Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2014 13:20 - Партийните гемии и перспективи
Автор: dedenze Категория: Политика   
Прочетен: 2991 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 19.07.2014 14:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

  

         Потънаха основните партийни гемии, кой хванал риба в мътната вода, хванал, риба вече няма, освен маломерна цаца! „Утепаа и изручаа сите рибета и жабета!”- с право констатира даже дремещия шоп. Ловили хората, ама основно „неправомерно” сега трябва да се отговаря и плаща!? Да ама не, по Конституция няма такива задължения, затова борчето, пожарникар, генерал и бивш (най-мераклия за нов) баш бакан Бочето, ясно казва „Ако сгрешим, излизам, извинявам се. Нормално е човек да сгреши – излизаш, признаваш и вървиш напред.” Нещо като прощавайте, че избих и докарах до просешка тояга хиляди хора!? Плащане за нанесени щети, затвор, съд за партийци няма, посоката напред се определя от ЕНП в ЕС, като други посоки не са познати, известни и не се търсят!? Няма да припомням, колко хора и как се самоубиха по време управлението на ГЕРБ, наскоро пенсионер в Русе с тесла потроши офиса им, ами ако имахме право да закупим бойно оръжие !?
image

imageimage

  

         Усещайки дебелия, кандидат партиите започнаха да се снишават, само най-  откачените  гьонсурати и необлажилите нови, искат властта и обещават светли бъднини по гибелна инерция и глупост!? По-дъртите, партийни брантии сега си дърпат парите от банките и тихо се устройват в закупените имоти и палати извън България, готвят се за бягство! Платените клакьори на прехода, продължават в един глас съгласувано да реват, че всичко е прекрасно с което биха и откровението на жените от вица: „„Спорят полякинята, българката и рускинята от коя нация е Ева. Полякинята казва –„Ева е типично, полско име затова е полякиня!” Българката оспорва – „Само една българка може да се продаде за една ябълка , затова Ева е българка!” Последна рускинята им светва-  „ И двете грешите милички, Ева си е руска, защото само рускинята може да ходи гола и да твърди, че живее в Рая!”" По умните партии, грабили по- дълго  и повече, си опекоха питката и сложиха обявата „ Кои е+ал, е+ал, Пена вече не е ку+ва, а платена, евроатлантическа жрица!”  Тук там последните, нереализирани партиики, безуспешно се опитват да сглобят поне сал, подскачат и се въртят като навиваеми секс играчки, имитиращи вагина, пенис...!

 

imageimageimage


           Българина обича някой да му казва какво да прави, а той да оспорва дълбокомислено и „компетентно”, ако същият не го направи казва, че той мрънка и плюе !? Затова за да не попадам в подобни категории казвам, в днешната ситуация има два изхода: Държавен борд с хора назначени от ЕС или бързо приемане законодателството на САЩ  1:1, без никакви изменения и адаптации. През подобие на първото вече сме минали с довеждането и царуването на Фердинанд, за по-ограничените пояснявам второто :
Недостатъци – Всичко е платено, включително образование и медицина. Парите управляват всичко според закона ! (От години при нас също се въвежда тихо, ако разчиташ на безплатни социални грижи и здравни пътеки си гарантирано умрял)
Предимства -  За сащофилите и българските, платени служители на НПО, ЦРУ, ФБР е отличен, узаконяващ дейността вариант! Въвежда се форма на пряка демокрация с мажоритарен избор с ДА и НЕ ! Критични, експресни медии за всички събития и институции, особено в личната сфера и авторитет! Работеща съдебна система, равна за всички, със смъртно наказание и безкраен затвор в зависимост от извършените престъпления! Узаконяване на дрогата с лечебен ефект! Защита на частните, бизнес интереси у нас и по-света от държавата! Право за купуване и лично притежание на всякакво бойно оръжие! Невъзможност за съществуване на катуни и нерегламентирани общности на държавна издръжка!.....
           Нали 25 години избираме по-малкото зло, имаме нови, стратегически партньори, ха да ви видя сега! Какво не сте разбрали, мога да поясня по- подробно!

 

image

До кога война, за тази пуста демокрация !?


image


Дайте им шанс, минали са задължително, военно обучение и стрелят точно !



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3474255
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930