еволюционно развитие. Важният въпрос е борим ли се в действителност или правим пари !?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3466750
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031