Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2017 22:47 - Кеворк Кеворкян: Кой превърна Народа в бежанец в собствената му страна? Кой го оскоти до степен, че дори стана безразличен към собствената си Съдба? http://bul
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 613 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Кеворк Кеворкян: Кой превърна Народа в бежанец в собствената му страна? Кой го оскоти до степен, че дори стана безразличен към собствената си Съдба? Публикувано на 19.05.2017 в България imageimage image  

Всеки дребосък вече може да говори за Народа. Българския. Размахват му пръст всякакви/никакви хора. Сега и Миролюба Бенатова. И тя го надзирава.

Не ставал за нищо – ето защо:
„Народ, който се шегува с нацистки поздрави, допуска майтапи за Бухенвалд, празнува с плакати на Сталин и мъчи дядовци в ДС, покрай демокрацията, която ни отне много, не е разбрал нищо от последния век. Този народ е нашият. Това сме ние. Шегаджии и сеирджии. Винаги готови да не подадем ръка на паднала възрастна жена и да не подгоним нападателя й“.

Да се чуди човек, откъде глухарчетата придобиват кураж – та чак да винят Народа. Той никога и за нищо не е виновен.

Кой го оскоти до степен, че дори стана безразличен към собствената си Съдба? Кога стана това? Кой го превърна в бежанец в собствената му страна? Това кажи – ако можеш.

Преди време един сбъркан „българин“ си позволи най-грозното сквернословие на Прехода, изричайки мерзките думи: „Майната му на православието!“ И все едно, че нищо не е било. Един друг иноверец нахално оприличи Вазов на торта и препоръча да го изхвърлят от учебниците.

Екс-царят пък, който поруга династията си и съди страната си в Страсбург, се изрепчи, че Народа трябва да си смени чипа!  Невежият „народовед“ от Врана, който е зинал само да лапа – но и на него Народа му виновен.

Храненици на Сорос от години изтърбушват ценностната ни система. Кунева искаше да хрантути циганчетата – за сметка на българчетата. Чужда фондация тихомълком наля над сто милиона долара в образованието ни, за да го лиши от българският му дух. Нахалството на иноверците няма край.

image image

Изхвърляха и сетне прибираха Ботев от учебниците. Опитаха се да заличат Баташкото клане. Накиприха турското робство като „османско“. И т. н. – край няма гаврата.

И все Народа е грешен – не им омръзна да повтарят тази мерзост.

Народа ли е виновен, че е подложен на безкрайни издевателства, които накърняват непоправимо достойнството му? Народа ли е виновен, че е изоставен на иноверските гаври?  Народа ли виновен – или Скопците от Политическата Секта?

Не бълбукайте фалшиво заради нацисткия поздрав на някакъв случайник. Гневете се от циганските издевателства – системни и преднамерени – над Българските Светци: от Левски до Борис Първи Покръстител.

Стига сте си мерили лилипутския ръст с Народа. Той никога и за нищо не е виновен. Не го използвайте като параван за немощта и мерзостта на Политическата Секта, която не се умори подло да мълчи.

Кеворк Кеворкян, Фейсбук




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19709076
Постинги: 44675
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031