Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2014 11:00 - Трепи пенсионера !
Автор: dedenze Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2889 Коментари: 6 Гласове:
8

Последна промяна: 19.03.2014 23:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

           24 години след секретната препоръка от програмата на „Ран- Ът „, съставена с активното участие на български продажници и видни помияри, още не сме станали 5 милиона ! Малко остана, 6,3 сме в момента ! Очертаха се и хората подлежащи на масово изтребление, родните пенсионери. Никога не съм допускал, че българи ще посегнат официално и „законово” върху живота на своите родители и деди, но това стана неоспорим факт ! За малко да проследим срамната фактология:
           С избухването на „демокрацията”, първата задача беше да се омаловажат всички производствени, инфраструктурни, социални и икономически резултати на социализма, да се ликвидират и заличат документите и фактите говорещи за каквото и да било, добро нещо, да се подмени историята и изкара комунистическата идеология виновна за всички наши и космически беди. Реалната история показва, че последните 24 години България се движи без цел, задача и програма само в услуга на новите „стратегически” партньори от ЕС и САЩ. Пет вековното робоство, не успя да унищожи българите, но само за 24 години родните, партиини, многоцветни еничари успяха да го сторят с невиждан и нечуван геноцид над народа си ! От всички угоднически и продажни действия, най потърпевши станаха пенсионерите !
           Първо се започна с тъпият въпрос „Къде са пенсионните фондове ?” Живков още беше жив и многократно отговори, но никой не се опита да чуе – такива в НРБ никога не е имало, при изготвяне на годишните бюджети първо се заделяше сумата за пенсии и социални помощи, формирани по ясна и публична схема и после за всичко останало. Още на 20 годишна възраст, можеше да изчислиш при каква работа, каква пенсия ще получиш ! За 45 години никога не е имало срив в тази система и пенсиите, помощите и социалните плащания са извършвани коректно, без ден закъснение и промяна на дължимите суми! Не беше възможно да съществува работодател, които да не извърши нужните пенсионни и застрахователни отчисления, да не изплати дължимите суми ! Заплатите не бяха високи, имаше и определена уравнивиловка, но спестените средства отиваха за развитие на общата държавна собственост за инвестиции! Даже с най- ниската пенсия можеше да се живее самостоятелно и достойно! Натрупаното, строено от две три поколения, е и причината 24 години след соца да има още държавна, неприсвоена собственост, недоокрадени неща, при липса на ново производство и промишленост! Още в плана „Ран –Ът” се залага демографска криза, системата от ликвидации, в капитала няма интеграция и предоставяне на възможности, има унищожение и владеене, под формата на "инвестиции"! Милиони, възрастни българи се занимаваха със земеделие в ТКЗС, хранеха ни и изнасяха по света екологични храни, като си докарваха по някой, допълнителен лев към малките, земеделски пенсии. Сълзите в очите им бяха повече, от годините, когато принудително се създаваха ТКЗС –тата, не искаха земята си в реални граници. Ликвидационните съвети работеха с години, при високи заплати, получавани за сметка на спестените средства на ТКЗС и разпродажбата на общото имущество! Всичко беше ликвидирано по крайно нецивилизован начин, животните раздадени и изклани, земите станаха пустеещи, разпокъсана, дребна собственост на наследници, нямащи и хабер от земеделие, храната започна да се внася на висока цена със съмнително качество. После дойде хиперинфлацията, която изяде и минималните спестявания, пенсиите не се индексираха, родиха се стотици кредитни, партиини милионери! Държавната собственост се разпродаде на безценица и парите получени от нея се разпределиха по партиини централи, нагушиха олигарси, запушиха бюджетни дупки и пр.... Застаряването, имиграцията, безработицата бяха ясни и се очакваха. Никой не задели средства за хората създали НРБ и държавната собственост към 1989 г.. Пенсионерите, работили в онова време бяха обявени за комунисти и виновни за всички икономически и социални неща. Днес е трудно да се намерят автентични финансови, материални и имуществени отчети за онова време, такива съществуваха до последната стотинка и сумите бяха за стотици милиарди лева. Само материалната, складова наличност в производството, надхвърляше многократно външния дълг на държавата !
          Паралелно с обедняването и ограбването на пенсионерите, започна безнаказаната, измамна слободия, прилагането на непочтената, подвеждаща реклама, имотните измами, платеното лечение, пладнешките кражби, изнасилвания и грабежи. Хиляди възрастни хора посегнаха на живота си, принудени от бедността и отчаянието. Особено пострадаха хора, чиито деца бяха принудени да имигрират, на възрастни настанени в старчески и социални домове. Повечето от тях са болни , в голям процент с решение на ТЕЛК и инвалидизация. До днес те са най- нежеланият контингент и подложени на неписано, официално изтребление. Социалните норми и предписания на ЕС се въвеждат наужким и проформа, но забраната на пушенето, плащането на данъци, акцизи, такси е бързо и на първо място. Отидете в който и да е център за социални грижи, вижте огромната бюрократична  лавина, десетките ненужни документи, огромния, изнервен персонал за да стигне един инвалид до помощ от 20 лева, карта за градския транспорт за 6 лева, винетка ако има кола, риболовен билет и пр.... На кого е нужно всичко това, защо решението на ТЕЛК преминало през редица узаконяващи инстанции не е достатъчно ? Надеждата е някой да не издържи на опашката, да се откаже, друг да не знае правата си, трети физически да не издържи и да умре молейки се за милостиня и чакайки милосърдие, кой печели от тази имитация на социална дейност !? Най- странното е, че управляващите партии, представящи се за леви и загрижени за хората, раждат и най голямата бюрокрация и разрешителни режими !? Въвеждането на старите хора и инвалидите в стресови режими, ги ликвидира и води до много по- големи разходи от получените социални „предимства”.
          Особено цинично е личното и държавно възползуване от проблемите на старостта от деменцията и склерозата. До днес ежедневно се извършват престъпления на тази основа, като се ползува доверчивостта и неосведомеността на по- старите хора, по- слабото аналитично мислене и чувството им за състрадание и помощ. Не е достатъчно да хванеш един телефонен измамник от сто, да го осъдиш условно за присвояване чрез измама. Тук престъплението е много по -голямо в морално- етичните си измерения и трябва да се тълкува като опит за умишлено убийство ! Как трябва да се тълкува принудителната смяна на телевизори и допълнителни устройства, във връзка с цифровизацията, за сметка на пенсионерите, когато осигуряването на достъп до информация е държавно, конституционно задължение!?
          Другата чиста форма на държавно убийство над пенсионерите, това са вредните, хранителни продукти. Те масово се купуват, заради по-ниската цена и подвеждащата реклама. Например сирене с растителни мазнини – от това по- добро, по- ниско калорично и по- малко солено няма !? Това което не ви казват, че растителните мазнини в него са химически обработени, под формата на хидрогенизирани масла – маргарин, което е смъртна отрова за по- стария организъм. Не ви казват, че евтините колбаси почти не съдържат месо, че евтините кремвирши се правят от отпадъци и химикали, че Е добавките и подсладителите са канцерогенни и опасни за здравето, че вносните ябълки се белят заради химическата обработка за трайност.... Много неща не ви казват, защото трябва пенсионера да мре, в изпълнение на планът „Ран – Ът”, да мре и да продава имота, земята, децата си, на чуждестранните хиени пристигащи тук, в това райско кътче от планетата. Схващате ли целта и цената на прехода !?
          Знайте, че това е умишлено провеждан геноцид провеждан от българи в угода на чужди интереси, за сравнение в Гърция минималната пенсия е около 500 евро, независимо че външният им дълг надвишава 600 милиарда .... Нашите партиини управници лесно отговарят, че няма пари, но не могат да отговорят, защо няма!? Същевременно отговора е елементарен, защото за 24 години партиите до една се състезаваха в персонален грабеж и ликвидации!  Днес се говори за реиндустриализация и Орешарски уплашено възкликва евроатлантически –„Ние няма да финансираме държавно производство!”, а защо не, не може да отговори ? Четете как и в какви размери водещите икономики в света го правят, ние не ? САЩ родината на частната инициатива национализира банки и промишленост за 3 000 милиарда долара, ние не ? Възможния отговор е само един, тук останаха само лакеи, неспособни хора , които изпълняват  всичко , което им нареждат отвън !?

http://geopolitica.eu/spisanie-geopolitika-broi-6-2012/1351-golyamoto-zavrashtane-na-darzhavniya-kapitalizam


          Деградацията е голяма, пропуска се даже и факта, че днешните управляващи и работещи са утрешни пенсионери !


image

Висящо кафе подигравка !

image

Последните ненужни, подлежащи на унищожение!

image

От неговия труд държавата и чужденците печелят стократно повече, той и семейството му трудно свързва двата края! Ако продаде тютюна на хора и приятели без акциз, влиза в затвора !

image


Мокри пенсионерски сънища !

image
Просяк, християнин, всичко придобито дава за ремонт на църкви и храмове, само на храма "Ал. Невски" е дарил над 30000 лева....

image


Баш "майстора" на прехода, лицето Иван Костов, виден ликвидатор и продавач на всичко родно, участник в съставянето на плана "Ран - Ът". Злите езици говорят, че само за продажбата на държавната и печаливша "Булбанк" на италианците, дъщеря му е придобила жилище в Италия за милиони ....На пенсионна възраст, но никога няма да се пенсионира, защото не е възможно да живее добре, даже и с максималната пенсия, уреден е с пожизнена синекурна длъжност и продължава да дава тъпи "демократични" съвети .






Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. danailvdimitrov - дядо Добри е божи човек...не го слагайте под Костов
15.03.2014 12:03
който да си прави лицеви опори върху главата му (разменете моля снимките).Малко ли прави упражнения върху целия народ и старите хора?

Схемата е проста -младите прогонени навън, пенсионерите измрели без пенсии и всичко останало дадено на циганите да се множат.
Сиреч ДЕМОКРАЦИЯ!
цитирай
2. dedenze - Съгласен съм с danailvdimitrov!
15.03.2014 12:17
Затова размених снимките, никой не бива да се слага под Костов !
цитирай
3. kasnaprolet9999 - http://blog. bg/theme. php?th...
15.03.2014 14:15
http://blog.bg/theme.php?theme=33207&success=1
цитирай
4. leonleonovpom2 - Поздрави!
15.03.2014 22:42
Хора , попаднали случайно във властта, по поръчка не могат да мислят със собствените си глави, "работят" по поръчката Може би е Европейско циганско гето, може би е някаква друга, каквито догадки има, все пак посветените, осребрили бъдещето си векове напред знаят
Да живеят 1000 години!
цитирай
5. dedenze - Благодаря kasnaprolet9999!
18.03.2014 16:06
Че включваш постингите ми в твоите блог вълни!
цитирай
6. dedenze - Най- лошото leonleonovpom2, е че тук останаха само случайните, поръчкови хора !
18.03.2014 16:20
Попаднали във властта те са готови да продадат майка си и баща си за жълти стотинки и да извършат най -големия геноцид. Не бива да допускаме и да им пожелаваме да живеят 1000 години, те не заслужават това !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3477614
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930