Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2014 13:07 - Защо не ви стиска, даже и по Коледа ?
Автор: dedenze Категория: История   
Прочетен: 1047 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 16.11.2014 17:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


          Въпросите са отправени към формираната, тунеядна, политическа класа от всички цветове, задавайте ги по места на партии и личности непрекъснато, публично, искайте отговор ! В този раздел, може и някой мастит историк, юрист, бард на „демократичните” промени да отговори, що не, ако е достатъчно, честен българин !? Съвсем скоро ще ни залеят с показна благотворителност, лигава съпричастност, фалшива радост от „бляскавите” перспективи ! Иде Коледа, модерно е да се твърди, че по Коледа стават чудеса, но само малките деца вярват, по- големите от тях, вече готвят имигрантските торби, а възрастните кътат поне за човешко погребение ! Та ето една, коледна дузина, основни въпроси, повечето от тях са риторични и отговора е описан в много мои и чужди постинги, стиска ли ви, неуважаеми политици да отговорите:
- Защо не признавате наред с лошото, доброто на социализма, мащабните научно- технически, производствени, образователни, спортни и пр... постижения !? Защо унищожавате документите за тях и лъжливо прекроявате историята, кого лъжете !?
- Защо конституционно се отмени задължителността на средното образование и се подмени с някакво учене до навършване на 16 години!?
- Защо при гласуване за каквото и да било, няма бяла бюлетина или отрицателен вот НЕ !? Защо българина е лишен от демократичното право на отрицателен вот !?
- Защо няма общонационална, дългосрочна програма за развитие на България със срокове и цели, приета от всички като закон в НС !?
- Защо се приватизираха, разграбиха и унищожиха  работещите и печаливши, притежаващи развити, традиционни пазари, държавни производства, защо не се създадоха нови ?
- Защо израза общонародно, се заменя с държавно, защо се остойностява и оценява само земята и сградния фонд, без другите, важни елементи !?

- Защо чуждестранни банки, търговски обекти, концесионери, медии, разпределители, консултанти, телекомуникации и пр..., не произвеждащи нищо тук, неформиращи БВП, използуващи евтина, работна ръка и изнасящи навън чиста печалба, се приемат като инвеститори !?
- Защо не въведете 1:1, без адаптации, законодателството на САЩ, там света приема, че има пряка демокрация, нали са наш, нов, единствен, стратегически партньор !?
- С какво ви заплашва източноправославна, капиталистическа Русия, какво е неизгодното в иконномическото,  културно и техническо сътрудничество, в договарянето на проекти, изгодни за България!?
- Как и защо, ЕС и САЩ ви задължават да приемате директиви и конкретни действия във всички сфери, неизгодни за държавата !?
- Ще обявите ли война на Русия, ако НАТО ви задължи, България ще участва ли в такава, ако НАТО я започне !?
- Колко ще струва, исканото от нас превъоръжаване, ремонт на затворите, грижа  за животните .... в изпълнение на директиви на ЕС и НАТО,  от къде ще се заделят и обезпечат тези средства !?
           Може да се зададат още няколко дузини с подобни въпроси, не чакайте отговор, явно не им стиска, защото реално трябва да признаят, че те, политическата класа на България, са нейните активни, родни ликвидатори! Запомнете ги, поименно опишете ги, възмездието за геноцид, няма давност !

 


imageimageimage







Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3468509
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031