Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2015 23:13 - Миг 29 и управляващите
Автор: dedenze Категория: Технологии   
Прочетен: 1930 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 27.09.2015 21:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

           Когато си приел нерадостната съдба на роб и подчинен , всичко останало е следствие ! Новите господари, могат да те накарат да правиш всичко- от гейпаради- до разпределители на пришълци, да те накарат да си затриеш армията и въоръжението, да те принудят да си купиш, каквото ти кажат !!! САЩ обслужват интересите на своите производители и крупен, финансов капитал с всички средства, затова го налагат над всички възможни подчинени държави, за другите, несъгласните- ембарго и изолация !
            За 25 години реално ни разоръжиха, накараха ни сами да  си унищожим ракетните комплекси и да закупим глупави и стари, техни оръжия (като регатата от Франция, хеликоптерите които летят само през лятото и пр.....) Днес ни карат да купуваме изтребители за милиони, защото не можело да се лети с руските Миг 29 !? Къде и кого ще изтребваме с тези американски самолети, никой не знае! Има два варианта – ремонт на миговете или тяхното изхвърляне при неизтекъл срок на годност, закупуване на нови ! Да, ама ремонта трябва да стане в Русия, на тях да се плати, днес обаче те са врагът, ами сега!? Тук не става дума за краставици и домати, а за скъпа и модерна техника, ето тук е описано:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B8%D0%93-29


           Тези самолети съперничат на американските Ф15, Ф16, Ф18 и могат да се пригодят успешно за изискванията на НАТО ( това направи Германия със миговете на ГДР). Те са изключително надеждни и при едно симулативно състезание с американските, ще победят гарантирано! Могат да се използуват с премерен риск, значително по –дълго от гаранционния ресурс ! За 25 години „демокрация” от 22 изтребителя МИГ29 са останали годни 7- 8, питате ли се защо !?
            В България обаче не се говори за отбрана, армия и държавна сигурност, тук цари продаждност и угодничество! Днес  Министъра  на отбраната Ненчев заявява:
„„От началото на своя мандат водя последователна политика за по-тясна интеграция на България в НАТО и откъсване от зависимостта ни от трети страни", казва министър Ненчев, цитиран от пресцентъра на военното ведомство. Той допълва, че по силата на европейско решение от миналата година относно мерки срещу Русия, „не можем да продължим да извършваме ремонта и поддръжката на техниката си в Русия". "Не може да си част от ЕС и НАТО и да продължаваш зависимостта си от страни извън тези общности", посочи министърът.”
           Подобни тъпи и главозамаяни изявления прави и главнокомандващия на българската армия - Президента !? Нали уж са деполитизирани, не представляват интересите на отделна партия и чужда държава !? На практика , днес те ви казват, че Русия е страшния, днешен враг, че ремонта на специфично, военно оборудване е голяма зависимост !? Правят ви психическа подготовка за военни разходи към САЩ за милиарди ! Утре ще ви кажат, че автомат „Калашников” трябва да се смени с американската, бутафорно – пластмасова играчка М16, да поискат пари и за това !? Това може да се направи само от хора без съвест, чест и достойнство ! Същевременно, ако само 10000 "мигранти" ни нападнат утре, никой не може да ни защити при липса на армия ! Докъто се задействува „защитника” НАТО ще сме вече обилно заплодени, изклани мъже и жени !
           Тук е момента да попитам симпатизантите на ГЕРБ и другите управляващи партии – защо за личен келепир и далавера, продавате българските интереси и се превръщате в смешни пред света марионетки и съучастници!? Защо гласувате за вашите тъпи партии и лидери, не разбирате ли, че ви ограбват и ликвидират, продават България !? Не ви питам от партийни позиции, нямам такива,  България бе затрита от продажни партии и техните лидери от всички цветове, на никого, за милиарди загуби, не бе потърсена сметка ! Не е ли време за нова Конституция, пряка демокрация и пълни мажоритарни избори, за персонален съд и присъда над грабителите и ликвидаторите !? Не разрешавайте да ви манипулират и унищожават ! Сложете  ръката на сърцето и си отговорете на въпроса: Ако днес се проведе един, честен, задължителен референдум за излизане от НАТО и ЕС, какъв ще е резултата !?

 

 

 imageimage

 

Миг 29                                                                      Ф 18

imageimage

Стар                                                       нов                   -   опознавателен знак. Новия, не ви ли подобава на мишена !?



Нови, модерни, евроатлантически боклуци, забравихте ли този марш !?






Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dedenze - Темата си има продължение ...!
30.09.2015 12:57
Внесено е предложение в НС за разрешение на чужди самолети (има се в предвид натовски) да нахлуват и охраняват въдушното пространство над България !? Т.е. вече не ни е нужна и военна авиация !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3475533
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930