Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2016 14:42 - Сбърканата философия на живота
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 2013 Коментари: 4 Гласове:
5

Последна промяна: 03.12.2016 00:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

          Хората се раждат почти еднакви физически, но  по множество причини стават различни, като неравен старт, богатство, образование... като различията се увеличават и задълбочават постоянно !  Науката и анализите доказват, че определящи са условията на отглеждане, обучение и живот, а не расата и биологичното зачатие. Деца от едни и същи родители, отгледани в коренно различна среда, се различават напълно като по- възрастни, имат различни възможности и постижения. Водени от хищническите, животински инстинкти, човеците реално задълбочават разликите, а на по-късен етап, воюват с отрицателните резултати !? Страшното идва тогава, когато започнат деформациите в разума и мисленето, които могат да доведат до самоунищожение на човешката цивилизация ! Точно това се случва, когато парите и собствеността са съсредоточени в 3-4 % от хората, които явно не са по- умни и нямат повече способности от другите ! Те реинвестират в бързи печалби, управляват, създават масови заблуди, промиват мозъци, воюват и преселват, разхищават ресурсите на планетата !
          Къде е истината, никой не може с точност да определи, защото истината е понятие измислено от хората, тя се мени в зависимост от нашите познания и опит ! Но едно нещо може да се приеме за базово, това е природата и нейните закони, за които знаем много малко ! В природния свят, няма лицемерие, фалш, политици, пари, геостратегически интереси, самоунищожение ! Екстензивното развитие на някои науки, с цел бърза печалба, води до уникални парадокси, учениците знаят как се прави атомна бомба, как се гледа порно в училище с I pod , но не знаят защо и как химикалката им пише (даже мислят, че вече не им трябва) ...!? Приемат се за достоверни всякакви твърдения, без проверка и размисъл, просто се игнорира мисленето ! Успешният живот на човечеството, може да се реализира само в уредена общност, индивидуализма е несъстоятелен и вреден ! Той е много важен и ценен само в определени сфери като образоваността, изкуството, духовността, уменията, реализацията ! Много лесно може да се докаже, ако си отговорим на въпроса : Колко време може да просъществуват 1% умни, богати и богопомазани, обградени от 99% озверели, гладни и отчаяни от живота хора !? Явно, изхода е  хармонизиране на развитието, равния старт, в хуманизма и общочовешките ценности (които днес са напълно деформирани)! Базата е човеколюбието, което хиляди хора проповядват и реализират в живота си ! Бъдещето принадлежи на комунистическите идеи , освободени от политическите тълкувания и диктатури, защото са базирани на човеколюбието и общия просперитет ! Вълците в овчи кожи, не ги знаят и разбират, неправилно сравняват комунизма с тоталитарните общества след ВСВ!
http://dedenze.blog.bg/history/2016/11/18/komunizma-ide-ne-spete-deca.1491137
         Много свръхбогати хора по света, също разбират това, дават огромна част от богатството си за хуманитарни мисии и начинания !? Това е бавен, еволюционен процес, в който всички трябва да участват, милиони го разбират, но е нужен катализатор и инициатор ! Дано това не е някое тежко и мащабно природно бедствие !

 image

          Къде са българите !? Мизантропичният, български цар Фердинанд оставя след себе си две национални катастрофи, втората лищава България от независимост ! В това време родолюбците хуманисти, Евлоги и Христо Георгиеви, правят огромни дарения, с едно от които е построен Софийския университет ! Избухването на „демокрацията” доведе до пълно унищожаване на всички производства и колониална зависимост ! Ясно и категорично трябва да се каже, че това се извърши от чуждопоклонници, марионетки и предатели от новосформираната, политическа класа, знаем ги поименно ! Днес с нищожни икономически сили, си търсим съсобственик или командир, но никой ни неще, освен за овце подкарани към кланицата ! В идеологическата война и промивката на мозъците се включи технологичното изоставане в най-просташки вид ! Никой не отчете, че за да имаш равен старт и достоен живот на мнозинството от българите, са нужни свои огромни средства, при което сигурно ще изостанеш от модернизмите и изгъзилата !?  Нямали сме банани и ковбойки (дънки) в магазините, чакали сме за коли и апартаменти, но произвеждахме и продавахме IBM и Apple, хранехме още 10 милиона човеци и повече освен българите!? Сега имаме всичко, не произвеждаме нищо, внасяме и храната, под прага на бедността са половината останали тук българи !? Една трета са мигранти по света и със сълзи на очи си пеят „Я кажи ми облаче ле бяло” ! Така продажниците новоеничари решиха да закрият държавата, чрез членства в разни съюзи, при което поятието българин да отпадне и да се замени с евроатлант! Лошо няма, ако тези съюзи са искрени и прогресивни, ако не се водят от користни интереси, това е реализация на една марксистка мечта, да няма държави, граници и народности ! Но в НАТО и ЕС, никой не се нарича евроатлант и строго държи на държавната си принадлежност и национален просперитет !? Пак се опитваме да прескочим закономерните, обществени строеве през които трябва да преминем, тежката и непривлекателна работа, за да стигнем до комунизма !? Родните политици си мислят, че някой ще ни гледа и храни , като болни от синдром на Даун, ще ни казва къде и какво да правим ! Търсят под вола теле и виновници за абсурда, вместо да работят здраво и самоотвержено в името и за народа си ! Днес са особено ангажирани с дилемата, как, уж законно, да си запазят субсидиите и осерат мажоритарния вот ! Резултатите се виждат и последиците не закъсняват ! Но има и възмездие !

image




Гласувай:
6



1. apostapostoloff - Здравко, ти си
02.12.2016 18:38
уникален тъпак бе, дърто!
цитирай
2. dedenze - Ало модераторите !
02.12.2016 18:47
Не спирайте броячите на неудобните постинги, а озаптете ненормалниците и простащината им в блога !
Този класически увреден индивид, даже бърка и имената, защото живее в собствен, измислен свят ! Дали трябва да бъдем толерантни и до кога !? Бог да му помага, аз не мога !
цитирай
3. pando - Апостолоф
03.12.2016 19:02
Сложи си тапата...Много мирише,когато пърдиш.
цитирай
4. dedenze - pando има хора на които им мирише и умрялата душа !
03.12.2016 19:11
Тапата няма да помогне, опасно е, може да се взриви от злоба и да доувони сайта !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3481654
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930