Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2015 13:23 - Шенген и меринджеите
Автор: dedenze Категория: История   
Прочетен: 1644 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 26.03.2015 11:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

          Понятията хептен се объркаха, време е да се издаде българо- политически разговорник в помощ на българите! Тук в рамките на един постинг е невъзможно да се помогне, то не бяха хъбове, нюзруми, булгерии он аир, менаджери, оксиморони, мадърфъкари, травестити .... , само мисълта за тях е достатъчна, за да се побъркаме напълно!? Това се прави с основната задача народа да не знае, да не разбере за какво става дума, какво е намислено и защо! Тук ще се опитам да поясня, просто и на български, що е Шенген и на кого е нужен:
           През 1985 г. в люксембургския град Шенген е подписано споразумение между 5 европейски държави,  за премахване на граничния контрол между тях, пълното прилагане започва през 1996 г., като днес в него участвуват 25 държави, които формират т.н. Шенгенско пространство. От няколко години ние сме преизпълнили изискванията на споразумението и неистово се молим да бъдем приети там. Уж сме членове на ЕС, нямаме нужда от визи и международни паспорти, но при влизане и излизане ни проверяват, регистрират, снимат, отбелязват ! Ако не вършиш нещо нередно, няма никакви проблеми ! Представете си какво би станало, ако го нямаше това, ако бяхме в шенгенската зона, тогава избягалия от жена си Петко Сертов, бивш шеф на ДАНС, щеше да бъде обявен за отвлечен от Ислямска държава, обявен за мъченик, а в центъра на София щяха да му издигнат паметник и поне 2 -3 улички да носят неговото име !? Граничният контрол, макар и напълно занижен от наша страна, все пак дава представа, къде са крупните престъпници избягали от България, какъв е маршрута им (Цветан Василев например).
          Какво става, ако сме приети в шенгенското пространство и защо това трябва да стане експресно !? Кого обслужва тази зона и как ! Определено това е предимство само за най- богатите и забогателите по нечестен път българи! Ето един пример: Вие сте забогатял по съмнителен начин (масово срещано у нас), товарите семейството и парите в колата (ако не са в чужди банки и офшорки) и отивате в Нидерландия например. Услужливи прокурори, полицаи, политици са ви предупредили , че около вас се „рови” !  По пътя не ви регистрират никъде, няма граничен контрол, в багажника ви може да има няколко милиона евро кеш ! Карате си, никой не ви спира, отивате където си изберете ! Купувате си там незнаен, дискретен имот, къщичка и си заживявате законно, необезспокоявани, мирно, тихо, красиво и спокойно ! Може да промените и името си ! Има десетки причини за бягство от България, като опасност от съд за геноцид, държавна измяна, крупен ущърб на държавата, предателство .... Причина може да бъде и предстояща война в която като активен член на НАТО сме една от първите мишени !? Дано сте разбрали за какво става дума !?
         Да, ама не ни приемат и няма да ни приемат, защото наред с нечестно забогателите, ще тръгне и един друг,  нежелан и необичан от целия свят, етнос на ромите ! Пеша, с каруци, коне, бусове, камиони , веднага ще извървят пътя, без граничен контрол, ще си намерят например едно хубаво фиордче в Норвегия и ще си направят прекрасен катун в някоя необитавана вила, сграда и пр....

image

 

 

         Шенген – през макарон ! Защото западната, евроатлантическа демокрация е напълно илюзорна, там има само финансови интереси и нищо повече ! Нашите политици, роми и меринджеи там не са желани и постоянно ни ги връщат обратно!

 







Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3477053
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930