Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2016 13:42 - Съвременната революция
Автор: dedenze Категория: История   
Прочетен: 1288 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 21.04.2016 18:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

  

           Революцията е насилствена смяна на политическия режим поради масово недоволство и невъзможност за промени по парламентарен или друг път. След 26 годишно лутане и унищожение на българите и държавността, се стигна до там, че това е последният и единствен път ! Партийната представителна демокрация и избрания фашистки, неолиберален модел на развитие, естествено ни доведоха до това ужасяващо състояние ! Ето една малка част от обвиненията за престъпленията на политическата класа на прехода :
http://dedenze.blog.bg/politika/2016/01/24/sydyt-na-ugneteniia-narod.1424761
            Истинноста на тези обвинения се доказва и от факта, че казионните медии не ги показват и коментират, налага се цензура, много по- голяма от тази на Живков и тоталиталната държава ! Никой реално не отчита, съобщава, отразява и съобразява, истинското отношение на угнетения народ към политическия режим и неговите мафиотски „постижения” !? Партиите и техните действия, не отразяват желанието на хората и водят България към пълна колониална зависимост, превръщат я в инкубатор на безплатно, образовани специалисти, подготвени за обслужващи на чужди държави и интереси ! Резултата е всеобхватна Национална катастрофа с огромни мащаби – 3 милиона мигранти, 3 милиона под прага на бедността , отрицателен ВТБ, заеми 5 пъти по големи от тези през 1990 г. и пр....
                Знаейки отлично състоянието на държавата и хората, партиите тъпо и упорито, марионетно изпълняват чужди поръчки и се подиграват с народа си ! Опитват се да правят приспивни маневри и козметични промени, които влошават още повече общото състояние ! Например: Строят магистрали, спортни зали ...., които ще се ползуват от новите господари на държавата (които  радостно и охотно ги финансират), усилено и стръвно доунищожават държавната промишленост, без да създават каквато и да било нова !? Правят газови разпределители без газ, докараха чужденци да дупчат черноморския шелф с надеждата да ни залее нефт и газ, който да доунищожи черноморския туризъм и природна красота !? Политически въвеждат електронно гласуване, което обаче ще се реализира в скопен вид след 5-10 години !? Под натиска на общественото мнение със ситни букви записаха възможност за отрицателен вот, но без никакви последици и промени ако е над 40- 50 % !? Отнеха демократичната, човешка свобода и права за участие в избори и ги направиха задължителни, целта е въвличане на хората като съучастници в престъпленията !? Разширяват участието ни във военния блок НАТО и непрекъснато дрънкат оръжие, заплахи, обиди, санкции, когато реално никой не ни застрашава !? ........
            Търпимоста на хората е изчерпана, защото подобно отношение и политика, не се поддържат от по-голямата част от българите ! Това елементарно може да се докаже, с един честен референум ! Да, ама не ! Политическата мафия на прехода никога няма да го допусне, както и пряка демокрация от американски тип, независимо, че обявява САЩ за стратегически партньор и брат !? Не иска да въведе техните демократични закони 1:1, където символ на честта и свободата е притежанието на бойно оръжие !? Тяхната правосъдна и наказателна система, защото при нея почти всички ще влязат в затворите ! Политическата класа на прехода живее с илюзорна презумция за вечна безнаказаност и спокойствие, за келепир и далавера !

 

 

 image

 

 

            Най- страшното е, че приемат народа си за глупав, робски, свикнал на малтретиране, репресии и унищожение ! Допускат, че като са го обезоръжили и направили държавата полицейска, са си гарантирали спокойствие !? Несъстоятелността по отношение на оръжието се илюстрира с прост пример от интернет– как да си направим бомба !? Накратко, смесвате амониева селитра (достъпен, изкуствен тор) с бензин до с гъстота на пластелин и го загрявате до 200 градуса с взривател, реотан, клечки кибрит „буря”, бикфордов шнур .... и бягате с всички сили, криете се зад масивни стени и хълмове ...! Веднага ви казвам, че това не е решението ! Ще ви обвинят в тероризъм и всичко най-лошо, защото системата е работила десетки години и има стройна схема, против въоръжената борба ! Ще ви избият официално и даже с удоволствие !

             Днес революционната борба се води с други средства, за да се избягнат кървавите сблъсъци, от които никой не печели, ражда се насилие и жажда за отмъщение, за техни създатели могат да се посочат Махатма Ганди, Нелсън Мандела ... ! Използуват се социални приьоми – мълчалив протест, постоянно присъствие, гражданско неподчинение, обсада на политици и институции!  Първо е нужна стройна и сигурна, нелегална организация с лесен начин за свръзка и съвместни действия! Съвети, комитети, дружини, както искате ги наречете, с обща цел, задача, решимост и жертвоготовност ! Съпротивата трябва да е масова и категорична, да води до промени безкръвно и цивилизовано, подобно на 1990 г. !? Основната обща идеология да се базира: Промяна на Конституцията, безпартийно управление и НС, пряка демокрация, пълни, мажоритарни избори и референдуми ! Ако се спекулира с факта, че за това е нужно осмо ВНС, да се състои, но с мажоритарно избрани народни представители, на териториален, състезателен принцип, издигнати от граждански сдружения, които ако са партийни членове, замразяват членството си за срока на мандата ! Във осмото ВНС да няма партийни групи, чуждопоклоници, представителства и квоти, а само бъдещето на България !!! Ако всичко това не стане доброволно, цивилизовано, в марша на панагюрските възстаници е казано, как да се постигне и е особено актуален днес против продажната, политическа класа, по страшна от османския поробител :

 

 

            

 

 






Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467380
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031