Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2016 12:28 - Българската политическа отговорност
Автор: dedenze Категория: История   
Прочетен: 1363 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 18.05.2016 22:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

          В целия, цивилизован свят, политиците от които зависи пътя на развитие, благосъстоянието, живота на хората, носят и понасят отговорност- материална и морална ! В много случаи подават оставки, лежат по затворите, заплащат висока цена, отхвърлени от обществото се налага  да мигрират ! Внимателният прочит на нашенската Конституция, ще ви убеди, че у нас, това е невъзможно ! Обратното, редица хитри текстове, напълно ги оневиняват, имунизират и правят недосегаеми ! Не мислете, че това е недомислие на седмото ВНС, в което според различни източници, 187 души са работили за ДС , напротив, това е прецизно обмислено, юридически подковано и прието с висок консенсус !? Родните ни депутати от всички цветови гами, са били напълно наясно, че предстои пладнежки грабеж на държавна собственост с последващо, безвъзмездно, престъпно трансформиране в частна ! Знаели са, че милиони читави, подготвени българи, ще бъдат изгонени икономически с безработица и политически хватки ! Никой не обяви официално, че това, ще доведе до ликвидацията на България, превръщането и в бедна, колониална държава, внасяща всичко, включително и директивно, пряко, външно управление !   
         Оскотялият, манипулиран, опростачен народ е поставен в положение на свършен факт и пред себе си има две алтернативи- самоубийство или миграция ! За да стане по-ясно, даже на слепите и глухите, да ви накарам да се замислите за успеха на „демократичните” промени, ще ви задам само три, от множество въпроси : Каква отговорност носят лицата Филип Димитров и Иван Костов, за тоталната ликвидация на българското стопанство и производтво, преди да е направено нещо ново, заместващо и по-добро !? Каква отговорност носи лицето Симеон Кобургготски, за ликвидацията на 4 годни реатора на АЕЦ Козлодуй и допускането на чуждодържавни  ЕРП !? Каква отговорност носят лицата Сергей Станишев и Бойко Борисов, за издаване разрешения за строеж на електроцентрали на ВЕИ и преференциално изкупуване, на цени, десетократно повече от тази на АЕЦ , при това с мощности по- високи от цялостното потребление на ел. енергия у нас !?.........
          Най- страшното е, че останалия тук склерозирал, циганизиран и чуждопоклонически електорат, не може да разбере, че над българите се извършва най- страшния за 1400 години геноцид, с фатални последици ! Не може да разбере, че българските политици, юридически и морално, не носят никаква отговорност за нищо ! Даже да настъпи гражданска война, те ще си отидат при паричките, дечицата и имотите в чужбина, като преди това, помолят НАТО да разчисти терена ! Затова доброволните неоеничари си разиграват, необезспокоявани от никого, мършавата кранта, наречена кон ! Нагло и мръсно се подиграват  с народното нещастие и мъка ! Казионните медии денонощно тръбят, че прехода е завършил свръхуспешно, като всички, с песни и танци, тичаме към светлото и щастливо бъдеще на ликвидацията !? Е, братя и сестри, завършил ли е „прехода” в Родината, до къде ни е довел !?  Ликвидацията на соца и бай Тошо, ли е бил главния мотив !? Ако не можете по друго, по парите ще ги познаете, та ние отдавна си ги знаем, но мълчим : „ Мирна главица, сабя не я сече” !? Явно ни харесва да кретаме вегетирайки, без чест и достойнство, мълчаливо, робски, продажно, оцелели,  да мърсим света със себе си !?

 imageimage




Гласувай:
7



1. dedenze - http://www.dnes.bg/eu/2016/05/17/i-bejancite-ne-shtat-v-bylgariia-edva-4-ima-idvat-u-nas.302724
17.05.2016 12:54
Прочетете, ако сте ухилени евроатлантически и не вярвате, до къде ни докараха родните партийци ! Явно вече и със Сирия, в която се води война, не може да се сравняваме !?
цитирай
2. dedenze - Искате ли още информация за резултатите от "демокрацията " в България !?
20.05.2016 12:16
Наберете заглавието на постинга в търсачката Гугъл и Гугъл +, постинга е изхвърлен от там преди 1 ден, брояча на посещенията е спрян !? Това не ви ли напомня времената преди 50-60 години !? Знаете ли същността на понятието цензура !? Разбирате ли пълната несъстоятелност на текстовете от нашенската Конституция !?
Евроатлантическата тъпота и дискриминация знаете ли до къде ще ви доведе, любимото място на един всеизвестен бъмбар !?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3478950
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930