Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2015 16:42 - Великата народна измама
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 1772 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 18.03.2015 18:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

           Със създаването на Третата българска държава, започва и голямата измама на българския народ! Измамата се състои в това, че под внушението за наивност и необразованост, както и чуждите интереси, той е лишен от реален избор и право на решение. За да стане по-ясно и напълно да се уверите в това, избройте проведените референдуми от 1878 г. до днес , тяхната тематика, условия на провеждане и резултати!
           За това има множество исторически предпоставки, които трябва подробно да се анализират, да се направят съответните изводи, за да не се повтарят негативите! По време на турско- ислямския геноцид, е била почти унищожена и прогонена по-интелигентната, борбена, активна и образована част от българите! През 19 век с бурното развитие на науката, техниката, обществените науки, Османската империя е принудена да извърши редица реформени актове с които се дават права и свободи на поробеното население ! Знаейки, че рано или късно за геноцид има възмездие, турските мюсюлмани правят няколко хитри, оневиняващи хода! Те не воюват, воюват други етноси, това са фанатично обучените, помохамеданчени и ислямизирани еничари, взети като деца от техните не турски родители ! Административното, държавно управление на империята, включва личности от различни етноси, даже без смяна на религията, но заклето верни на падишаха, хитро нали !? Обикновено това са по-заможни и образовани хора от заробените страни! Като ярък пример в това отношение е нашенеца Иванчо Хаджипенчович, член на имперския държавен съвет в Цариград !? През 1872 г. той пише до властите, че съществува тайна, революционна организация на българите и през 1873 г. е назначен в тричленна комисия за разследване на Арабаконашкия обир и революционни комитети, същата комисия осъжда на смърт Левски !? След погрома на Априлското въстание, Иванчо усеща, че ще има възмездие и прави така, че в 1987г. е освободен от турските длъжности. Но наглостта не спира до тук, той е сред депутатите в Учередителното събрание гласувало Търновската конституция, става член на Върховния и Държавен съвет !? След Руско-турската война, Европа разпокъсва бъдещата Българска държава, с Берлинския конгрес и договор ! На тях не присъствуват българи !? Последната голяма част от достойните българи са избити, други не могат да се организират и обединят, трети си харесват привилегиите дадени от Османската империя и реално не искат самостоятелна държава !? Така се стига до Първото, „велико” народно събрание, за което даже не се знае и поименния списък на депутатите ! Едно е ясно, водата е мътна и трябва да се лови „риба”! Започва бясно партийно формиране, свързано с бъдещия келепир и далавера за държавна сметка! Княз на българите става Батемберг, който преодолява котерийните борби като суспендира конституцията и въвежда режим на пълномощията до 1883 г. През 1885 г. разпокъсаното Отечество се обединява със съгласието на княза, но Русия прави първата си политическа грешка , като не одобрява обединението и скъсва дипломатическите си отношения с България ! В България се установява прогермано -австрийската, католическа монархия на Сакскобурготите, което носи две национални катастрофи и пълна ликвидация на възможността за самостоятелност и независимост, вижте в постинга условията на Ньойския договор:
http://dedenze.blog.bg/history/2014/09/22/koga-bylgariia-izgubi-svoiata-nezavisimost.1299116


           След ВСВ,  Европа в лицето на Чърчил, предоставя България в сферата на управление и влияние на Сталин и СССР! Създава се тоталитарна държава , базирана на комунистически принципи за общонародно притежание на средствата за производство, материалните и природни блага! В онези условия не беше възможно провеждане на честен референдум и народно решение за обществения строй! През този период държавата се превръща в промишлено развита страна, за сметка на лишения, уравнивиловка и свободи, с пряка зависимост от политиката, пазара и суровинната база на СССР ! Тоталитарното управление създаде възможност за концентрация на средства и труд, за екстензивно развитие на производството, което друг обществен строй не е в състояние да реализира в такъв кратък срок. За съжаление соц. лагера не намери пътя за лична, диференцирана оценка на човешкия труд, за интеграция, за социално развитие и изпадна в застой и регрес! Унищожението му върна България с 50-60 години назад и я постави в колониална зависимост и ликвидация! В останалите страни на бившия соц. лагер има същите процеси, но те успяха да формират национални каузи и да обединят народа си за тяхното самостоятелно и независимо решаване ! При нас подобни действия не са известни ! Тук се развихри бясна къмпания за разграбване на държавното имущество и производство ! Стигна се дотам, че в Конституцията се записа, че само частната собственост е неприкосновена !? Започна масова регистрация на партии, като всяка докопала се до властта, продаваше националните интереси ! Стигнахме до уникална зависимост от други народи за храна, облекло, енергия, медии, комуникации, банки, услуги и пр.... Независимо, че само ВНС може да прави промени в конституционните текстове, те бяха подменени из основи !? Без ВНС, без референдум, бяхме вкарани в ЕС и НАТО !?
            Народа на България масово имигрира, настъпи, финансов, демографски, духовен, културен и материален срив ! Трета национална катастрофа с огромни, геноцидни размери ! 25 години няма национална програма за развитие, общи цели, задачи и перспективи ! От васали на СССР, станахме роби на ЕС, САЩ и НАТО !? Мнозина казват народа е заспал, необразован, тъп и това заслужава, едва ли е така !? Трябва ли да се стигне до линч и убийства, до заличаване на престъпната, политическа класа !? Как мислите , какъв ще бъде резултата, ако днес се проведе честен референдум за излизане от ЕС и НАТО и защо да не се проведе задължителен такъв, да се чуе ясно думата на всички българи !? Народа беше измамен от българските партии, затова са много и се роят за да го лъжат отново, но под друго име ! Излъга го мафиотската, зависима, правосъдна система, която не прилага наказателния закон за измама и геноцид ! Какво повече трябва да се случи, не е ли ясно накъде ни водят !?

 

imageimage





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3468526
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031