Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2015 13:21 - Ликвидация на Великото народно събрание
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 1761 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 29.09.2015 18:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


           Всички политически партии са узряли за свикване на ВНС ! Но не мислете, че някой е намислил промяна към добро за хората, като пряка демокрация, мажоритарни избори, ограничаване на привилегиите, премахване държавната издръжка на партиите, ясно формулиране на отговорностите и задълженията, възмездие за нанесените щети....!? Не дами и господа, точката от дневния ред ще бъде  единствена : Ликвидацията на ВНС! Много хора също биха одобрили това действие, защото виждат, че това е грандомански, бутафорен орган с две лъжи в заглавието –„велико” и „народно” !? Ликвидацията не е свързана със съдбата на българите и грижата за тях ! Изисква се от установената слугинажна и продажна политика и практика на управляващите партии ! Просто казано- много от директивите и заповедите на новите, чуждестранни собственици на България, изискват конституционни промени за да се облекат в законност, ако няма ВНС, това може да се извършва експресно в рамките на един работен ден, от всяко невелико НС ! Сигурно някой мирно и кротко ще реагира, ще протестира, няма да е съгласен, пак ще се явят партии които ще се опитат да яхнат вълната! Късно е, много късно, българската държава и държавност вече е ликвидирана !


image

 

 

           Какво полезно все пак може да се направи, за да се облекчи агонията и спестят мъките и страданията на останалите малко българи !? Какво може да се направи за да се спре корупцията, слугинажа, имитирането на работа и загриженост !? Печалбата на пари от нещастието и бедността на хората, разрухата и геноцида !? Ликвидацията на хиляди синекурни длъжности, администрация, структури , които изпиват последните жизнени сили на българите !? Просто е, ние реално сме го направили, само трябва да се узакони и облече в нужната форма ! Трябва да се предложим за първи европейски щат на САЩ и 51 американски, нищо повече ! Преди години, до подобна дилема стигна и Тодор Живков, като предложи да бъдем 16 република на СССР ! Сега такава възможност няма, защото плюхме в кладенеца и ги плашим с война !? Възможността е САЩ, нашия стратегически партньор и нов брат по оръжие, там вече живеят над 1 милион българи, имаме си 4 техни военни бази, плюс център за управление  и пълно подчинение !?

imageimage

 

 

          След Ньойският договор, България изгуби своята военна, икономическа, политическа и национална независимост, този който обяви независимостта, само за по-малко от 10 години я изгуби ! Неговото внуче се завърна и стана най-големия реститут в историята на човечеството, цар- премиер !? Съсипа енергетиката, пусна акулите и продаде държавността на ЕС и НАТО ! Русофилите станаха сащофили, разпродадоха на скраб всичко ! Стотици българи, вдъхновени от Иван Костов, станаха милионери и милиардери с далавери !  Армията ни е бутафорна, но по полиция на глава от населението сме в челните, световни места, чака се само митинга да не е мирен и кротък ! Пък и кой би посегнал към старото оръжие и революционни средства !? Тук останаха само немощни старци, подложени на 70 години експерименти и облъчване !?  Тъжно, страшно, недостойно, но друг път няма – 51 американски щат, даже и да не ни искат ! Американците поне ще финансират, ще ни спретнат модерни резервати с автентичен фолклор, в това от години са доказано силни ! Ще се напълним с туристи, ще продаваме соеви кебапчета, сувенири... и ще показваме нестинарски танци !

 







Гласувай:
5



1. aboychev - ЧЕРВЕНИТЕ УРОДИ
29.09.2015 14:22
СЕ УПЛАШИХА
ЧЕ ГАРАНТИРАНИЯТ ИМ
РУСКИ МОНОПОЛ ВЪВ ВЛАСТА
ЩЕ БЪДЕ ЛИКВИДИРАН
И НЯМА ДАМОГАТ ДА СЕ САМОИЗЖИВЯВАТ ПОВЕЧЕ
КАТО ЕДИНСТВЕНИТЕ КАПИТАЛОПРИТЕЖАТЕЛИ В
РУСКАТА ПРОВИНЦИЯ - "РЕПУБЛИКА" БЪЛГАРИЯ
ЧЕРВЕНИ УРОДИ
МАРШ СЪМ СИБИР !
цитирай
2. dedenze - Не си пил хапчетата и днес aboychev!
29.09.2015 14:35
Пак имаш цветни, червени сънища !? Още не си усетил, че Русия отдавна ни неще ! Така и не разбрах, одобряваш ли предложението да станем 51 щат на САЩ ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3466771
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031