Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2016 13:10 - Неделно прозрение
Автор: dedenze Категория: Забавление   
Прочетен: 1734 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 24.04.2016 18:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

        За 26 години си покъсах нервите да мисля, защо българските политици правят всичко против държавата и народа си !? Защо до обяд твърдят едно, а след обяд друго и то противоположно ? От тях вече може да се очаква само, от лошо- по- лошо ! Минах и през конспиративните теории, фашизирания неолиберализъм, геостратегическите чужди интереси и констатирах, че те нямат толкова акъл за тези нови, модерни неща ! Тогава се сетих за измамната игра на циганора „тука има, тука няма”, при която експресно се печелят пари без никакви инвестиции ! Това не е игра на късмета, а на измамата, особено ако се играе с топче от дунапрен, което лесно се смачква и скрива между пръстите!
         Реалната статистика е, че у нас живеят над 1,5 милиона цигани, при тяхното преименуване по време на Възродителния процес, всички си запазиха българските имена и повечето твърдят, че имат български етнос !? Така днес официално циганите са само 300000, което напълно не е вярно ! Прогнозата е, че до 2050 г. ще бъдат над 3 милиона и заедно с турския, циганския език ще стане официален в България!? Те си имат собствена „култура” и не подлежат на мултикултурализъм, както и мигрантите, защото той е възможен само при еднакво културни хора с еднаква етика и морал ! „Културната” им несъвместимост с другите народи е толкова голяма, че собствената им родина Индия, държава с изключителна толерантност към религии и бедност, реално ги е изгонила и не ги приема обратно !? Философията на циганския етнос се състои във веселие, актьорство и имитация, с минимални правила и труд, което ги прави щастлив, паразитиращ етнос, живеещ на племенен принцип ! Религиозната им принадлежност се определя от този, който осигурява пари и „мару”, като не води до фанатизъм и транс ! Те не се борят за собствена държава, служби и управление, мечтата им е света да стане свободен, без правила и закони, всеобщ табор или катун ! Етническото, циганско превземане на България, вече е факт, като техните правила се налагат в обществения живот от политиците ! От особено значение за циганизацията е факта че в партийните и държавни структури на НРБ, почти нямаше цигани ! След неистовата, антикомунистическа пропаганда, техния етнос стана единствен източник на "чисти и неопетнени", послушни кадри, несвързани с тоталитарното минало, други източници на кадри нямаше !?  Галено наричаните цигани - роми не се нуждаят от лоби в НС, което още от зората на демокрацията е добре циганизирано, правно защитено, чрез привилегиите, парите и отсъствието на задължения и отговорности в Конституцията ! Те се нуждаят от цялата държава и постепено си я получават, независимо от това, дали правителството и управлението е българско, американско или марсианско !

 

 

imageimageimage         

           Политическата циганизация може ярко да се илюстрира с факта, че никоя управляваща партия, не иска да въведе образователен ценз при избори, защото ще загуби голям, евтин и лесно манипулиран електорат !? Седмото ВНС, „ковач” на днешната престъпна Конституция, даже отмени задължителността на средното образование !? Към мидюрините и депутатите също няма изисквания за образованост !? Управляващите възстановяват тошковата, модна линия „човек от народа”, съобразявайки се с циганизацията и културката на мултито!? Напоследък повечето от тях придобиват бронзов тен, предполагам чрез солариуми и гримьори, платени от нас !? Отбележете промяната в цвета на народния избранник - вожд !? Настъпва огромно, безпътно, народно веселие, което се рекламира от Президент и Правителство по света ! Джелем, джелем българи, мигрирайте по света, циганора си остава тук !

 image

 


         Финансираните от САЩ,  НПО работят денонощно, разузнават, защото никой не може да си обясни феномена да вземаш пари назаем с лихва, да ги крадеш, да се веселиш с тях, без да инвестираш в нищо, произвеждащо нещо !? Не могат да разберат, как може да фалираш всяка, частна банка и да платиш на вложителите обезщетение с държавни пари !? Даже най-вярните им платени бардове, се държат напоследък като препикани мушката и свирят отбой, правейки се на невинни !?

 image

 

           Стига се до извода, че идва края на света, че има нещо гнило и страшно, очакват хиляди, ядрени, бойни глави от Русия, срещу тях !? Не могат да допуснат, че сме им станали верни при това доброволни роби, не ни вярват и мислят, че като етнически братя с руснаците имаме друга, обща, тайна информация за предстоящ армагедон !? Шушука се в кулоарите на ООН, че руснаците са създали ефективно хапче против радиация !? Никой от тях не може да вникне и разбере същността и поведението на българския, управляващ циганор !? Центъра на НАТО в София, вече подава противоречиви, ужасени сигнали ! Явлението с народното веселие, вече се наблюдава и в Сърбия, Румъния ... !?

         Гледайте, усилете звука на макс ! Наздраве макар, че може да е за последно !








Гласувай:
6



1. zaw12929 - ЦИГАБИТЕ СА ВАЖНИ. . ., ДАВАЩИ ВОТА ...
25.04.2016 12:23
ЦИГАБИТЕ СА ВАЖНИ... , ДАВАЩИ ВОТА ЗА УПРАВЛЕНИЕ... ВЧЕРА ПАК СА УБИЛИ ПОРЕДНАТА БАБА...
цитирай
2. dedenze - Последиците на циганизираната държава zaw12929 !
25.04.2016 12:40
Ужаса е, че самите те даже не разбират и не осъждат стореното ! Според индуизма и схващането за прераждане, смъртта , едва ли не е радостен момент !? Няма да забравя животинската физиономия и наглост, на гадината убила с тесла, студентката в Търново за 20 лева !??
На всичко отгоре в затвора ги храним, обличаме, топлим, развличаме, той става място за живеене по- добро от катуна, смъртна присъда няма !?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3479295
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930