Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.08.2014 12:07 - Има ли възмездие за тъпигьоза ?
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 1332 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 17.08.2014 11:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

         Преди година се опитах да поясня и да дам примери относно гьонсурата, сега ще се опитам да направя същото за тъпигьоза. Мнозина ще се запитат, каква е целта на подобно „просвещение”, а тя е много проста и лесно се формулира. Нищо по- опасно и по-страшно няма, когато подобни типажи, влязат в управлението на България и не искат да се махнат от там. Ужасяващото е, че няма сила и система която да ги унищожи и премахне, напротив, те нагло се хилят, водят грижливо стадото с бюлетинка ДА в ръце до урните, после се бият в гърдите, като Бай Ганьо в банята, поясняват на света, че народа е влюбен в тях и им предоставя цялото си доверие и уважение!? Те са защитени хитро, законно, конституционно и силово, за разлика от обикновените хора, експлоатирани от тях!
         Та да се върна на темата, в тълковният речник, тъпигьоза се определя като прост, нахален, безочлив, безсрамен човек. При тези качества той е лишен от други като чест, достойнство, срам, самокритичност, състрадание, знания, добри способности и пр....В най- близката наша „демократична” история имаме десетки, политически типажи, които унищожиха промишленост, енергетика, земеделие, пуснаха сред нас най- големите световни акули, без никаква партийна и персонална отговорност. Наглостта им е безгранична, защото след всеки провал се опитваха да ни убедят, че са действували правилно, че са готови за нов управленски мандат!? Всички продажно обслужват чуждестранни интереси и реално ликвидират държавата! Голяма част от тях, придобиха чутовни имоти и сметки, осигуряващи ги до пето коляно, изнесени в чужбина против възмездие и на спокойствие заживяха в тях! За други се разкриха партийно комитети, съвети, фондации и НПО за гарантиране на активни, почетни старини, предстои название на улици, булеварди и населени места на тяхно име! Хората стоят уплашени с широко „затворени” очи, онемели и превъртели, питат се как допуснахме това, какво да направим!? Възможно ли е да се преборим с гьонсуратите и тъпигьозите, как да противодействаме!? В десетки постинги съм го посочил, нямам авторски претенции, разпостранявайте, убеждавайте, само съм обобщил задачите, ето основните от които трябва да се тръгне, за да се възроди България от пепелта:
          Първо е нужно ВНС, готово да направи редица основни, конституционни промени, а после всичко останало :
          - Държавна промяна от партийна, представителна демокрация, на пряка демокрация!
          - Намаляване броя на депутатите на 120 души, избираеми в 120 избирателни района на териториален принцип ! Отпадане правомощията на ВНС и прехвърлянето им на НС!
         - Спиране на всякакви партийни, политически субсидии и предоставяне на държавна собственост!
          - Право за издигане на кандидати не само от партии, а от граждански сдружения и подписка на 2000 души!
         - Всяка партия и формация издига в един избирателен район само един кандидат! След това избора е мажоритарен с ДА и НЕ за всеки кандидат, като крайния резултат е разликата между ДА и НЕ !
        - В избраното НС политическа дейност не се разрешава и партийното членство се замразява за мандата!
        - Правителство формират и предлагат първите 40 депутата, получили най-голям брой гласове!

 

         Просто е, правилно е, ликвидира възможността за мафии и обогатяване за държавна сметка, отчита националните особености и недостатъци, не робувайте на партии от тъпигьози, те не мислят за нас и България, те отдавна са продали националните интереси, даже не могат да ги формулират! Да се обединим около тези първи задачи с протести, стачки, неподчинение, референдум, това е пътя, а не Терминал 2 скъпи млади хора и по- стари сънародници! Не вярвайте на чуждестранни „благодетели” и „мозъчни тръстове” те имат ясни свои интереси! Защитете райската, българска държава за която милиони са се борили и дали живота си!



image


Част от тъпигьозите които ни доведоха до тук, новите ще ги видите в предизборната къмпания, питайте за тяхното реално, имотно състояние, по което ще разберете и размера на нанесените щети !








Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3474254
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930