Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2015 19:57 - Пак руснаци мрат за нас !?
Автор: dedenze Категория: История   
Прочетен: 2570 Коментари: 6 Гласове:
4

Последна промяна: 26.11.2015 17:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
             Пилота на руския самолет СУ 24 над Сирия, загина геройски и за нас българи ! Загина в битката срещу терористите, радикалния ислям, мигрантската вълна, за да спинкате щастливо, необезспокоявани в цветни, евроатлантически сънища ! Много коментари на случилото се, по медиите и блоговете са отвратителни, продиктувани от старателното евроатлантическо промиване на мозъците ! Това ме кара да напиша тези редове ! Навремето великия Вазов посвети на загиналите българи този стих:

„Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
        умираха без страх.”
          
          Продажната, староизлюпена, политическа класа на прехода, нагло постави този стих на паметника на незнайния войн, без да разбира неговия смисъл и съдържание! Да оставим окаяния му вид, фона на гадните решетки  и оплескани тухли, непростимото е, че за него се сещат само показно, пред медиите !

image
image

         Те не разбират и надписа на НС „Обединението прави силата !”!?  Угодно развяват чужди байраци пред него ! Съсипаха и разпродадоха Родината, намериха други нови господари и подариха българите на тях. Сега без съвест и срам, ще ни включат в натовска война срещу Русия, срещу тези, които с цената на много, хиляди жертви възродиха от нищото българската държава ! Политиците са рожба на народа и никой не трябва да се крие зад тях! Явно днес няма достойни българи за думите на Вазов, българи които са готови на жертва за България ! Подъл, слаб, предателски народ, заслужаващ своята предстояща, пълна ликвидация ! Евроатлантите само ни поучават, насърчават и поощряват, ние ще се унищожим сами, така както унищожихме всичко българско!

image
imageimage

        Днес българите поддържат тези, по указание на НАТО и ЕС, но има и утре ! Ние чакаме пак някой друг да мре за нас, после да бълваме, да го плюем, унижаваме, усмиваме, да му дрънкаме оръжие, да му обявяваме ембарго и изолация, да се зъбим с беззъбите си усти ! Този път обаче, това няма и не бива да се случи, ние не го заслужаваме, даже и новите ни "партньори" колкото и да са тъпи, вече го разбират ! Българи, ако нещо човешко още е останало у нас, поне за малко да помълчим !

         Поклон пред светлата памет на геройски загиналия, руски летец !
        
         Ярко, неуспоримо поттвърждение на написаното, е тъпата реклама на веригата, немски магазини Кауфланд у нас, появила се под диктата на ЕС, опитваща се да засенчи във видеото, нагло, коштунствено и гадно химна на ВСВ и Русия !? Появяват се и други лъжещи и мамещи реклами, на други фирми, ментално ограничени не може да преценим, че мястото им не е там, ние нямаме морал и уважение към жертвите, нямаме свидни неща ! Разбирате ли нагледно защо, трябва да бъдем заличени, ние сами  правим това, харесваме го, никой не ни кара, келепира и далаверата преди всичко, народе ????.







Гласувай:
6



1. zaw12929 - ДОСТОЕН ОТГОВОР НА РУСИЯ
25.11.2015 20:40
Русия затваря небето на Сирия за НАТО с най мощната системи за противовъздушна отбрана. Кореспондент на Си Ен Ен: от пресконференция: няма да тръгнем на война с Турция; .военна сфера: На Сирия слагат ултра-модерната зенитна система за противоракетна отбрана "земята - въздух"-C-400. ще обхване цялото небе над Сирия руски контрол на въздушното пространство над Сирия.Означава, че всеки самолет, който ще лети над Сирия, от Турция или друга страна от НАТО - лети само с разрешение на Русия.

Поклон пред светлата памет на геройски загиналия, руски летец !
цитирай
2. dedenze - Благадаря zaw12929 за коментара и информацията!
25.11.2015 21:15
Всяко действие има равно на себе си противодействие - природен закон ! Най- важното и решаващото в нашия живот е да определим кое е доброто, кои са човешките ценности и добродетели, явно сме ги забравили !
цитирай
3. dedenze - Ето и евроатлантическото лайно което дава минуси на постинга!
26.11.2015 01:53
http://voland6.blog/history/2015/11/25/turciia-zaplaha-za-velika-rusiia.1410067
Прочетете внимателно творението му, скоро ще бъде на първа страница и то в категория история ! Позор скъпи българи, разбирате ли, защо ще бъдем заличени като нация !?
цитирай
4. voland6 - Не съм турчин
26.11.2015 01:58
Но когато някой си Путкин си позволява да си прави каквото си иска , уж че защитава някой си Башар Асад (кой е той? сина на Хафез Асад) това някой от по-младите не го знаят, вярното куче на Русия, време беше да се даде урок на този Путкин, (пак се извинявам за еротиката, не е моето име), та този Путкин да си кротува в Сибир, и дано даде Бог да му даде малко повече човешки разум. Което е много трудно, но не неневъзможно.
цитирай
5. dedenze - Не Станиславчо, ти не си турчин, не си и българин!
26.11.2015 02:10
Ти просто си един неграмотен и циничен урод, облъчен евроатлантически, който даже не спазва правилата на блог.бг... ! Такива като теб станаха много и трябва да им се даде отпор! Свободата на словото не ти се дава за да бълваш помии, да обиждаш хора стоящи на светлинни години над жалкото ти его ! Ниската интелигентност и незнание не смекчават вината ти, обратно !
цитирай
6. dedenze - Може ли тук без германския тигър (заек- лешояд)!?
26.11.2015 13:54
За него поне минуса е повече от понятен ! Историческият спомен явно е трудносмилаем !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3481162
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930