Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2016 19:33 - Генетичната деградация и упадък
Автор: dedenze Категория: История   
Прочетен: 1749 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 15.02.2016 21:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
          Когато се отглеждат растения, семената се подбират от най-здравите, силни и качествени сортове ! По този начин се извършва селекция и се гарантира по- добър добив за следващите години . Човешката еволюция също е свързана със селекция, но тя рядко се извършва чрез действия на разума, а със сила и фанатизъм ! Днес в 21 век, това правило все още е в сила, който не вярва да отвори клиповете показващи „подбора” на ИД с отрязаните човешки глави !? Ако направим анализ на милиардите избити през вековете, ще констатираме, че това са основно млади войни, генетичния цвят на отделните нации ! Генетиката трябва да се отчита, защото на война отиват здравите, силните, отговорните, решителните, смелите, непокорните... В тила остават жените, децата, болните, увредените и една хитра групичка, която умело се спасява от военна служба ! С развитие на машините за война в последните векове избиването е добило огромни, промишлени мащаби ! Почти всички империи, водили войни с множество жертви, по-късно трудно се възстановяват и губят водещи позиции, даже и да са победили в конкретната война ! Загубата на добрия генетичен фонд, винаги води до израждане и загуба за цялата нация и бъдещата перспектива !
          Днес просперират народности, които са се опазили от войни и жертви ! Вземете за пример евреите, загубената война срещу Рим през 135 –та година от н.е. ясно им показва, че това не е пътя и ще последва геноцид ! Те хитро се пръскат по целия свят, но не робуват и нямат държава до 1948 г. !? Всъщност, това е вярно само от юридическа страна, защото чрез религията те поддържат тесни и постоянни контакти и имат реално „глобализирана”, нацистка държава. В днешния Израел, живеят малка част от евреите, основната тяхна диаспора, с огромни финансови възможности, се намира в САЩ, което обяснява и високата степен на покровителство ! Комбинацията от нацизъм и интелигентност, образованост и религия ги правят една от големите, задкулисни сили на света ! Държавата има територия 27000 кв. километра и население 8,1 милиона души ! Израелтяните  са с 97,1 % грамотност, притежават ядрено оръжие, оценявано на повече от 80 бойни глави, междуконтинентални ракети и пр... ! Не членуват в НАТО !
http://dedenze.blog.bg/lifestyle/2014/09/26/evreite-i-sveta.1300210
         Сега си припомнете българската история, религии, войни, членства и веднага ще разберете разликата ! По отношение на образоваността и интелекта може да се съди и по факта, че ние имаме много малко, български, писмени източници, историята си градим по чужди, често тенденциозни записи ! Помислете си и за генетичния фонд, който е от особена важност ! Ярък пример за това е историческия факт, че българина Хаджи Иванчо Хаджипенчович, подписал смъртната присъда на Васил Левски и активно участвувал в процеса срещу него, после е депутат в Учередителното събрание гласувало Търновската конституция и член на Върховния съд (1881 – 1883г.) !? Ние обичаме да дрънкаме оръжие и да се забим, слаби сме в образоваността, въпреки, че я желаем ! Крайно слаби сме в дипломацията и управлението на държавата си в нейната защита до ден днешен ! Членуваме във военни блокове, от Рим-Берлин- Токио, Варшавския договор, та днес в НАТО !? Милиони жертви, за какъв генетичен фонд става дума, за каква българска нация, какво ни остана !? Ето какво правят другите народи в сравнение с нас :
http://dedenze.blog.bg/history/2015/12/07/pazi-se-nato.1413037
          Тук в категория история, множество „историци” се скъсаха от напъни да ни представят за тракийци, извънземни и какви ли не !? Никой не се опита да обясни, защо изчезваме като нация и държава, какво е останало от генетичния фонд на прабългарите ? Не вярвате ли, вижте народните избраници и представители в НС, тяхните решения и действия !? Помислете, защо само за нас важи народната пословица : "Един бъргарин - хайдутин ! Двама българи- сговорна дружина ! Трима българи - чета с предател !"
           Защо ни няма на днешната, стратегическата карта на НАТО, даже като държава , на нашето място са Румъния и Турция, кой ни заличи !? Нали вече даваме скъпи жертви и за тях !?
        
image



Гласувай:
11



1. dedenze - Ако още не вярвате в истинноста на написаното прочетете заглавията в Днес.Бг !
16.02.2016 17:22
Нищо повече не е нужно , за да се убедите в генетичната деградация на българите ! Вече не става дума за сензации и болни хора, а за нещо много по страшно пълна липса на култура, морал, грижа за хората, държавност, скрити зад фалша на евроатлантизма !
цитирай
2. kvg55 - През вековете много народи, имп...
19.02.2016 00:35
През вековете много народи, империи и държави са отишли в небитието.
Защо и в съвременността да няма такава държава?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3459070
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031