Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2013 22:03 - Среднощна среща
Автор: dedenze Категория: Други   
Прочетен: 2083 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 13.07.2013 22:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Това е продължение на:
http://dedenze.blog.bg/drugi/2013/07/07/alfa-12.1127568

 

            Ден или нощ, по нищо не се познаваше, станциите работеха с имперското време на Тетама, а там беше нощ . Вече ясно усещаше увитите около него топли и нежни ръце, бавно отвърна на милувките, изправи се, двигателната активност се връщаше бързо. Колосаната беше сменила дрехите му и в огледалото изглеждаше подмладен и прилежно подреден. Досега за външността му се бяха грижили само андроиди, които нямаха никакво въображение и естетическо чувство.
            - Все още не мога да приема да завися от някого, даже и да е приятно, но признавам, че много ми липсваш. Друг път не влагай свой вкус и старание за външния ми вид , защото бие на очи, за тези които ме познават. Извън протоколните номера и кодове за идентификация, как да те наричам ?- М1Х5 сякаш се топеше като ледена висулка в нов непознат и търсен пламък.
            - Като дете, преди обучението ми викаха Толи, а на теб? - гледаше с големите си очи право в неговите, тя го целуна внимателно и страстно, което го взриви допълнително.
            - Толкова отдавна беше, че съм забравил, Моди или нещо подобно. Каква е тази материя на леглото и какви са тези ограничения от двете страни. Впрочем по -късно всичко ще ми обясниш- той я положи на странното легло и бавно повтори всичко, което беше научил до сега. Толи издаваше тихи звуци на наслада и щастие, които го водеха към нещо неописуемо, без което вече не можеше да живее...
           След час, вече знаеше че материята в леглото е земен „копринено – памучен чаршаф”, а ограниченията са „табли” на които може да се подпреш, изправиш и хванеш, когато е нужно. Чаршафите  бяха с определена, приятна топлопроводност и коефициент на триене, под тях имаше мека конструкция, осигуряваща всички удобства. Земляните успешно бяха поработили по въпросите на интимното удоволствие, няколко епона. Изпитваше чувство за вина, че бяха ги насочили към дрогата и превръщане на половия, любовен контакт за продължение на рода в пари, спорт, извращение, задушаване и убийство. Всичко в името на духовните, хранителни еманации, развлечение за богатите и оглупели колоси . Би приел началото, когато предците са създали първите земни цивилизации, всичко е било нужно и правилно. Тогава е било въпрос на оцеляване в битката със злосите, от Земята са потегляли хиляди тонове, добивани на ръка с големи жертви, злато, паладий, литий, ниобий ..., с примитивните, транспортни кораби. Сега да си правиш хранителна подправка от душите на тези помощници и съюзници в миналото, с почти еднакво ДНК, е просто отвратително. Мислите го напуснаха, колосаната доверчиво беше заспала в прегръдката му, явно сънуваше хубав, бърз сън, очите и се движеха под клепачите, съпътствано от усмивки и потрепване на тялото. Лявата му ръка беше изтръпнала, но не искаше да я буди, тя сама отвори виновно очи, опита се да стане, но той не и позволи. С удоволствие определи, че само половината от мисловния контакт е свързан с деловата работа, другото беше букет от емоции и хубави преживелици.
           Закона на Мърфи, действаше с пълна сила, андроида искаше връзка, което означаваше само едно- Риго ІV. Съобщението беще кратко, среща след 4 земни часа на Алфа 12.
          - Моди ми харесва, даже е съкратено от модификатор, така ще ти викам когато сме сами ! Това, че Риго се е разбързал, може да е за добро? – каза Толи – Подготвила съм контейнер, който изпратих на Алфа 12. Съдържа 8 еманации за императриците и две за Риго лично. Деактиватора на целестина и 50 дози земна отрова в краен случай, ако нещо се провали с древнолобите. Имам вече група от 30 землянина, готови за транслация през бъдещия гравимод. Това са основно проститутки, гейове, жигола, които са наясно със задачата и даже са особено въодушевени, че ще може да се представят пред извънземни и да останат живи тук, даже не искат и заплащане, готови са да потеглят моментално и ни подкрепят идейно с ентусиазъм. Създадох група от 300 авторитетни за Земята учени, които са запознати с нас и нашето дело на Земята. Наложи се да се правя на богиня, въпреки че са атеисти, но не приемат нищо ново и постоянно искат демонстрации  и подробни обяснения, въпреки че нямат нужната подготовка и знания за това. Клонирах два опитни заека, това е дребно тяхно животинче и после анихилирах това което поискаха, основно метали с висока точка на топене. Нашите модификатори следят развитието на процеса, някои не удобряват, че се разкриваме, за сега им казвам, че се търси такава, духовна субстанция тип невярващ учен !? Усилено работят и по идеята за матриархат, това е нужно, защото земните мъже трябва да излязат от депресията в която се намират, а това най- лесно става чрез заплаха. Всичко ще спра в момента, когато се постигне пълно равенство между половете. За да няма съмнителен спад в търговията събираме всякаква духовна субстанция, аз я обработвам вкусово и само много, добър дегустатор може да надуши нещо.
           -  Браво Толи, почивай повече, да не форсираме нещата, сега е най важно да сме живи и здрави! Краката ми се подкосяват от срешата с Риго, ако нещо се случи, ще направя записи, търси ги в контейнера със записващите „мостри”. Ще се опитам да му внуша идеята за самостоятелното приготвяне на храна и транслиране на земляни. Скоро ще си изградим армия от поддръжници на Алфа 12, вече имаш основните имена и адреси. Не искам да тръгвам, но се налага да изпреваря Риго с деактиватора, първо ще взема аз, той сигурно ще ме провери с целестин. Дано по- нататък имаме повече време !
           - Добре Моди, време е да се научиш да яздиш див, старши дизайнер ! Само да се опита нещо да ти направи, заклевам се, Космоса ще му стане тясен ! Утехата ми, че макар и безмълвна, част от теб остава при мен. –  Той бавно натисна бутона за връзка. Тя го прегърна и притисна в креслото за сън, за миг почуства топлината на устните и по- своите...

           Връщането на мисловното управление беше отнело 15 земни минути, валеше и светкавиците внасяха смушения в транслациите, при такова време не се препоръчваше изпращане на материални субстанции и комуникациите се ограничаваха. Надигна се максимално бързо, М13М24 и М26М4 стояха на пода и приветствуваха, видимо изглеждаха радостни и доволни.
           - Бързо, Риго ІV пристига, М13... донеси последната пратка от Земята, М26... намери управителя и му кажи да готви церемониално посрещане след 75 единици станционно време. След това веднага при мен !
           М13М24 почти влетя с контейнера, на който мигаше червена светлина, М1Х5  изтръпна, това означаваше лоша транслация и повреден товар. Отвори внимателно с първите попаднали ръкавици. Отвътре се носеше някаква гадна миризма, която по- късно разбра, че земляните наричат „горчиви бадеми”. Една упаковка отрови се беше пропукала, слава богу че нямаше разлив и всичко останало беше напълно годно. Извади блюдата, деактиватора и здравите отрови, всичко останало заедно с контейнера анихилира пред смаяния поглед на колосаната. Толи беше упаковала надеждно всичко на отделни, оптимални дози. Зареди пневмоспринцовката с деактиватор и постави първата доза на себе си, втората на колосаната, болеше поносимо но М13М24 тихо извика. На вратата се появи М26М4 и беше инжектиран в движение.
          - Това блокира действието на целестина, М26 ... тръгни веднага и занеси добавката на древнолобите, плюс тези ампули. Предизвикват мигновена смърт, ако съдържанието попадне в устата или кръвта. Да ги пришият в дрехите на удобно място, така че да ги изпият с вързани ръце при нужда ! Да инжектират колкото се може повече хора, нямаме време за експерименти, ще работим на доверие, създателя на това го заслужава ! Тръгвай, трябва с цената на живота си да успееш, като се върнеш, ако всичко е успешно, само ми дай знак ето така  – М1Х5 направи показно движение с ръка и М26... бързо напусна стаята, пропускайки протоколните любезности. – Има ли други модификатори тук, които споделят вашите възгледи ?
          - Мисля, че има още 6 души, но не съм напълно сигурна! – измънка М13...
          - Вземи тази, малка спринцовка и се постарай до идването на Риго да бъдат инжектирани, запомни за пред тях, инициативата е твоя и серума ти е даден от древнолобите за преодоляване действието на целестина! Ако някой се издъни и задава много въпроси, води го тук при мен, андроидите са инструктирани да ти се подчинят. Върни спринцовката до пристигането на Риго, действай и се стегни не трепери, това е заповед !
          Моди постави в джобовете едно, записвашо устройство, задействуваше се с натиск от няколко секунди и беше съчетано с позите на тъпите протоколни любезности. Отиде до приемната зала на гравимода, където управителя беше строил почти всички да чистят и лъскат, независимо че в станцията нямаше нито прах, нито влага. Бяха се опитали да поставят кичозна украса, рекламирана от медиите, огледала и отразяващи повърхности не се допускаха, от съображения за сигурност и охранна ефективност. Два андроида се въртяха като побъркани, явно получаваха охранителни задачи от друго място с по- висок приоритет. Като го видя управителя изкомандва и паднаха в почтителната поза.
         - Ваше превъзходителство, всичко и всички са готови за посрещане на негово величие Риго ІV !
         -  Добре ! – отсече М1Х5 – Отговаряш с главата си за церемонията и йерархията ! Дано не се наложи да отнема живота на някой !
         След час, пред строените модификатори във ваната на гравимода, започна да се оформя „великата”, гола глава на Риго ІV, която смешно въртеше очи, още без врат и тяло. Двама се опитаха да го подкрепят до трона за възстановяване, но той ги блъсна грубо и сам се настани крещейки:
          - Още не се е родил достоен да ме докосва, гниди мързеливи, долу мръсните си ръце !
          - Ваше старше, дизайнерско величие, ние ви приветствуваме в станцията на Алфа 12, свръхпочтително и поставяме нищожния си живот в нозете ви ! – изпя М1Х5, над гърбовете на останалите посрещачи.
          - Идвам тук да внеса ред и справедливост в това място на размирици и безпорядък, дано енергията на анихилатора стигне за всички ! Който е нужен, ще бъде извикан в покоите ми, сега работете и се махнете, че не мога да ви гледам повече ! Ти ела веднага, от тебе ще започна ! - Риго посочи старши модификатора .
         Покоите за висшестоящите гости бяха близо до тези на М1Х5, Риго ІV беше доста  по- стар и два андроида го носеха бавно и внимателно, още не беше се възстановил напълно. След него в почтителна и умоляваща поза креташе М1Х5, в края на периферното зрение видя М26М4 и знака, че всичко е наред, което сякаш свали скала от плещите му. Риго бързаше, иначе имаше навик преди разговор да почива час , два, това беше добре и означаваше, че няма да остава дълго. Един андроид се приближи още в коридорите и удари яка доза целестин на М1Х5.
          - Ха да те видя сега как ще ме лъжеш ? Казвай каква отрова изпрати на императриците ?
          - Ваше свръх величие, вие ме обиждате, аз изпратих най-доброто с което разполагаме, даже ви предложих дегустация ! – бързо отговори М1Х5, целестина беше напълно неутрализиран, браво на Толи, даже свободно добави извън прототолна дума „свръх” , което прозвуча като исрено обяснение в любов и почитание. Риго ІV очудено се облещи. Влязоха в покоите, андроидите бяха изгонени и преминаха на бърза мисловна връзка. Тази връзка няма общо с телепатията и възможността да се ровиш в мислите на другия, единствено компресираше информацията и разговора за пестене на време. Телепатията беше забранена със закон и още при деца проявяващи подобни способности се унищожаваше с малка, мозъчна операция. Управляващите най- много се страхуваха от нея и от това, никой да не е в състояние да прочете мислите им. След като М1Х5 отговори на всички поставени въпроси, Риго се изправи и заразхожда бавно и изнервящо около него.
          - Не мога да хваля модификатор, най- малко твар като тебе, но си свършил малко, полезна работа. Императриците искат още субстанции от последните, от тук ще им изпратя наличните 8, за които докладва. След минути ще разбера дали си се оправил с тези гадини, как им викахте – древнолоби. Оказа се че проблема засяга още планети, даже и Тетама, така, че опита ще бъде положителен. Току виж императора реши да ме възнагради, а аз от своя страна ще поотложа твоята смърт.
           Андроидите на вратата поискаха връзка и Риго превключи нещо на пулта до него. Вратата се отвори и въведоха трима колоси, единият беше флотския офицер от тайната среща, Риго беше прав, сега щеше да се реши всичко. Придружаващият полицай докладва, че са инжектирани с целестин, но Риго повтори садистично процедурата. По- голямата доза беше опасна и скъсяваше живота, но на Риго не му пукаше.
          - Преди края, имате право на последна дума, кратко разкажете, какво искате, за какво се борите, пейте !
          - Ваше величие, това както казахме и на негово превъзходителство са стари неща от които напълно се срамуваме! Явно някой ни е заразил с тези мисли и отвратително, недопустими действия! След проведените лечебни процедури със срам и съжаление оценяваме ужаса от нашите действия и не заслужаваме да живеем! Единствения изход е да ни изпарите и изличите от този свят! – говореше офицерът в почтителна поза , а другите двама театрално и сърцераздирателно ревяха и подсмърчаха. Един от по-младите продължи:
          - Постъпката ни е непростима, вече 12 души се самоубиха оценявайки недопустимостта на стореното, никога повече не бихме сторили нещо подобно и сме готови с тежък труд да компенсираме причинените вреди.
          - Полицай това със самоубийствата вярно ли е !
          - Да ваше величие, вчера един гравилет с 12 души се е хвърлил в пропаст, без спирачен път, при ръчно управление, идентификацията на труповете говори за древнолоби, които се водят на отчет при нас.
         - Ваше величие, вземете живота ни, но не тераформирайте Алфа 12 заради няколко откачалки, както ни предупреди М1Х5 ! – каза третия в свръхумолителна поза. Рико изкрещя към полицая:
          - Разкарай ги оттук преди да съм размислил !
         Всички се изнизаха на заден ход, а Риго дрезгаво попита:
          - За какво тераформиране говори този изрод ?
          - Простете ваше величество, просто ги заплаших, че ще го сторите за да ги принудя да вземат лекарствената добавка.
          - Какви количества може да осигуриш от тази добавка ?
          - С малко инвестиции, неограничени, прави се от достъпни, земни билки, по скоро трябва да разширим възможностите на гравимода там. Има и още нещо, което в един разговор вие сътворихте, но още не сме го обсъдили и приложили. Това е идеята за самостоятелно приготвяне на храна, за по- заможните колоси. Ако имам гравимод на Земята с възможност за копиране на живо същество, това става лесно осъществимо. Аз ви изпращам аборигена, вие правите с него, каквото си поискате, после го убивате и си приготвяте подходяща за вашия вкус духовна субстанция, транслираната форма се унищожава, а оригинала остава жив със или без спомени, по желание на клиента.
            - Не помня кога съм го предложил, но идеята е ценна и нова за пазара, трябва да обсъдя с другите дизайнери и императорския двор. Учудваш ме положително некъдърнико, явно много те е страх за живота !?
            - Не ваше, свръх величие, просто за мене е радост да ви служа вярно по- дълго време, ако вас ви няма, моя живот губи смисъл и съдържание, като израз на това ви поднасям две селектирани субстанции, специално подбрани за вас.
            Риго ІV доволно поглади брадичката си, всички бяха третирани лично от него с целестин, място за съмнения нямаше. След час се връщаше обратно, вече пресмяташе, колко средства допълнително бяха нужни за разширение на земната станция. Богатите бяха преситени и отекчени, търсеха нови неща, сега е момента да се прослави, пари имаше неограничено.
           - Мисля, че скоро пак ще дойда на проверка, опичай си акъла и нито дума пред никого, спазвай вярно йерархията, като основен имперски закон ! Свободен си !

 

           Риго ІV освободи телесната си репродукция, М1Х5 даде знак на андроида да се махне от пулта на анихилатора и лично натисна бутона. Искаше един ден да направи същото с оригинала ....

 

следва продължение....

image

 





Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3476197
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930