Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2017 17:34 - Съвременните военни технологии
Автор: dedenze Категория: Технологии   
Прочетен: 2393 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 26.01.2017 11:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

        Още в средата на миналия век стана ясно, че използуването на ядрено оръжие, ще унищожи живота на Земята, напълно, с малка разлика във времето ! Бяха приети много програми и споразумения против неговото използуване, арсеналите намаляха, но все още ги има ! Увеличиха се т.н. тактически, ядрени оръжия с по-малък обсег, размер и мощност, твърди се, че и турската армия има на въоръжение такива ! Появиха се мазерите, лазерите, осигуряващи прецизна точност, постави се началото на „звездните войни” ! СССР изостана значително в тези технологии, повярва, че ако се ликвидира и разформирова Варшавския, военен договор, ще последва и разформироване на НАТО, ще възцари съзидателен мир, сътрудничество и победа на разума ! Ще плеснем с ръце, ще се прегърнем и ще заживеем, като братя и сестри ! Огромна грешка и наивност, базирана на вярването, че капитализма ще стане хуманен, ще изключи двигателя захранван от печалбата, преследвана на всякаква цена ! Чак когато основните ресурси на държавата, преминаха в частни ръце и Русия беше подготвена за пълно транжиране и икономическо завладяване, руснаците се усетиха какво става ! С лишения и много труд, възстановиха военната си мощ и се върнаха на световната арена, като втората по- големина сила, единствена с възможност да се противопостави на САЩ !
         Няма съвременна технология, която да не се използува от военните ! Компютюризираните, лазерни технологии минаха своя апогей, главният недостатък при тях е високата енергоемкост при ниско КПД (под 10%). Това ги прави едрогабаритни мишени, зависими от множество фактори ! Развитието на складиращи енергията акумулатори и кондензатори не бележи особено ефективен напредък ! Руснаците заложиха на два природни феномена и явно успяха ! Първият е ефекта наричан имплозия, който е обратен на експлозията ! При експлозията протича мигновена химична реакция свързана с отделяне на топлина и рязко увеличаване на обема ! При имплозията, един по- голям обем се свива значително и създава дълбок вакуум, така средата в която се развива процеса, също се свива, а после взривообразно възстановява размера си. В двата случая се получава взрив, единствено в космическото пространство при имплозия, не би трябвало да има разширение и взрив ! На първото видео се вижда силата на имплозията, в цистерната сигурно е имало газова експрозивна смес, като кислород и водород ! Цистерната е затворена за околната въздушна среда, затова има само свиване, без експлозия. Другият феномен е кълбовидната мълния за която има много предположения, но все още няма подробно, научно обяснение.

 

 

 image

 

          По- сериозните предположения са свързани с плазменото състояние на материята, която е едно концентрирано, енергийно натрупване,   влияещо се повече електромагнитно, отколкото от гравитационно. Вижте следващото видео, на което се демонстрира разрушителната мощ на ново, руско оръжие ! Журналистите го описват като лазерно, но това едва ли е вярно ! От звука на изстрелване се чува, че честотата е под 50 херца, което предполага импулсно, кондензаторно зареждане . При лазерите, тази честота е значително по-висока или непрекъсната, обекта е отдалечен над 1000 метра и въздушните енергийни загуби са значителни ! Ясно се вижда че лъча е доста широк , нелазерен, нехомогенен и начупен ! Събаря железобетонна сграда, не я реже и изпарява, просто я чупи на парчета ! Поражението наподобава действието на множество, насочени, кълбовидни мълнии или плазмени заряди ! Това определено бе демонстрация на сила, която побърка военните от НАТО ! Такъв заряд- снаряд, трудно може да бъде прихванат и унищожен с познатите средства !
          Тъжното в случая е, че пак се касае за унищожение на хора, а не за градивно, мирно приложение ! Доброто в лошото е, че след неолибералната, фашистка колонизация на България, ние не участваме във воената надпревара и новите технологии ! Тихичко си продаваме мини, калашници и други по- традиционни неща, на който ни падне ! Хващат ни понякога, но ние сме се скрили успешно зад НАТО т.е. зад този който днес приемаме за по-силени, утре с други -човещинка, по ганьовски !?

 image

 

           Гражданското приложение на имплозията може напълно да замени традиционния двигател с вътрешно горене, да го направи еднобутален с двустранно действие на експлозия и имплозия, така значително ще се повиши неговия КПД, ще се създадат нови системи за придвижване ! Контролираните и насочвани плазмени заряди могат да копаят земните недра с висока скорост и ефективност ! Сигурно вековно блянувания тунел под Шипка, ще стане реалност за броени дни !? Аз едва ли ще доживея, но вие, трябва да го видите, иначе живота е безмислен !

image










Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zaw12929 - Подробна инфорнация и не за радост, а за смърт се "твори"
25.01.2017 18:02
С глави в пясъка са лакомите и ненаситни за богатство и власт! безмозъчни зверове!!

Лека вечер!
цитирай
2. dedenze - Така е за съжаление zaw12929 !
25.01.2017 18:09
Ако всички военни разходи се дадат за развитие на човечеството, нещата ще бъдат съвсем други !
цитирай
3. krumbelosvet - А електромагнитното,
25.01.2017 23:08
в т.ч. психотронното оръжие? А Главните Компютри, които могат да предложат многоходови заобиколни кампании с цели, които иначе са непостижими? Като идиотизиране на населението, безплодие, безволие, преселения... А климатичното и земетръсно оръжие? И накрая, колко ли повече е това, за което не се досещаме? Повтарям, глас в пустиня, че Норберт Винер изпусна духа от бутилката и май някои вярват, че.са извън конкуренция, а това е много опасно, и да е вярно, и да не е...
цитирай
4. dedenze - Конкуренцията е безусловна и непочтена krumbelosvet !
26.01.2017 00:14
Особено в разнообразната, военната сфера, която явно не е подвластна на разума, защото там се правят най-големите пари ! Все пак е нужно да се определя и разграничава, кой се брани и кой напада, в името на какво !?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3468191
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031