Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2015 21:45 - "БОЙКО" И "ШИШКО" ИМГО НАБУТВАТ НА КАРАМИНЬОЛ, ТЕ ПИТАТ ЗА ОЩЕ В ДВИЖЕНИЕ
Автор: kolevm38 Категория: Политика   
Прочетен: 769 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Публикувано на 27.05.2015 / 20:53 „БОЙКО“ И „ШИШКО“ ИМ ГО НАБУТВАТ НА КАРАМИНЬОЛ, ТЕ ПИТАТ ЗА ОЩЕ В ДВИЖЕНИЕ

imageБ.Б. го нахлузи на шляканите ибрикчии: Съгласен съм с г-жа Маковей – иска се политическа воля!
Леле, ужас, леле, как им го нахлузи „Бойко“ на шляканите задници – мерзавци, негодници, алчници, които оплюха Моника Маковей с неистовата настървеност на рекетьори-ненаситници. Подлярите си го получиха – по пълна програма. Въртят големи музикални форми на „Бойко“, дъх не им остана, а той ги изплющя през мръсните мутри като че ли го излива връз препран Капут. И като обърнаха резбата за пореден път, нямат спирка „мъжките“ гювендии, рецитиращи – министър председателят Бойко Борисов изразил пълно съгласие с румънския евродепутат Моника Маковей за необходимостта от политическа воля (Смее ли да рекне друго?!) в борбата с корупцията. Какво сега – обърнатите медийни кондоми ще обвинят премиера като слънце, че е лицемерен тип, че е подобострастен коварник, че е притворен лъстивец? Така ли?

Предупредихме ли, че Радан Кънев се среща по-често с Бойко Борисов от Сотир Цацаров? Реднахме ли, че ако Делян Пеевски продължава да „дава бош“ на медийните слагачи, ще се превърне този път в „евроилюстрация“? Появи ли се посланическият пласмент часове след нашата публикация?! Моля? Как само им го набута на шибаняците недоонодени „Бойко“? Сега се изтрепват да диплят позицията на премиера за Мадам Моника. Само дето не блъвнаха, че Бойко Борисов е съща „Моника в панталон“. Как само декламират „Бойко“ – Борисов посочил, ех, че от началото на годината предприетите мерки срещу сивия сектор и повишеното доверие от страна на европейските партньори са довели до 2,125 млрд. лв. повече в държавния бюджет. Леле, що стана, шлякани „шишковци“?
„Ако не бяхме проявили политическа воля, тези пари щяха да са някъде – не знам къде, не искам никого да обидя. Факт е, че сега са в бюджета на държавата… Само това да сме направили, си заслужава нервите, заслужава си упреците, заслужава си каквото и да било. Това са пари, които са влезли в държавата, а не в сивия сектор. Това именно и госпожа Маковей каза: политическа воля! Хиляди нови закони, хиляди нови конституции, ако щете, да променим, няма ли я политическата воля, нищо няма да се случи. Затова ние даваме, според мен, по най-чистия, прозрачен и проверуем (Може би „проверИМ“ е по-добре..?) начин отговор на въпроса за борба с корупцията.“, реднал Б.Б. по време на заседанието на МС в сряда.

Казвахме й ние на Мадам Моника, че чука на отворена врата – в Сарая турско кайве ще й приготвят, в Бянкя с метани ще я посрещнат. Ама Бойко Борисов много искал да отиде на срещата с „госпожа Маковей“, но не бил поканен, вай, вай. (Ами да беше поканил Мадам Моника.) „За съжаление, не бях поканен на организираната среща с госпожа Маковей, но и сутринта Христо Иванов ми каза, че ще ходи, и Ненчев, а госпожа Кунева се обади, държа това да го знаете, че има в 11 часа среща с хърватската външна министърка и това я възпрепятства.“. Джентълмен та дрънка – и „госпожа Кунева“ е извинена, че била възпрепятствана, ах. И кво правим сега – как Б.Б. „да накаже“ Христо Иванов, след като той му казал, че ще ходи, а премиерът не го спрял?! Има и още – нямало нищо по-добро от тези кръгли маси.
„От едно мероприятие, ние стотици сигурно правим през годините подобни и абсолютно толерирам, защото няма нищо по-добро от тези кръгли маси, от тези дискусии по тези теми, се опитаха да ни създадат някакъв едва ли не конфликт. Повтарям, ако бях поканен – щях да отида. Защото всъщност това, което тя основно каза е, че трябва политическа воля. Искам да напомня, че в предишния ни мандат България искаше да се отдели от Румъния, защото те бяха много по-назад от нас. Това са факти, които не могат да се преиначават. Но в момента и двете държави сме съзрели, осъзнали, че най-добре е да вървим и в Шенген в пакет и да си помагаме, вместо да търсим подобни едностранни решения.“. Възмутително – как може да не поканят премиера, щял да отиде, ако бил поканен.“.
„АБСОЛЮТНО ТОЛЕРИРАМ“ е новата формула. Дали пък Бойко Борисов не е решил да покани Моника Маковей за министър на правосъдието, за да напъти „елегантно“ Христо Иванов? Иска Мадам Моника да намерят мотивирани борци срещу корупцията, а Б.Б. да не би да не иска, пардон за снизходителния сарказъм – „Помислете за имена, защото в края на краищата това е много важно, хора с репутация, които да се заемат с тази работа, безкомпромисни, и нещата ще си дойдат от само себе си.“, отсича премиерът. Джентълменът „Бойко“ е неудържим, специално моли министър Христо Иванов – „аз специално го моля да предаде моите почитания към всички, които по един или друг начин работят за справяне в борбата с корупцията, дали по-успешно, дали – не, важното е, че в това отношение имаме пълно единомислие, че трябва да сме абсолютно безкомпромисни.“.
И сега кво – премиерът Бойко Борисов предава почитания към домакините на Моника Маковей, а слугите на „Шишко“ храчат в изстъпление? Обаче – лошо. „Бойко“ натиска министрите си – „помислете за имена“, „хора с репутация“. Как може – че от „Бойко“ има ли някой с по-добра репутация. Малко ли го награждаваха американците, когато беше главен секретар на МВР? Как може „госпожа Кунева“ да не отвърне в скоропоговорка: „Бойко Борисов – това е името“. „Делян Пеевски – това е другото име.“, одма да допълни Христо Иванов. Двамката имат и „екип“ – и няма да ги наричате „медийни мършички“, о, не – как смеете. „Бойко“ и „Шишко“ им го набутват на караминьол, те питат за още в движение.

www.bgsniper.com

 





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10385622
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930