Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2016 12:03 - Нахалният парад
Автор: dedenze Категория: История   
Прочетен: 1560 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 19.06.2016 00:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

           Разнообразието на живия свят е изключително голямо,  развитието на генното инженерство, допълнително застрашава живота на хората. Сложността на разума и материята, множествените външни фактори, от дълбока древност раждат изключения и индивиди с различни от масовата форма телосложение и полово определение. Хилядолетия, заради тази несъществена проява в част от населението, това е пренебрегвано, гонено и усмивано. Днес, поради нарушените екологични, хранителни, двигателни, имунизационни и социални принципи, това явление обхваща над 20 % от хората !? Няма общоприети норми, които да определят кое е добро и правилно, независимо, че има елементарна логика и разум. Основно има имуществени и политически причини, които водят до изкривяване на представите за човека, неговата роля и място. Това се изразява ярко в хомосексуалните прояви и тяхното афиширане.
          Какво казва разума и науката по тези неизучени докрай въпроси ? Хипоталамуса, железа с размер на бобено зърно в главата на човека е „контрольора” на генетичния баланс. Той определя нивата и баланса на хормоните, включително и половата ни принадлежност. Във всяка медицинска лаборатория могат да се намерят средните, нормални, типични стойности за двата пола. Всяко отклонение води до тежки заболявания, както и до полово несъответствие с външните полови белези. Често пъти това не е придобито по рождение и се дължи на химията в дрога, храни, напитки, лекарства, имунизации и пр.... Нарушеното състояние, не може да се приема за нормално, защото ако всички сме еднополови и хомосексуални, следва край на размножаването и човечеството ! Единственото обстоятелство, което води до толерантност и приемане на различията е това, че половата ориентация стои в рамките на личния живот, не зависи от индивида и не вреди на останалите. Това твърдение обаче, не е  вярно, когато свободата се изражда в слободия. Самият, полово извратен акт - в устата, ануса, ухото, бельото ... говори за психическа аномалия !?  Масовите хомосексуалисти са с мъжки полови белези, така се бяга от задълженията и призванието на „силния” пол и превръщането му в „слабия” женски, в търсене на обгрижващ партньор. Узаконяват се еднополовите бракове, правото за осиновявене и отглеждане на деца, продиктувани от паричните отношения! Когато тези хора се обединяват политически, издигат свои избраници, лобита в държавното управление, стават заплаха за другите !  Нарушават гражданските права, като нахално парадират и се опитват да налагат своите разбирания, естетика и поведение !

 image

 

          Кой лансира и лобира за тези хора с отклонения в основните жизнени параметри в световен мащаб и особено в ЕС. Защо не се търсят медицински средства за ранно диагностиране и лечение !? Обяснението е повече от просто, те са търсен електорат и добри, послушни потребители ! Капитала най- малко отчита и работи за бъдещето на хората, не формира общочовешки ценности ! Той финансира войни, неолиберализъм, НПО, глобализъм в продажбите, монополизъм, гей паради ... ! Науката, хуманната медицина, здравето, образованието, екоравновесието се финансират оскъдно, когато вече е станало късно ! Най-малко, някой би се занимавал със сладки и безвредни хомосексуалисти, голяма част от които са самодейни актьори, обичащи показността и вниманието на тълпата ! Религиозно успокоените, чакат Страшния съд, но той ще се състои и без намесата на богове, с пълната ликвидация на обезумялото, потребителско  човечество !

image




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. barin - Категорично съм против афишира...
20.06.2016 21:18
Категорично съм против афиширането на обратните сбъркани сексуални наклонности от хората. Да си траят и да не привличат вниманието към себе си. От мен е третият положителен глас. И друг път съм чел Ваши материали. Поздрави!
цитирай
2. dedenze - Благодаря barin !
20.06.2016 21:49
Винаги се радвам когато намеря съмишленици !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3475811
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930