Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2015 16:12 - Минималният разум
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 2715 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 01.03.2015 11:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

      

     Смяната на собствеността и 25 годишното, бурно развитие на димутрационните процеси, направиха думата „минимален” основна в ежедневния живот на българина! Минимална заплата, минимален доход, минимална пенсия, минимална осигуровка, минимално хранене, минимална наука, минимално образование, минимално здравеопазване, минимално производство, минимален живот.... Минимализацията обаче, доведе до мащабна максимализация, за която официално не се говори, като смъртността, заболяванията, имиграцията, ликвидацията, безработицата, безпътицата, еничарството, предателството..... До въпросните минимални  и максимални неща, ни доведе новосформираната политическа класа с регистриран актив от 800 и повече партии, от които 50 са в НС !? Предишния си постинг завърших с констатацията на Максим Горки, че „Родения да пълзи, не може да лети !”! Искам да добавя, че пълзящия, освен това не вижда по далеч от носа си, което го минимизира ментално ! Тази нашенска, политическа сган си я формираме ние, после я оставяме свободно да се въоръжи със смешна, пожелателна и престъпна Конституция и закони! В тях няма задължения, отговорности, санкции, обратното, пълни са с привилегии, имунитети, оневиняване и безгрижие. Персоналната отговорност е тотално изключена, независимо от размера на престъплението, реално те са недосегаеми !? Ето един, хипотетичен пример: Днешния „любимец на народа” Бойко Борисов нарежда, новия заем от 16 милиарда лева в евро, да бъде натоварен във Фалкона (дето не му се затваряше колесника), качва отбора си Бистришките тигри и отпрашват към ЮАР при Веска Меджидиева или при братя Галеви !? Гарантирам, че никой, нищо не може да му направи, не само докъто е жив, а и на наследниците !

 

 

 image

 

           Да оставим за момент недосегаемостта, за 25 години ни превърнаха в зависими, управляеми, купувани машинки за гласуване, които освен една бюлетинка само с „ДА”, нямат право на отрицателен вот !? Избирателната активност падна, по този начин партиите не могат да демонстрират обществена подкрепа, много от тях отпадат от държавната хранилка ! Тогава решиха да направят гласуването задължително, независимо че така нарушават правата на човека. Нарушението е двойно, защото няма т.н. бяла бюлетина – отрицателен вот, няма и санкции ако мнозинството даде по някакъв начин подобен вот!? Просто казано, вие нямате право на друг избор, различен от списъка на еничарите, предателите, продажниците и техните, престъпни партии ! Всички партии на прехода- грабеж, техните лидери и ръководства, са тежко компроментирани с факти и доказателства! Да, но са напълно, невинни конституционно, чисти, подобно на момина сълза !?
http://dedenze.blog.bg/politika/2015/01/25/imame-li-dyrjava.1332946
http://dedenze.blog.bg/novini/2015/02/11/koi-e-bylgarskiiat-likvidator.1337449

image

           Най- опасното нещо, с тежки последици за всички е
минимализацията на разума, когато за пъклените цели  се използува ниската образованост, беднотията, племенните етноси, религиите ! Сами си отговорете на въпроса, може ли един човек, който не знае български език, няма основно образование и е крайно, ментално ограничен, да решава съдбата на България!? Защо политиците не въвеждат образователни, психическо-здравни и интелектуални изисквания за избирателите !? Няма никаква дискриминация, защото образованието е безплатно, придобиването на знания е въпрос на трудолюбие е ангажимент, на личен избор! Отговора е елементарен, защото най-лесно се купува и лъже всеки, който има минимален разум и интелект! Така микроразума и аборигенството се стимулира партийно, да си осигурява средства от гласове, да са размножава, да се храни от социални помощи за деца... !? Тук не визирам само българските цигани, много от тях са образовани и на високи постове в държавата, минималния разум се наблюдава най- активно в НС и партиите ! Този минимален разум получил властта, той ни доведе и до финала !

 imageimage

imageimageimage
imageimage







Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dedenze - Този постинг е цензуриран, неизвестно защо !?
21.02.2015 10:53
Спират се броячите на посещенията, даже не се отчитат и посещенията на регистрираните потребители в статистиката !? Това не се прави за първи път, явно всичко различно от евроатлантическите директиви, всяка критика на продажността на политическата класа, ужасно плаши някого ! Ало, димутратите, собствениците, к`во ст`аа ???? Все пак това е само слово, оръжието после....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3476013
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930