Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2011 15:25 - Контакт
Автор: dedenze Категория: Други   
Прочетен: 983 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 25.06.2011 01:01


        Мечтата на човечеството, да намери сроден разум, се сбъдна. Те бяха тук, вече повече от две години. Стотици учени от цял свят ги изучаваха и се опитваха да създадат система за комуникации. Нямаха слух и обоняние, само това отне два месеца работа, за да стане факт. Имаха високоразвито зрение, владееха 6 измерна холография. Разбираха се телепатично, но само помежду си.
        Първите дни от срещата, бяха белязани от тежки инциденти.Четирима, от нашите контактьори, оглушаха и двама починаха от циано-водородно отравяне. Телата им бяха 5-6 пъти, по – големи  от човешките. При движение, издаваха непоносими за нас звуци, по сила и спектър. Отделяха селенови съединения, които воняха ужасно плюс циановодород. Бяха построени специални помещения и защитни скафандри. Писане, рисунки, снимки, уеднаквяване на понятия, хиляди на ден. Нарекохме ги камбаните, имаха и подобна форма. Космическата им станция, беше на геостационарна орбита около Земята и всяка седмица сменяха представителите си с нови. Пристигаха с малки, елипсовидни корабчета, които моментолно се връщаха обратно. Старите камбани, понякога се връщаха, но най- рано след месец.

       Военните непрекъснато обикаляха и задаваха чрез рисунки и видео тъпи въпроси. Активността им нарастна, когато разбраха, че са изправени пред по- развита цивилизация. Особено ги плашеха, гравитационните корекции на полетите, когато совалките летяха в опасна близост до станцията на камбаните. Диалозите ставаха все по- дълги , чрез изписване на англииски думи и изрази с уточнено за двете страни значение. Телепатичните им способности ги правеха един обш организъм. Нямаха началници и водачи, не разбираха понятията лъжа и измама. Всеки от тях, мигновено можеше да се свърже с другите на голямо разстояние. Да получи или предаде нужната информация. Имаха и личен сектор, формиран на морален и интелигентен принцип, който можеха да нарушат само в случай на опасност за живота. Бяха двуполови, като пола се формира в доста късен етап на развитие. Ние се смеехме,че сексуалният им контакт сигурно е толкова шумен, че падат планини и избухват вулкани.

      Заради физическите различия, официалният контакт, със земните правителства, бе договорен да стане виртуално. Щеше  да се  използува цялата комуникационна система. Първи заговори Ген . секретарят на ООН, думите се изписваха на екраните.
      - Всички земляни ви приветствуват с добре дошли! Срещата с друга цивилизация е нещо изключително, велико и уникално. Желая на всички, това да е от обща полза за нашите народи. Мир и просперитет в космическото пространство. Дано и вашата цивилизация има същите желания....-Изказването продължи дълго. Последваха го, почти всички държавни глави и други. Дойде ред на камбаните.
      - Привет на всички земляни. Не можем да не изкажем възхищението си от вас. Вие живеете в свят, изпълнен с кислород , вода и топлина при ужасни условия. На нашата планета няма атмосфера. За седмица, повърхността на нашите тела, се разлага в такава среда. Нужен ни е месец за възстановяване. Изгубихме и десетина кораба от агресивната атмосфера. Почти всички владеете и термоядрени процеси, превръщате едни вещества в други. Даже и вашите деца, правят най-простото, което наричате огън. Няма да пишем за загиналите от взривните и радиоактивни материали в историческото ви развитие. Имате и сетива, който нямаме- слух и обоняние. Ролята им, все още, не ни е ясна, явно е свързана с наличието на атмосфера. Всички наши изследвания показват, че лесно може да възстановим с общи усилия, един закърнял в еволюцията ви орган. Намира се около хипофизата и дава телепатични способности. Така ще общуваме лесно и от разстояние. Контакта ще бъде бърз и пълен.

      Хората по земята ликуваха. Политиците и държавните ръководства се споглеждаха уплашено. Американският президент първи реагира:
     - Кога може да стане това!
     - До месец - два- написаха камбаните.
     Блед като платно Ген. Секретарят на ООН, тихо прошепна на микрофона и думите му се изписаха:

     - По добре е да не бързаме.

image





Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3474245
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930