Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2014 19:21 - Как да останем в българската история ?
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 825 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 19.11.2014 11:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

          Не е трудно, ако е без значение за вас историческия знак и резултата на действията ви – положителен или отрицателен ! Положителният е най-труден, почти невъзможен, от 1878г. до днес, трудно може да се даде такъв! Колкото и странно да звучи, напоследък народа издига само един претендент, измисля митове и легенди за него, независимо от неговите косури, това е Тодор Живков !? Не защото е царувал най-дълго, а защото е направил най- много за българите ! Неговият противник, лицето Андрей Луканов, остана с отрицателен знак, след като с помощта на мастити американци и родни „велики” икономисти роди т.н. национална стратегия „Ран –Ът”. Излишно е да се влиза в спор, дали този план е бил, или се изпълнава до днес, това не е най- важното ! Колосалното му значение се изразява в прекрасната схема, методика, похвати и действия, свързани с тоталното заличаване, разграбване, личностното подаряване, присвояване на българската икономика, без никакви персонални, партийни, депутатски и управленски отговорности, задължения и вини! Като пример, може да прочетете текста на пожелателната, действуваща до днес Конституция, базиран на американските съвети, творчески доразширенни от родните политученици! НС, партии, депутати нямат никакви задължения, отговорности и преки участия, те са безмълвни, пасивни наблюдатели с имунитет и привилегии, надвишаващи тези при бай Тошо! Тяхната роля е единствено в адаптиране на законите, към извършваните промени ( разбирай грабежи ), като трябва да се отчете, че се справиха отлично! Тяхната основна роля беше да свалят и подменят омразните, червени вратовръзки, със сини кьорфишеци, фойерверки и политически хватки да накарат хората да гледат в небето, пеейки песента „Комунизма си отива, спете спокойно деца!” или "Развод ми дай !" Да отклонят вниманието, от престъпната смяна на собствеността, със смешна реституция, масова приватизация, кръгли маси и нощни бдения на свещи, предвождани от ядрения физик, свещеник- Фори Светулката! По -просто казано, първо се ликвидираха всички, стари, контролни, съдебни и силови органи, без да се създадат нови, после се ликвидира всичко общонародно, като думата се замести с държавно, проведено от комитети, съвети, агенции и пр..., безконтролни и съмнителни структури, те също се справиха много добре!? Резултата 3 милиона имигранти, 15% безработица, 5 кратно увеличение на външния дълг, отрицателен, търговски баланс водещ до нови, лихвени заеми, ликвидирана държава, превърната в разградена колония, внасяща всичко, управлявана отвън, където всеки, от целия свят, може да влезе и да си вземе на безценица, каквото му хареса, да се устрои щастливо, евтинко, на мястото на изгонените и принудени да имигрират българи, на болните, бедните и неработоспособните, притиснати до стената!
            Основният отбор от по-интелигентни грабители, съсипали напълно държавата, тихо се оттеглиха от активна дейност, мнозина на далече при новите си имоти и сметки! По- ограничените, техни бивши охранители, борчета, мутри, мафиотчета, с напълно еничарска психика и ниска обща и езикова култура, останаха тук да управляват, никъде другаде ги нещат! Управлението им се състои в творческо послушание и изпълнение на всички директиви на ЕС, САЩ и НАТО ! Тяхни са и медиите, които от сутрин до вечер бълват хвалебствия, пеят оди и псалми в тяхна чест, гинещия народ спря да чете весници, да гледа телевизия, защото не може да приеме, че е ужасяващо добре с уникално бъдеще и перспектива, когато реално няма какво да яде ! Вярват, че ако слушат добре, „запада” ще храни тях и техните семейства с благодарност и до безкрайност, въобще не разбират, че са седнали на буре с барут, на което фитила е запален ! Не се впечатляват и кахърят, че ще останат в историята с отрицателен знак, че България на теория и практика вече я НЯМА !? Има все още възможост да останат в историята и паметта на хората като герои, с положителен знак, ето как:
            Имам  предвид, нашите големи евроатланти и първи приятели и партньори на САЩ - Президента Плевнелиев и Премиера Борисов! Просто трябва да напишат молба до американския сенат, за включване на България, като 51 щат на САЩ! НС ще одобри подобно действие напълно единодушно, даже и с гласовете на БСП ! Пред алтернативата за пълно заличаване и унищожение на България, това е единствено спасение, което ще бъде възторжено приветствувано от всички сащофили, партии и разумни хора ! Като временна мярка, докъто се чака решението на САЩ, може да се въведе напълно, тяхното законодателство 1:1, без измишльотини и адаптации! Така САЩ ще влязат официално в ЕС, като страна членка, а ние ще се спасим от бедността и предстоящите ужаси и безумия! Рязко ще се засили туристическият обмен, ще им дадем още бази, лично аз съм готов да отида в резерват с автентичен български фолклор и млади нестинарки, срещу минималната, социална, американска пенсия, пенсионерите не ламтим за много! Даже ще хапвам по-добре и ще си карам ретро колата, защото и храната и бензина при тях са много по- евтини! Ще си пуша открито марихуана, сутрин няма да ме болят краката и ръцете, ще бъда весел и щастлив! Вместо да хрантутим осъдените на доживотен затвор, набързо ще се изпълни смъртна присъда, валидна в САЩ, ще си имаме лично, бойно оръжие, за защита от животни и нападатели! Най- после ще се сбъдне блянуваната от мен и моите приятели, пряка демокрация, мажоритарни избори с ДА и НЕ, работеща съдебна система със съдебни заседатели !
            Понякога съдбата и обстоятелствата дават възможност за добра изява, поправка на грешки, даже и на по-посредствени хора, които после остават с положителен знак в историята ! Послушайте ме, не пропускайте този шанс за реабилитация в очите и душите на хората !



image







Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3475781
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930