Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2015 11:32 - Търсят се опълченци
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 1833 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 04.11.2015 12:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
           Опълчението е стихийно народно формирование, за защита от врагове и поробители. Обединение на решителни, смели, родолюбци, готови да дадат живота си за свободата и Отечеството, за които Великия българин и поет е написал световната истина:

image

          Днес исторически пак е назрял момента за неговото създаване и активни действия. 25 годишният преход причини невиждани и нечувани страдания на българите , доведе до пълен срив икономически, стопански, демографски, културен и социален. Това е така, защото през всичките тези години не е имало партии, които да поставят на първо място живота и интересите на народа. В световната, политическа практика е прието тези партии да се определят като леви, основно със защитни, социални платформи и програми! Лява програма са
не само социалните мерки, пенсиите и грижите за неравностойните, това е приоритет и за десните партии ! Най- важни са : модерно, печалившо, държавно производство; съвременни условията и заплащането на труда; гарантиране развитието на средния и малък бизнес; формирането на средна класа;отношението към собствеността, образованието, науката; прогресивни данъци над по-богатите! В България всичко свързано с лявата политика беше разгромено и унищожено без съпротива, всеки глас в тази посока бе заклеймяван като комунистически: Извърши се престъпна приватизация на печаливши държавни и кооперативни структури! За неприкосновена бе обявена само частната собственост, държавната беше разграбена и разпродадена на безценица, това роди нечувана безработица и демографски срив. Над 35000 НПО финансирани отвън активно промиват мозъците на българите, въвеждат своята геополитическа и завоевателна политика! Подкупните марионетки работещи там продадоха българските интереси! В резултат над 3 милиона образовани и кадърни хора имигрираха, тук останаха бедни, болни, пенсионери и племенни етноси! Въведе се валутен борд, без референдум ни набутаха в ЕС и НАТО, което ни направи силно зависима, колониална държава! Пазара беше залят безконтролно от чужди стоки, услуги, търговски фирми, банки, застрахователи, медии при което фалираха десетки хиляди малки фирми даващи препитание на малкото останали българи! Извърши се модерен икономически и културен геноцид! Всички енергийни и природни ресурси бяха дадени на нищожна цена в ръцете на чужди фирми ! Превърнаха ни в бананова република, но без банани ! Държавата стана т.н. Абсурдистан, кретаща 25 години от дребни подаяния, помощи, при огромни заеми с отрицателен търговски баланс, на практика беше ликвидирана!
 http://dedenze.blog.bg/politika/2013/10/02/kratko-rykovodstvo-za-unishtojenie-na-dyrjava.1155115
          През този период нито една партия, с изключение на Атака, не се противопостави на грабежа и ликвидацията, на геостратегическите действия на ЕС и САЩ! Самообявилите се за леви партии БСП и АБВ, активно участвуваха в грабежа и разрухата като напълно десни !? Като приемници на БКП изневериха на социалистическите принципи и норми в пълна степен, от русофили станаха сащофили и евроатланти !? Така в годините на прехода изгубиха напълно авторитет и повече от 50-60% от поддържащите ги, симпатизиращи хора! За сметка на това, се налапаха обилно с лични блага, децата на повечето не са в България! Днес се намираме в ужасната ситуация само с една лява, опозиционна, националистическа партия Атака, която заради наивните прояви на едноличния си създател и лидер, губи и четирите процента поддръжници! До тоталитарната диктатура на ГЕРБ, остава само една крачка – следващите избори за НС! Внимателно отбележете факта, че днешната Конституция  и избирателен закон, допускат това да се случи с по- малко от една четвърт от имащите право на глас!?
          Абсурдите продължават с пълна сила, най-бедната държава в ЕС, няма истинска, лява партия, която да защити интересите на народа и България, да се обяви срещу новото, евроатлантическо, колониално робство!? Атака, БСП, АБВ... се компрометираха достатъчно, миналото им е изпълнено със срамни моменти, симпатизантите им излъгани, обидени и разочаровани! Каквито и усилия да полагат, са обречени на забрава и излизане от политиката! Толкова ли няма млади българи, които да създадат действително лява, опозиционна партия, която да обедини честните хора от разпадащите се партии, да използува доброто и рационалното от техните програми!? Нуждата от такава е спешна, неотложна и единствено спасителна за Родината ! Платформата е ясна: На първо място интересите на България, след това на ЕС, даже с цената на членството! Излизане от военния блок НАТО и обява на неутралитет! Подновяване на икономическите, политическите и културни връзки с Русия! Премахване на всички преференции за чужди фирми, връщане на концесии, услуги, разпределение в български, държавни и частни фирми, ревизиране на понятието „инвеститор”! Прогресивно, подоходно облагане и инвестици в модерни държавни производства ! Нов избирателен кодекс с електронно, явно гласуване по интернет, мажоритарен избор, подготовка за преминаване към нова държавна форма на управление – пряка демокрация ! ....
           За това се търсят опълченци (не хайдутите на Сидеров), хора които не делят българите на верски, етнически и партийни принципи, хора готови да следват по-горната платформа само и единствено в името на България и народа ни ! Хора готови да се опълчат на днешните подлоги и марионетки, да им потърсят сметка, тези дето не гласуваме и не угодничим, които тачим Родината, ще ги подкрепим с всички средства ! За 25 години фалшива демокрация се самоубиха над 50000 българи ! Не го правете братя и сестри, станете опълченци, за геноцид няма прошка, няма давност ! Достойно е да умреш като герой и свободен човек, отколкото да живееш като свиня и негодник !







Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dedenze - К`во става българи !?
05.11.2015 01:13
Ех да може мигрантите да станат опълченци вместо нас, а ние да си нунаме сладко, сладко, по стар български обичай !? Да измрат, да ги избият, а ние да не знаем даже колко са били, кои са имената им, да ги набутаме по занданите, да ги лишим от държавна помощ и пенсия, да ги забравим напълно!? После пак да турим начело Бочето, евроатлантчето, генетичното наследство на хаджи Иванчо Хаджипенчович, с тази разлика, че няма даже неговото французко образование ! Народе ????.
цитирай
2. danielita - Много силен постинг, написан с ум и сърце!
05.11.2015 06:20
Някои може и да се усмихнат на заглавието. Както искате ги наречете, но такива хора са нужни на България - нашето поколение е старо и болнаво, значи трябва да са млади. Да ама ние не си даваме децата и внуците. Тогава какво? Трябва да направим първо интелектуална революция- да се изучават още в училище право, обществено устройство, икономика, философия, включващи и нови теории, докато порасне едно грамотно поколение, което да знае какво иска и как да го постигне по законен ред. Ако няма закон - да го създаде, ако закона е лош - да го промени. Нужни са съвременни "опълченци", но е нужно и доверие в тях. Иска ми се да вярвам че не всички са "маскари", а за маскарите - затвор.
цитирай
3. dedenze - Болнавостта и старостта не ни оправдава danielita !
05.11.2015 10:52
Ние сме виновни за днешния ужас, поттвърждаваш го с написаното! Ето какво казва баба Тонка :„Четирима сина загубих. Двама не са живи, а другите полуживи. Но още четирима да имах, пак щях да ги накарам да носят българското знаме със златен лев .” Другото е замазване и бягство от отговорност, характерна за мигрантите ! Стар съм и болен, но предпочитам да умра сред опълченците, а не в леглото осран и опикан, макар и по-заможен !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3468108
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031