Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2013 18:31 - Раздялата
Автор: dedenze Категория: Други   
Прочетен: 1048 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 06.07.2013 16:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Това е продължение на:
http://dedenze.blog.bg/drugi/2013/06/21/pyrvite-stypki.1122479


           Последния ден изтичаше неусетно, М1Х5 чакаше разрешение от Риго ІV за запазване на комуникационен канал и тяло в хибернация на земната станция. Това означаваше, че не е нужна нова процедура по транслация и той можеше да е тук материално, когато поиска. Умствените му способности разрешаваха да поддържа връзка с две и повече свои копия, така можеше да отиде на Алфа 12 и да бъде тук същевременно. Разхода на енергия беше по- голям и се одобряваше от Риго с една единствена дума- добре, която се изписа в регистратора на станцията. М13М17 плясна радостно с ръце и каза:
          - Отлично, но не разчитай на хибернация, подготвила съм всичко за хипнотичен сън, защото от другото състояние се изискват часове за възстановяване на телесната функция, а аз нямам такова търпение, а и не се знае дали ще имаме и такова време !?
          - Предполагам имаш в предвид нашата работа, а не функцията на сексуален роб ?- само широката, несдържана, почти човешка усмивка на М1Х5 и прегръдката, спряха сълзите на обида в големите, синьозелени очи на колосаната – За сега, ще се срещаме само тук, но горя от нетърпение да бъда с истинската, която „търпеливо” спи на Тетама !
          - Трябва да внимаваме, всяко действие там се записва и трябва да има точно и логично обяснение. Едва ли си представяш, че ще заживеем като древно семейство заедно, ще спим в едно легло и то там, през очите на деградирали колоси и следящи андроиди ? Искам един ден да може да се случи, за това и ще се борим. За жалост обществените промени са труден и бавен процес. Още по- странно, обзета съм от натрапчиво желание да родя и отгледам наше дете, което най-много ме плаши.
           - Нищо страшно и ненормално няма, просто това са ценни, природни инстинкти, на които дължим разума и цивилизацията. Паричните отношения и йерархията ги деформираха, но не ги унищожиха. На Тетама и околните обитаеми планети, вече има нелегално и масово движение  за възстановяване на старите порядки. Риго ІV иска да експериментирам на Алфа 12, добавки във водата, така колосите да стават открити и агресивни, при което лесно да се ловят и унищожават. Ето още работа за тебе, иска ми се тази добавка да работи за нас , пълната информация ще ти пратя по гравимода след часове. Направи нещо ако можеш, особено за отслабване действието на целестина, сега чрез него се доказва всичко ! Тук работят 55 репродукции по обслужване на станцията, има ли такива на които вярваш безусловно ?
           - Йерархията се спазва и всички се държат свръхпочтително, но две двойки са ми лявата и дясната ръка. Да, двойки, не се чуди, крият се щателно, работят пряко със земляните, там и правят недопустимите за колосите любовни действия, тук знаеш, че всичко се контролира с изключение на една стая в твоите покои до която имаш достъп само ти. Не съм ги записвала, но те знаят, че съм наясно с всичко, по- важно е че споделят нашите възгледи. Искаш ли да ги извикам ?
           - Не, вярвам ти, а конспирацията, изисква по- малкото знание за структурата и състава, така е по- сигурна и надеждна! По скоро искам да отидем за малко до Земята.
           Залата за транслации беше изпълнена с човешки дрехи и вещи. Двамата, младши модификатора привършваха грима, който независимо от еднаквото ДНК, беше необходим и съобразен с мястото на транслация. Колосаната беше изучила добре английски език и транслатора ги изпрати в крайпътен мотел, кодиран като  А7. От стотина земни години, М1Х5 не беше стъпвал на земната повърхност, затова първите минути приличаше на пиян човек, поддържан от жена си. Светлината, топлината, пъстрите цветове и звуци го атакуваха отвсякъде, оцени че бяха свършили добра работа и превърнали тази взривоопасна планета в рай. М13М17 го държеше здраво и нежно, заведе го до място, където можеше да се седне. Пред тях с голяма скорост преминаваха леки и товарни коли, той помнеше животинските впрягове и оцени, че скоростта на развитие на земляните е много висока. Ако нещо се случеше, телата им бързо и автоматично щяха да изчезнат, като най- много да изплашат някой землянин. Това се въведе след няколко, летателни катастрофи преди години, остатъци от които се пазят до днес от човеците, приемайки телата на биологичните андроиди за тела на извънземни. Знаеха, че не са сами във вселената и очакваха подобна среща, като деца на които ще донесат бомбони, неподозирайки опасността от разликата в развитието и понятията за добро и зло. Гравитацията беше по- силна, газовото съдържание малко по- различно, затова гласовете им звучаха неочаквано и смешно, прехвърлиха на мисловна връзка.
           - Не знам накъде вървят нещата, но за половин епон са вдигнали двойно степента си на интелигентност. Наскоро пуснаха апарат на Марс-четвъртата планета около тяхната звезда, който обикаля и снима повърхността, без човешки риск и нужда от системи за биологично оцеляване. Все повече не мога да ги нарека аборигени, нашата сегашна намеса в повечето случаи пречи и ги връща назад. Тук се срещат и общуват в места наричани зали, ресторанти, клубове, кафета... айде да те почерпя с бира!
           - Какво значи „почерпя” и „бира” ? – Тя го водеше към кафето на мотела, добре че беше безлюдно, защото вида на старши модификатора привличаше любопитните погледи и действително беше като на пиян човек.
           - Черпи- доставя хранително удоволствие и общуване, този който плаща сметката, ето това са техните пари, имат и разплащателни карти, по- прости от нашите. Бирата е местна напитка с малко алкохол, сам ще разбереш. Това там е Робин, сервитьор и собственик на мотела, сега ще ни попита какво искаме, трябва да ме разпознае и донесе ключа от нашата стая. Освен, че е вербуван, ние му плащаме добре за  услугите и дискретността- всичко протече така, както поясни М13М17, размениха няколко думи  и студената бира беше сервирана в стаята.
           - Тук ли идват твоите двойки , тази бира ми харесва, сега си мисля при тази гравитация, какво ще бъде любовното преживяване !?
           - Тук и на други подобни места ходят, като съчетават работата с личните преживявания, самата планета предразполага към това. Аз с радост съм готова за земни експерименти, при условие че пазим грима, но тук гравитацията изисква по- големи усилия от „сексуалния роб”, който не е в първа младост, затова може да пропуснем тази възможност - гласът и звучеше тържествуващо с реванш, но и с много любов, М1Х5 не я остави да довърши...След няколко часа, телата им изчезнаха, така както се бяха появили, Робин прибра празните чаши, банкнотите и пренареди стаята. В него се бореха любопитството и страхопочитанието, знаеше че не са земни, но банкнотите бяха проверено истински.
           - Проблемите налагат да оставя тук тялото си в състояние на хибернация,  Управителя ще го пази лично и живее в моите покои, за спешна връзка. Предоставям право за ползуване на анихилатора по негово решение. Има ли някой въпроси и неясни неща? - Персонала запази гробна тишина , заел свръхпочтителната поза, която за първи път, караше М1Х5 да се смее вътрешно. После направи знак да се разотиват по работните места. Времето за посещение на  Алфа 12, беше настъпило. М13М17 разполагаше и с всички, негови секретни кодове, доверието беше пълно и родено сред любов, нещо което за първи път изпита тук. Изпълваше го решимост и живота му беше добил нова стойност и смисъл. Връзката с Тетама беше осигурена, набра новото направление и бързо се отпусна в креслото за сън , единственото което почувства бяха топлите длани от прегръдката на една, скъпа колосана.
            Станцията на Алфа 12 го посрещна с проливен дъжд и мириз на стопени пластмаси. Имаше нещо нередно, но роболепните, протоколни гърбове на десетки подчинени го успокои. Трябваше да спази протокола да плаши и крещи, въпреки че не искаше точно това, успя само да процеди:
            - Какво става тука, безделници и идиоти !?
            - Нападнаха ни ваше превъзходителство древнолобите, тези низши и нагли създания, голяма част избихме, но предизвикаха пожар, без важни щети - бързо докладва управителя клекнал и навел глава- стават все по нахални и многобрйни, изпарете ме, но не знам как да се борим с тях, опитахме почти всичко, вкарахме целестин и във водата, но те вече не крият пошлите си желания и са готови да умрат за тези срамни действия. Даже заразиха двама модификатори с тях, държим ги в изолатора за вашата присъда.
            - Водете ги в покоите ми, останалите на работа, включително и ти, некъдърници не са ми нужни !
            Станциите бяха оборудвани модерно, но напълно еднотипно, за по-лесно и универсално обслужване и ползване. Покоите на главния модификатор бяха в централната част, максимално изолирани и защитени. Андроида придружител за секунди бе проверил актуалността на кодовете и всички пълномощия, беше ги предал на останалите, които мълчаливо обслужваха колоса с най- висок приоритет. Чустваше се уморен и нареди да донесат двоен, възстановяващ коктейл. Андроида докладва мисловно, че затворените модификатори не са третирани с целестин, защото такова право има само той, след което постави две газови сприцовки на масата и внесе два стола оборудвани за разпити. Вратата се отвори и двата модификатора паднаха пред него в протоколната поза, представяйки се в хор. После без подкана седнаха в столовете и се закопчаха сами, андроида ги изолира с непроницаема преграда, през която не се виждаха и чуваха. Огледа подтвърди натрапчивото съмнение, че бяха мъжки и женски колос. Избра женската, като неочаквано за себе си, тихо каза:
          - Защо те затвориха М13М24, нали знаеш, че няма нищо по просто и лесно от смъртта, това ли искаш?
          - Не ваше превъзходителство, но имам ли друг избор ?
          - Вие нарушавате законите и етиката на колосите, извършвате недопустими и отвратителни сексуални действия, остава да създадете и неразрешени деца !
          - Виновни сме, но на никого не пречим, правим го дискретно и се обичаме, което вие едвали ще разберете, какво означава. За деца не сме мислили, едва ли, та те ще бъдат убити веднага !?
          Старши модификатора бързо се прехвърли при колоса стажант модификатор, усещаше че те не крият нищо и не е нужен целестин, тя се изказа достатъчни смело и нагло, за което всеки, старши модификатор би я изпарил.
          - М26М4 докладвай кратко, кой ви научи на това извращение, каква е организацията, колко колоси са засегнати тук на Алфа 12 и готов ли си да умреш за М13М 24?
           - Всичко ще ви кажа и направя каквото желаете ваше превъзходителство, само запазете живота на приятелката ми ! – приятелка, никой не използуваше подобни думи, явно бяха във властта на древните чувства. М1Х5 изключи преградата и посочи да седнат край масата със спринцовките. Усети, че се страхуват и са готови да приемат протоколния край. Накара ги да разкажат подробно всичко, чрез бързата мисловна връзка, така минаха няколко земни часа. Най- много го учуди факта, че освен желанието за стария контакт и общуване между мъж и жена, те ненавиждаха храната от душевните субстанции и я приемаха като деградация и срам за колосите !? Бледи и треперещи се държаха недопустимо за ръце в очакване на неизбежната присъда, а той имаше желание да ги прегърне. С усилие не го направи, защото можеше да ги побърка окончателно.
          - Първо се успокойте и се дръжте с достойнство! Версията за пред останалите е, че сте заразени посредством химическо и биологично оръжие, създадено от древнолобите, състояние подлежащо на лечение. Това докладвате незабавно на управителя на станцията. Никаква демонстрация и намек за физически контакт, даже обратното, демонстрация на безразличие и отвращение! М26М4  тръгваш веднага и осигуряваш среща с водача на древнолобите извън станцията с мен, трябва да знае, че това не е капан и проверка, а единствен изход, ще бъда сам, без охрана и андроиди. Ако някой от другите модификатори узнае и дума от разговора ни, ще бъдете анихилирани незабавно и се сърдете на себе си и глупостта си!- виновните модификатори се спогледаха учудено и се изнизаха на заден ход от стаята, усещаха нещо нередно и ново, но още не знаеха какво?

 

следва продължение ....

imageimage





Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3468406
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031