Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2013 17:50 - Хомосексуалност и наемни армии
Автор: dedenze Категория: Тя и той   
Прочетен: 4103 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 19.06.2013 17:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

          Не знам в коя категория да го "постна", още не е въведена „Той и той”, но понеже все пак става дума за плътска любов и все още не съм писал в тази категория, го пускам в „Тя и той”. Още повече, че в една еднополова връзка единия играе ролята на тя (пасивна роля) , а другия на той (активна роля). Много съблогари особено г-н  Любомир Чолаков, публикуват  материали и анализи свързани с хомосексуализма и неговото официално узаконяване. Човешката самота и затваряне в семейния кръг, липсата на пряко общуване, онаследяването, водят до подобни резултати, даже и по- страшни като педофилия, садомазохизъм, фетишизъм и пр....Според мен хомосексуалистите наистина не са виновни за играта на природата и объркването на хормони и психика, много от тях, във всички останали сфери на живота с нищо не се отличават от другите хора. Те не бива да бъдат усмивани, гонени и отхвърляни, но не трябва да се стига и до другата крайност в която хомосексуалността да се превръща в мода, подражание и парадна хвалба. По- скоро това е едно нелечимо, генетично израждане и хормонално нарушение, съществуващо от дълбока древност, към което трябва да се прояви търпение и толерантност, да се търсят пътища за неговото отстраняване, а не разрастване. Причината е повече от проста, ако цялото човечество е хомосексуално, то ще изчезне в рамките на 4-5 поколения !
          Проблема е  актуален, щом и Папата заяви, че е подложен на натиск за религиозни промени от "богослужители" хомосексуалисти. Държавниците отдавна се предадоха заради изборните гласове и реално узакониха хомосексуализма, даже и браковете на еднополови двойки !? Наемните армии още от времето на спартанците също са проводник на подобно поведение, затова сега се полагат максимални усилия да станат смесени. Винаги ми е звучало доста страшно и неприятно понятието наемен, професионален войник, асоциацията с наемен убиец е неизбежна. От десетки анкети и изследвания, много малък процент знаят защо и срещу каква кауза се бият, простото обяснение е за пари !? Нека да не забравяме, че нашата, нова, българска армия също е наемна, главнокомандващ е Президента, интересно ако той заповяда „Унищожете протестиращите по улиците !” какво ще се случи !? Понеже взе да става много сериозно, ето и малко анекдотично забавление, разказ на хомонаемник:
          „Стоим си в окопчето, плетем си и си говорим за мъже. Насреща враг, ама един хубав враг ! Нааа... ти враго бомбичка !”

 

image



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. danailvdimitrov - е щом и Папата нещо е измъдрувал...деденцете теб папата какъв ти е ?
20.06.2013 21:02
И какво смешно трябва да се търси тук? Сакън да не кажем, че съвсем насериозно сме против педерастията!

Така и не ти се разбира уклончивата позиция- да не си педофил?
цитирай
2. dedenze - Смешно няма, иначе щеше да е в категория забавление!
20.06.2013 22:24
Данаиле за мен папата е един, малко смешен, латино човек на който неизвестно защо половината свят, плюс нашите политици му се кланят!?
От филиите опазил ме господ, а позиция има и то повече от ясна, явно не си имал търпение да прочетеш ред 19 на постинга, за хумора, хептен не си го схванал.
"да се търсят пътища за неговото отстраняване, а не разрастване"
Но да задаваш въпрос дали съм педофил е израз на пълна липса на възпитание, това личи и от твой постинг в който се обръщаш невъзпитано и недопустимо към целия българския народ. В подобни случаи съветвам да се отиде при лекар, няма нищо срамно !
Другия вариант е да съм засегнал персонални чувства и интереси без да искам, за това се извинявам, ако има такова нещо !?
цитирай
3. danailvdimitrov - един ред 19 не стига-вярно нямах търпение
20.06.2013 22:35
просто и ясно е - педерастията е извратеност ! Няма, болест, няма лекар ! Не може да има никаква толерантност!!!

Затова и определението педофил беше глупост от моя страна-но толерантността на там води...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3480317
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930