Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2015 13:49 - Как циганите спасяват България и как се прави лимонада !?
Автор: dedenze Категория: Рецепти   
Прочетен: 1219 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 03.12.2015 15:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
          Мнозина са писали за тях, те са тежко и нежелано бреме за всички народи, поради начина си на живот и незачитане на законите ! Аз не съм останал по назад, ето два постинга:
http://dedenze.blog.bg/novini/2014/04/05/bulgarociganistan.1254195
http://dedenze.blog.bg/lifestyle/2014/12/20/bylgarskite-evroatlanticheski-cigani.1324175
          Един от големите „тълкуватели” на капитализма и успокоител на угнетените хора, човека проповядващ положително мислене - Дейл Карнеги, в една от книгите си ни поучава : „Ако ви подарят лимон, не правете кисели физиономии, а си направете лимонада .” Така от подарените ни основно от гърците цигани, реших да разкрия и добрата им роля, за спасение на българското ! Извършеното е значимо и действително спасително за нас ! Тук няма да се спирам на благодатното им платено влияние за изборните, партийни резултати, като една четвърт от т.н. електорат! Става дума за нещо друго, неосъзнато от мнозина ! Нека първо разгледаме изходните условия:
           Най-тежкото предателство и геноцид над българите, извършени от политичесата класа е приватизацията и членството в ЕС. От тези действия се отне собственост на всеки от нас (народната, държавна собственост) и се отдаде в ръцете на малка група хора, унищожи се и продаде на безценица на чужденци! Геноцида се изразява в това, че българите не можеха да участвуват в процесите на изкупуване и инвестиране, защото нямаха натрупани пари ! Смелчаците, които взеха заеми, фалираха от лихви и външна конкуренция, държавата не ги защити ! В тоталитарното общество цареше уравнивиловка и нямаше частно производство и услуги. Тайна на влога почти не съществуваше и милионерите се знаеха и брояха на пръстите на една ръка, основно певци и хора на изкуството, признати навън! Политическата класа не защити българите и ги постави в крайно неигодни условия – геноцид! По- късно действието продължи с влизането в ЕС, тогава евродирективите станаха задължителни, висшестоящи, промениха  и променят законите и Конституцията автоматично, независимо от специфичните, български условия! Еврочленството дава неограничени права на чужди граждани да закупуват имоти, земя, сгради, производства, магазини и пр... Отменя смъртното наказание, прави затворите курортен пансион, защитава ефективно крупните престъпници ! Обратните предимства са нищожни и изискват големи, лични средства ! Първи го разбраха и усетиха, експулсираните обратно български граждани от цигански произход !
            Членството в ЕС ни прави управляема, ограбвана, бедна, колониална държава! Циганският, непретенциозен,  паразитен начин на живот, стана значително по- труден от годините на тоталитаризма! Евроусловията в затворите се доближават и превишават стандарта на живота в гетото или катуна, така престъпността рязко се увеличи! Като разграден двор, много чужденци закупиха имоти, интересно е, че повечето от тях не са от държави членки на ЕС!? Статистическите данни се крият, но става дума за стотици хиляди !? Това не е безобидно, защото по законите за уседналост и право за купуване на българско гражданство, може един ден да се окаже че българските граждани са с цигански,турски, китайски и руски произход, ето по-пресни новини :
http://dedenze.blog.bg/politika/2015/11/29/za-edni-svatba-za-drugi-bradva.1411036
          В тази тежка, нерадостна ситуация, само циганите защитават на практика България! Те нападат и „обезкостяват” неохраняемите имоти на чуждите граждани ! Даже в тяхно присъствие, крадат на поразия и заплашват живота им! В резултат на това, има огромен отлив на мераклии за български имоти ! Тези които вече са купили, на загуба, панически ги продават обратно ! Единствения недостатък на тези действия, че българите, също не са пощадени! Понеже публикувам в категория рецепти, ето я и нея: Сега изхода е следния- той се изразява с европейски подход срещу ЕС! Първо излизаме от съюза, после с ефективни действия циганите се обяват извън закона (това е повече от лесно), тези които отказват да се интегрират , се гонят насилствено и формират нова мигрантска вълна към света ! До тогава старомигриралите българи, гурбетчии, вече трябва да са забогатели и да се върнат по родните места, да донесат опит и капитали, да създадат работа и поминък! Да светят маслото на продажните политици, да ги поставят на заслужените места за предателство и геноцид !
          Ето така от лимон се прави лимонада !

image






Гласувай:
5



1. dedenze - Искам да вметна малко фактология!
03.12.2015 15:03
По време правителството на Орешарски, представителите в НС се усетиха че с приемане директивите на ЕС са вкарали вълка в кошарата и от 2014 година покупките на селскостопанска земя и всичко останало са напълно разрешени ! Гласуваха популистки против това, с болшинство, но Конституционния съд отмени решението ! Тогава Станишев ги успокои, че ще направят тъкъв закон, че покупките да станат по-трудни, особено трансформацията на земеделска земя в друга! Не само, че не го направиха, а в правителството на Борисов, беше напълно забравено ! Така с неосъзнатите си действия и набези, циганите единствено ни защитават от разпродажбата !?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3475909
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930