Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2014 14:21 - Да съградим народен паметник !
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 1271 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 01.12.2014 22:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

         Който си е зарил главата в пясъка, изпаднал в положителните, евроатлантически емоции на идиота, да не чете, няма да разбере смисъла на написаното!

image

         Не знам какво още може да изтърпи останалия в България народ, имащ търпение, граничещо с безумие и мазохизъм! Знае, вижда геноцида и ликвидацията на Родината, отчаен е, но действията му са хаотични, самотни и панически! Преди време написах тези постинги, припомнете си, важни са:
http://dedenze.blog.bg/politika/2011/08/18/shto-e-gionsurat.804034
http://dedenze.blog.bg/novini/2013/12/03/molba-do-prezidentskata-instituciia.1214475

         До полуда ме дразнят лицемерните, политически снимки пред фона и портретите на последните български светини Левски, Ботев, Каравелов, Бенковски ..... Гласът ми остана в пустиня, удавен в борбата за индивидуално оцеляване на българина, а цинизма се разрастна и се утвърди като държавна политика! Ето някои по- нови, с нови играчи:

imageimage

 imageimage
imageimage

 

 

         Вече не моля, настоявам и призовавам всички, истински българи да заявят: Свалете портретите на българските светини от Президенството и държавните институции! Политиците, които 25 години продават, подаряват и унищожават България, нямат морално, човешко и всякакво право, да се снимат пред тях! Те не знаят заветите на тези Велики Българи, не оценяват тяхната работа и жертва за България, защото ако знаеха само малка част от тях, щяха да изпитат само срам и омерзение, щяха да се застрелят лично! Да продаваш българските интереси, да нямаш програма за развитие даже за 5 години, да си унищожил собствената икономика, да си допуснал всеки да купува България, това е най- тежкото престъпление, което се нарича предателство и измяна ! Когато всички хора ти го казват, показват и доказват, да се хилиш политически и евроатлантически насреща, да се снимаш редом с Българските Светини е недопустимо !!!

 

image

image

  

        Ние сме стигнали до безизходицата и загубата на житейския смисъл, самозапалванията отново започнаха ! Някои услужливи психиатри и социолози се опитват да изкарат тези хора луди, истината е, че това е краен, човешки акт на отчаяние и пълна липса на изход от житейска ситуация, лоша перспектива, липса на помощ, непосилен живот !
          За това е виновна заобикалящата ни действителност, безработицата, подмяната на човешките добродетели, огромната пропаст между бедни и богати ! Това донесоха за 25 години, всички, политически партии на прехода, те доведоха България до това състояние, формираха политическа класа от мошеници и еничари, заработващи много пари с политическа дейност, за сметка на останалите българи! Ножа и хляба са у тях, какво може да направим !? Не се палете и убивайте скъпи сънародници, предателите на родината това чакат и стимулират, спомнете си Плана, в който тук трябва да живеят само 5 милиона българи!? По добре е, да вземем пример от варненци и да носим камъни пред Президенството, друго не ни остава! Така ще изградим народен паметник на изгубените надежди, паметник на опозорена и унищожена България! Пишете на всеки камък, защо го слагате, след много години, чуждите археолози ще разберат, какво се е случило тук !
          Казват, че след зимата идва пролет и лято, след безумието идва покаяние, дано има  българи, които да ги доживеят !

 









Гласувай:
7



1. aip55 - Гласувам с двете
01.12.2014 15:30
си ръце за постинга ти Деденце! Ти си един от многото гласове в пустинята, за съжаление. Жив и здрав бъди и все така продължавай да осветяваш лъжите на демокрацията!
цитирай
2. dedenze - Благодаря ти aip55 за оценката и пожеланията !
01.12.2014 15:54
Докъто съм жив и с акъла си, считам, че е мое задължение да го правя ! Радвам се когато хората са научили и получили нещо от мене! Щастлив ще бъда ако не сме мърша, а народ !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3482592
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930