Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2019 18:16 - Келепира - водеща политическа сила
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 1252 Коментари: 4 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

         Единственото оправдание е, че това не е български патент, но стана водещ за остатъка от България ! Връщането от социализъм към стария капитализъм, често наричано като избухване на „демокрация”, съпътствано с разграбване на общонародната собственост, е ярък и категоричен пример за това ! Най -много облажиха висшите ешалони на властта, като някои изроди, поставиха световни рекорди в продажност, предателство и кражби ! Особено цинично и нагло е, когато тези действия се оправдават и обясняват с изисквания и правила на ЕС, НАТО, САЩ ...!

          Привикнахме да ни управляват неуки демагози и продажни чуждопоклоници, готови да адаптират и изопачат историята и настоящето, спрямо своите лични интереси. Властите у нас не са независими, а пряко свързани, затова закона е „тесна врата у широко поле” и управленците са ненаказуеми ! Те са автоимунизирани към чувство за срам, самокритичност, достойнство, чест, даже и чисто теоретически не ги познават ! Никой не ги заплашва, гони, преследва, имат имоти в чужбина и банкови сметки, печелят добре от поличическа дейност !? Защо тогава не изчакат мандата, пенсията и тогава да демонстрират „величие” и престиж !? На кого, освен на джендърите им трябва показност и парадност !?

            Диктаторите и владелите останали в историята се познават по липсата на лично материално наследство и умното разходване на държавните средства. Отличават се с говорене и поведение близко до народното с митологична намеса и решаване на човешки проблеми и неправди ! Така започна и последния премиер Бойко Борисов, човек без академична политическа и образователна подготовка. Охранител на Живков и Сакскобурготски, овладял добре техните прийоми и тактики  за манипулиране и подчинение на хората ! Създаде партия ГЕРБ, но не съумя да се обгради с умни и творчески хора, които да поставят българските интереси над личните ! Трагичната развръзка приближава , днес на мода е апартамент гейт, интересното в случая, че атаката идва от Дойче Веле, явно вече и на партньорите им писна от корупцията и кражбите. Вече не може да се крият властовите престъпления с наивни обяснения . Паднаха знакови фигури Цачева, Цветанов... Борисов им беше обещал да им светне „синята лампа” , светна я, но сгреши с цвета и аналогията ! Трябваше да им светне националната българска лампа, каквато народа светна на Плевнелиев ! Време е някой да подскаже на „ стратегическите партньори от- САЩ” , че на закуските, сборовете и политическите седянки, трябва да канят други по-достойни българи, иначе стават смешни и правят обратна, антиатлантическа агитация !

             Синята лампа светна и в тъмното бъдеще на СДС, ще имат евродепутат, но бъдещето на ГЕРБ, стана още по- мрачно и съмнително ! Най- страшното предстои, защото след 30 години келапир и далавера , България няма достатъчно достойни, ръководни хора за едно по- добро бъдеще ! Партийният, антагонистичен, държавен модел е гибелен и напълно изчерпан ! Над 8 години пиша за нуждата от пряка демокрация, даже за забрана на политическите партии, имаше и референдум, който никой на зачете !? Кога ще свърши грабежа и келепира , кога !?

imageimageimageimageimage




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. radostinalassa - Трябва ни прокурор...
01.04.2019 19:59
като румънката Кьовеши. Тогава политиците ще запълнят затворите и ще трябва да строим нови. С удоволствие ще го направим.
цитирай
2. dedenze - Съгласен съм radostinalassa !
01.04.2019 21:10
Но ни трябва и решителен народ на улиците и площадите, а не криещ се по дупките и сокаците, очаквайки собствения, дребен и нищожен келепир !
цитирай
3. apostapostoloff - Само дето ГЕРБ ще спечели и тези избори!
04.04.2019 06:37
А след това и местните, а през 2021 отново ще спечели парламентарните. Докато си жив, все ГЕРБ ще те управлява! Ухапи се сега по гъза!
цитирай
4. krumbelosvet - АуАуАУууу
04.04.2019 06:42
Ето кво ни требе! Един рум-прокурор и сичко че цъвне.
За 1001-ви път да напомня ВСЕИЗВЕСТНОТО - ББ го докара на власт "Европейската" "Народна" Партия. ТЯ, тая партия, и нейните господари от САЩ, крепят ББ вече 10 години. Сета са решили да го махат. Може би да го сменят с ЦвЦв, който си ходи до САЩ като при баба на село, и се връща с нова сила.
Щото ББ иска МИРНО ЧЕРНО МОРЕ, иска европейска армия, не прокара Истамбулската конвенция и указанията на ООН за мигрантите...
Ма не, НАРОДО Е ВИНОВЕН. Ми нали 30 години учим тоя народ да се поевропейчи, и ето - той се чуди кво стаа. Европейците и атлантиците дават властта на марионетки!!
А Ердоган чака на границата, и когато рече ще пусне я мигрантите, я аскера. Кой ще го спре? Как ББ да не е послушен на Султана? Без армия, с оголяла полиция, чакаща спонсори за един компютър и ново бюро в катцеларията...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3475302
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930