Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2014 13:14 - Избори и тройки ...
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 2352 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 23.09.2014 22:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

           45 години се возихме в руска тройка и с тяхна помощ станахме индустриална държава, малко друсаше, но за сметка на това неудобство, живеехме по- добре от руснаците, видяхме се в енергия и суровини, внасяхме допълнителна, работна ръка и за най- неосведомените, произвеждахме даже и неодим-рубинови лазери ...!

image


 

            Днес ни обещават да се возим в американска тройка с наши коне, все ги обучават, но все нещо им пречи да усвоят управлението на пустата каруца! Обучението е интензивно, но сигурно са им меки черупките, подобно на виетнамците, които не ставаха за пилоти на свръхзвукови самолети !? Ето малка част от обучаваните, спрягани като двигателна сила в днешното и следващо  правителство!?


imageimageimageimage

 

          Повод за постинга е циничното изказване на уж независимия, временен премиер, коскоджамити професор Близнашки. Та един от последните му бисери е: „Да върнем хората към гражданския им дълг да упражнят правото си на глас на изборите.” Добре, ама един професор трябва да знае, че дълг има само при  демократичен вот с два варианта ДА и НЕ, за отрицателния вот има и отделна, бяла бюлетина, тук в България, защо няма НЕ !? Даже в едно семейство хората не винаги се обичат, а вие ги принуждавате да обичат партия, при това често, ужасно компрометирана, без грижа даже за собствените си членове !? Много е логично, при възможност за отрицателен вот, ако хората гласували с НЕ се окажат  мнозинство, да следва референдум, промяна на Конституцията и нова обществена система !? Близнашки няма да ви отговори, заради евроатлантически съображения, затова ще се опитам аз: Тук няма отрицателен вот и мажоритарен избор, за да може магаре да стане президент, или неодухотворен предмет да бъде сложен, чрез партийните листи начело на държавата, после „шапка на тояга” ! Следва т.н. партийна отговорност, която е нулева, според Конституцията на РБ!
          Нека маститият професор или политиците готвени за двигателна сила на американската тройка (що не четворка, петорка, американците обичат голямо и да е много) ви отговорят, като станахме евроатлантици и сащофили, защо не въведохме  1:1 и тяхното, работещо законодателство, то е много по-добро от българското!? Светът приема, че имат пряка демокрация ! Имат работеща съдебна система със съдебни заседатели решаващи изхода от делото ! Имат неограничен размер на наказанието в зависимост от престъплението ! Имат смъртна присъда ! Имат право за лично притежание на бойно оръжие ! Дрогата за лечебни цели е разрешена ! Държавата им обслужва и защитава с всякакви средства, интересите на техния бизнес по целия свят ! Какво лошо, хем и стъпка към 51 европейски, американски щат!? Сега имаме 4 бази, още 10 и цялата територия на малка България ще си бъде притежание на САЩ ! Българина е послушен, кротък, изпълнителен и няма да създава проблеми, ако САЩ нареди и плати, веднага ще обявим война на Русия !         
          Не остана време скъпи сънародници, сигурен съм, че мнозинството от вас не поддържат партиите, самопредлагащи се в предстоящите избори, нямате право на отрицателен вот или бяла бюлетина, затова не гласувайте ! Не драскайте, не пишете НЕ, бюлетината ви ще бъде недействителна, НО, ще се брои за избирателна активност !? Не ставайте за пореден път съучастници на новите еничари, извършили най- страшния геноцид над българите, унищожили българската държавност !

 





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3481578
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930