Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2014 16:07 - Прелъстени и изоставени
Автор: dedenze Категория: Бизнес   
Прочетен: 2425 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 08.03.2014 18:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


             В краткия си живот разумните хора винаги са търсели своя произход и развитие, създавали са си ореоли на величие, значимост и непобедимост. За съжаление днешната наука само може да надзърне в обективната истина, за да се ужаси от безкрайната степен на незнанието си. Деградиращият простак, поставен от капитала в гонката на потреблението, измамното удоволствие на вегетацията и консумацията, не обръща внимание на тези въпроси, защото те не му носят пари, нужни за тялото! Вярва в Супермен, Хари Потър, Дар Вейдър, Йода, тролчета, джудженца и едва ли познава теорията на Чарлз Дарвин за еволюцията на видовете. После става платен политик и унищожава цели народи и държави....
           Палеоантропологията датира появата на разумен живот на повече от 7-8 милиона години. Възниква въпроса защо е дремал човешкия индивид през цялото време и не се е развивал!? Това дава и основания за критика на Дарвиновата теория, поражда съмнения за нейната вярност. Съвременните ДНК изследвания показват разлика в нашето и маймунското, което ни прави горди и надяващи се на божествен произход. Ражда една нова хипотеза, която за съжаление не блести с особена привлекателност и позитивност. Същинското развитие на човешкия разум се доказва, че се е състояло в последните 5 -10 хиляди години, от тогава датират съпътствуващите, религиозни вярвания, както и масовите археологически находки.  Няколко хиляди години преди новото летоброене на множество места в света се развива наука, строителство, изкуство и култура, които в много отношения са ненадминати и до днес. Никой не може да обясни техният произход и изграждане, при онова развитие на науката и техниката. Така се ражда напълно реалната хипотеза за извънземна намеса на по- развита разумна цивилизация. Целта на тази или тези цивилизации, не са били чисто хуманни, по- скоро са били комерсиални, свързани с добива на злато и други ценни метали. Качествата на златото са незаменими и изключително ценни за промишлено приложение в много сфери. Само като факт ще спомена, че от него се прави и обвивката на атомните реактори, връзките в микрочиповете и пр.... Когато можеш да се предвижваш между планети и галактики, притежаваш високи технологии и средства, останалото е детска задача, генно да модифицираш маймуноподобни, да ги превърнеш в хуманоиди. Това успешно може да се извърши и коригира при нужда в рамките на стотина, земни години, пренебрежимо кратко време за космическите мащаби. Предполага се, че това се извършвало основно край златоносни находища, където метала се събирал и предавал под формата на жертвоприношения за омилостивяване на боговете. Трябва да се отбележи, че приетата от хората бронзова ера започва 4 хиляди години преди новата ера. Стапяли са се и обработвали смеси със сравнително ниска точка на топене, златото изисква 1064 0 С. Златните изделия са с висока степен на чистота, почти равна на самородното злато, по рядко са правени с него сплави в древността !

 

 

 image
image

 

 

          Това е тракийското златно съкровище , открито край Панагюрище, датирано 3-4 век преди новата ера. Съмнявам се, че в днешния свят може да има дизайнер, който да го измисли и майстор, който да го изработи ! На другата снимка е една от българските пирамиди .

image
image

           Това  е древно индийско злато, фрагмент , както и двореца Тадж Махал.
imageimage

           Това е масивно, индианско злато от преди новата ера. Обработено е без познаване на колелото и въртящи се инструменти. Запазени са много малко изделия, испанските конкистадори са го претопявали и изпращали в Испания на слитъци. Пирамидата е в древен град на маите Чечен Ица.

imageimage

 

 

            Това е египетско злато от гробницата на Тутанкамон и част от пирамидите, за които до днес се спори как са построени.

 

 

            Край по- големите находища на злато, има и големи строителни обекти, непосилни за строеж от древните без електричество и съвременна техника, за които се предполага, че са били и космодруми. Множество митове и легенди, рисунки и писмени материали описват небесните пришълци с което съмненията за техните посещения и съществуване значително намаляват. Въпроса е къде изчезват и защо съвсем скромно се появяват последните  2 – 3 хилядолетия, защо не искат повече нищо от нас ? Може би, вече са в състояние да синтезират всички елементи, или са намерили по-близо до тях нужните находища ? Вероятно е нашата генна модификация, да е добила уродлива, франкенщайнова форма и вече да ги застрашава като бумеранг. Това което е очевидно, че днес сме изоставени, подложени на регрес и деградация. На днешната, човешка повърхност избиват всички хищнически, животински инстинкти, превръщат се в морал и форма на поведение. Интересно колко години ще са ни нужни за да се върнем към маймуните хуманоиди, да изгубим добрите гени внесени отвън, за да си продължим старата еволюция и ще оцелеем ли до тогава !?

 





Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. freeoldmen - Не съм съгласен само с последните изводи.
08.03.2014 19:26
Съмнявам се, че сме изоставени, просто сега се играе по на едро. Имаме планетарна свръхсила, прибираща огромният процент на златото в света.
Има съмнения, че тази нощ натам е поело и златото на Украйна.
http://kostas.blog.bg/drugi/2014/03/08/ukrainskiia-zlaten-rezerv-se-iznasia-v-sasht.1245948
Както виждаме, има основателни съмнения, че златото се събира от САЩ и после изчезва.
Цял свят е осеян с малки офисчета, където изкупуват злато. Вероятно също заминава натам.
Дори и да не е така, не споделям песимистичната прогноза, че се израждаме.
И в Щатите, и в Европа, и в Русия има чудесни Хора, които виждат опасностите от бруталният капиталистически път, по който върви човечеството, и пръскат семената на новото общество.
http://www.youtube.com/watch?v=4Z9WVZddH9w

http://www.youtube.com/watch?v=S5bDvjpxbbM
цитирай
2. dedenze - Дано си прав freeoldmen поне за израждането !
08.03.2014 20:31
Само в мен остава голямото съмнение, че някои земни събират парсата и се правят на извънземни. Може би си строят някакъв друг свят само за богопомазани !? Много хора виждат и реагират, лошото е че са лишени от всякакви средства за промяна и въздейтвие освен словото, на което вече също се посяга масово !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467958
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031