Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2016 14:55 - Партийният октопод
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 1160 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 12.11.2016 15:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

           Неотдавна, някой беше написал едно точно заключение  – „По света има мафия, а в България, тя си има държава !” Мафията у нас се създава от партиите, техните ръководства и лични интереси ! Но не сме ние тези, които я създават, защото нямаме акъла, организацията и парите за това ! Ние просто сме овцете, подкарани на финансово и физическо унищожение ! Организаторите са задкулисни, външни, възпитали и създали тук, цели организации от предатели, продавачи и послушници !
           След разпадането на соц. лагера, на хората беше повече от ясна, връзката между тоталитарните управления и фашизма, как наличието на една, силна партия може да превземе всички сфери на човешкия живот, да го контролира и подчини, да наложи диктатура, форма на държавна мафия ! Затова се лансира идеята за формиране на многопартийност, опозиция и „честна”, политическа борба !? В България за 27 години се регистрираха над 1000 партии, но реално няма нито една с български измислена, идейна платформа ! Привлекателността на подобна дейност, беше заплащането от бюджета на държавата, привилегиите !? Отварям една скоба: БКП не се издържаше от държавата, членския внос беше 3% от месечния доход на членовете, които към 1989 г. наброяваха над 1200000 ! Новите нашенски партии, станаха жалки копия на други европейски, като членската маса не знаеше, не разбираше платформите и разликите между тях, нямаше нужната политическа грамотност ! Предполагам, че са дофинансирани отвън, тъй като членския внос е доста смешен (ГЕРБ – 2 лева месечно )!? Смисъла на тяхното създаване е възможността за лесно, евтино, пълно, външно управление ! Решението на въпроса, ако се търси, се състои в пълните мажоритарни избори и пряката демокрация:
 http://dedenze.blog.bg/politika/2013/02/18/shto-e-priaka-demokraciia-i-ima-li-bydeshte-u-nas.1055029
          Основните политически играчи, отлично знаеха това, но поеха пътя на унищожение на българите ! Избраха представителната, партийна „демокрация”, пропорционален, партиен избор и спретнаха такъв изборен кодекс, че малкото независими депутати, станаха изборно и реално зависими !  Не само, но минираха пътя за каквито и да било промени, чрез нашенския „патент” т.н. Велико народно събрание ! Депутатите в него се избират 50/50 мажоритарно и партийно- пропорционално !? Решенията се вземат с квалифицирано мнозинство и се свиква особено трудно!? Сега става ли ясно, че ВНС днес, няма да може да промени нищо ! Т.е. мафията си е създала ненаказуема, синекурна вечност !
           Наглостта премина всички граници, днес на промитите ни мозъци се внушава, че няма друг избор, освен този:
http://dedenze.blog.bg/politika/2016/11/03/bylgarskiiat-civilizacionen-izbor.1487022
           Всеки, който не е съгласен е „враг на народа” !? Ако не си надъхан, изявен, обявен евроатлант, нямаш работа никъде !? Резултата от всичко това е връщане към тоталитарно- мафиотско управление, насилствено финансово прогонване на българите, разпродажба и ликвидация на държавата ! От турско, влязохме в евроатлантическо робство и се върнахме със 100 години назад !? С внимателен, политически анализ се стига до ужасна констатация, че не съществува безкръвен път, без външна помощ, за възстановяване на България ! Но на нормален човек се помага един, два пъти, повече пъти, го превръщат в ненужен, ненормален, чакащ дебил !

image

              Мафията си ражда и "изкуство" :






Гласувай:
4



1. dedenze - Ха ха ха , в "димутрацията" нямало цензура !?
17.11.2016 17:30
Наберете заглавието на постинга в търсачката Гугъл до преди 2 дни постинга излизаше - сега не ! Опитайте с друг мой постинг от друга категория, ще видите че излиза ! Сега разбирате ли какво е цензура ! Цензура обикновено се прави, когато идеите са неудобни за някого, когато се страхува от тях !!!
Само днес, имам над 450 посещения на блога, почти нищо не е отнесено в броячите на постингите !? Това е радостно, показва, че попадам в целта - безмилостно измитане на цялата политическа класа от държавната хранилка !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3479532
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930